R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Koç burcunda, son dördün aşamasında olan Ay, iş ve sorumluluk odaklı konulara, hızlı hareket etme ihtiyacına işaret ediyor. Liderlik etmek, öne çıkmak ve cesaret göstermek konusunda başarılı olabiliriz. Ancak riskli durumları da göz ardı etmemeliyiz. Öğle saatlerinde daha yüksek bir heves ve girişim arzusu var. Günün ilk yarısında işle ilgili kararlara, iletişime yönelik konulara bir vurgu var. Esneklik faydalı olacak. Grup çalışmaları, sanatsal uğraşlar ve arkadaşlıklar dikkat çekebilir. Ancak 15.00’ten sonra öfkemizi daha iyi kontrol etmeliyiz. Yöneticilerle ilişkilerimizde de daha sakin ve öngörülü davranmak yerinde olacak.

Haberin Devamı

KOÇ: Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olabilirsiniz. Hassasiyetinizin olduğu konularda sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Bilemediğiniz konularla ilgili çözülme yaşayabilirsiniz. Bedeninize ait konulara dikkat etmelisiniz, gündelik kazalar olabilir.

BOĞA: Kayıp yaşayabilirsiniz. Bu sizi kabullenme içine sokabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Uğraştığınız işlerle ilgili tamamlanma gerçekleşebilir. Olası kazalara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Sosyal alanlara yönelmek isteyebilirsiniz.

İKİZLER: Gelecek beklentilerinizin ön plana çıktığı bir gündesiniz. Sosyal konular gündeminizi oluşturabilir. İş hayatınızda destekler sizi rahatlatacaktır. Bitirmeniz gereken uğraşlarınızda sıkışma olabilir. Kayıplar yaşayabilirsiniz. İletişimde zorlanmalar olabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

YENGEÇ: İş hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için tamamlanma içine girebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinize özenli davranmanızda fayda var. İş yerinde kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Kontrol kaybı
yaşamamaya özen gösterin. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz.

ASLAN: Yeni ufuklara açılmak için heyecan duyabilirsiniz. Yolculuklara çıkmak için planlar yapabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklı aksamalar sizi rahatsız edebilir. Kabullenme içine girebilirsiniz. Kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yabancılarla ilgili konular öne çıkabilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Korku ve endişe duyduğunuz durumlarla ilgilenebilirsiniz. Yaşadığınız süreçlerde kabullenme içine girebilirsiniz. Parasal konularla ilgili yapılanmaya gitmek isteyebilirsiniz. Bu durum duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşturabilir.

TERAZİ: Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişiyle denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yapacağınız anlaşma ve sözleşmelere özen göstermenizde fayda var. Gün içinde potansiyel kazalara karşı dikkatli olun.

AKREP: Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla acilen ilgilenebilirsiniz. İşlerinizi tamamlama yönünde hızlı adımlar atabilirsiniz. Bazı konularda sıkışmalar keyfinizi kaçırabilir. Elinizde olmayan nedenlerden ötürü kazalara maruz kalabilirsiniz. Kabullenme içine girip, sakin kalmakta fayda var.

Haberin Devamı

YAY: Kendinizi ifade etmekten keyif alacağınız bir gündesiniz. İşlerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceğiniz zamanlar var. Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar da yaşayabilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

OĞLAK: Ev içindeki kazalara dikkat etmelisiniz. Elinizde olmayan nedenlerden ailevi konular içinde kalabilirsiniz. Gizli düşmanlar edineceğiniz zamanlar olabilir. Korkularınız gün yüzüne çıkabilir. Babanızı ihmal etmemeye özen gösterin. İç sesinizi dinleyerek birçok konunun üstesinden gelebilirsiniz.

KOVA: Çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda yoğun ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Yorucu koşullar oluşabilir. Kabullenme içine gireceğiniz koşullar yaşanabilir. İşle ilgili sıkışmalar moralinizi bozabilir. Akışta kalmaya çalışın.

BALIK: Aşk ve yaratıcılık konusunda sezgilerinizi kullanabileceksiniz. İşlerinizi netleştirmek için planlama yapmak isteyebilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde sevgilinizle keyifli zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz.