R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bizi duygusal açıdan yorabilecek durumlar olabilir. Merhamet ve fedakârlık içeren koşullarla karşılaşabiliriz. Başkaları için de düşünmeliyiz. Kendimizi sınırlanmış hissedebiliriz. Ancak yine de sonunda olumlu sonuçlar elde edebiliriz. Evrensel konular, hayal gücümüzü besleyen imkanlar, sanatsal konularda ilham alabileceğimiz fırsatlar var. Çaba göstererek verimli sonuçlar elde edebiliriz. İlerleyen saatlerde daha fazla sorumluluk hissedebiliriz.

KOÇ: Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bazı konular sizi bir şeyleri kabullenmeye itebilir. İstediğiniz atılımı yapmakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizde dikkatsizlik yapabilirsiniz. Kimi zaman göremediğiniz durumlar nedeniyle belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmaya çalışın. 

Haberin Devamı

BOĞA: Geleceğinizle ilgili konulara yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konulara olan ilginiz artabilir. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamanız gerekebilir. Bu konuda mücadele verebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygusal yönden güçlü hissedebilirsiniz. Ani kararlar almaktan çekinin. İşlerinizi tamamlama fırsatı bulabilirsiniz. 

İKİZLER: Bugün iş hayatınızdaki gelişmeler sizi oldukça yorabilir ve gerebilir. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Otorite figürlerinin sizi zorladığını hissedebilirsiniz. Ev hayatınızda ise daha keyifli zamanlar geçirmeniz söz konusu olabilir. İkili ilişkilerinizdeki duygusal değişiklikler sizi ani kararlar almaya itebilir. İşlerinizi daha iyi yönde revize edebilirsiniz.

YENGEÇ: Duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekebileceğiniz bir gündesiniz. Olaylara karşı ani tepkiler geliştirmekten kaçınmaya çalışın. Gün içinde yeni konularla ilgilenmek için fırsat yaratabilirsiniz. İlgi alanlarınız değişebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz.

ASLAN: Bugün endişe duyduğunuz konularda gerginliğiniz artabilir. Finansal konularda temkinli davranmanızda büyük fayda var. Duygusal konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde mücadele verdiğiniz işlerde yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Size stres yaratan konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde bazı çatışmalar yaşanabilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Eşinizle ilgili konular sıklıkla gündeminize gelebilir ve sizi çok yorabilir. Duygusal yönden inişli çıkışlı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Karşınızdaki insanlara tepkisel davranabilirsiniz. Bazı olaylarda hızlı kararlar almanız gerekebilir. Endişelerinizi arttıran durumlar ortaya çıkabilir. Hayatınızı gözden geçirip, bir toparlanma sürecine girmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ: Çalışma hayatında sizi zorlayan konularda farkındalığınız artabilir. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklar yaşamanız mümkün. İş yerinde sorumluluklarınız artabilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Sağlığınız önem kazanabilir. Gündeminizdeki konularla ilgili gelecek planlamaları yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar olabilir.

Haberin Devamı

AKREP: Bugün daha çok keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız konularda daha başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aşkta tartışmalar olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizde düzeltme yapmanız gerekebilir.

YAY: Ailevi konularda farkındalık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Kendinizi aile ve ev hayatı ile ilgili duygusal bir mücadelenin içinde bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Toprak veya emlak ile ilgili işlerle ilgilenebilirsiniz. Uzun zamandır gündeminizi meşgul eden konular nihayet sonlanabilir. 

OĞLAK: Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi yoğun bir şekilde meşgul edebilir. Zihinsel olarak yorulabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylar sizi de etkileyebilir. Ticari konularda daha mantıklı davranacağınız bir gündesiniz. Yatırımlarınızı akıllıca değerlendirebilirsiniz. Toprakla ilgili işleriniz çözüme kavuşabilir.

KOVA: Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda sizi endişelendirecek dalgalanmalar olabilir. İkili ilişkilerinizde kopmalar deneyimleyebilirsiniz. İşlerinizle ilgili olarak mücadele etmeniz gerekebilir. Gün içinde sürtüşmelerden uzak durmalısınız. Sorumlu olduğunuz işleri bitirebilirsiniz. Başkalarından gelecek yardımlar işlerinizi kolaylaştırabilir. Bir sonuca kavuşturmak istediğiniz işler için uygun bir gündesiniz.

BALIK: Bugün duygusal açıdan sıklıkla iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Hayatınızda kişisel konular ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz olaylarda tartışmacı bir üslupta olabilirsiniz. Bedeninize ait konular daha fazla gündeme gelebilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde karşınızdakiyle inatlaşmamaya özen gösterin. Gün içinde ilişkilerinizde beklentiler artabilir.