R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugün plan ve düşüncelerimiz havada kalabilir ve düşüncelerimizi toparlamakta zorluk yaşayabiliriz. Özellikle günün büyük bir bölümünde, saat 20.14’e kadar Ay ,Yay burcunda boşlukta kalacak. Yeni istekler ve farklı bakış açıları gündeme gelirken, bunları toparlamak pek kolay değil. Dogmatik olmamaya bakalım. Öğle saatlerinde iyimserlik vurgusu olsa da, konsantre olmak kolay değil. Uzaklarla, yabancılarla ilgili adımlarımızda beklemeler yaşanabilir. Günün geç saatlerinde sorumluluklar öne çıkarken, daha acil konular, belirli sınırlamalar gündeme geliyor. Hesapta olmayan işler gündemimizi aniden değiştirebilir.

Haberin Devamı

KOÇ: Bugün yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabilirsiniz. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Tatil planları yapmak isteyebilir ve gitmek istediğiniz yerlerin araştırmasını yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde hayatınızda yenilik isteyebilir ve farklı konulara yönelebilirsiniz. 

BOĞA: Endişe duyduğunuz bazı konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınız için alacağınız eğitimler gündeme gelebilir. Sabah saatlerindeki kafa karışıklığınız gün içinde sizi yorabilir. Akşama doğru işlerinizi halletmek için daha iyi fırsatlar önünüze gelecektir. Keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz

İKİZLER: Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkiler açısından yüksek tempolu bir gün. Sabah saatlerinde kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Gün içinde olayları algılamanız daha kolay olacaktır. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Eşinizle keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

YENGEÇ: Çalışma hayatınızdaki iş arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İş düzeniyle ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Sizi yoran yıpratan konulardan uzak durmanızda fayda var. Geleceğinizle ilgili beklentileriniz hakkında düşünmek ve yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. 

ASLAN: Yaratıcılığınızı kullanarak kendinizi ifade etmek istediğiniz bir gün. Birlikte eğleneceğiniz kişilerle görüşmek size iyi gelecektir. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam keyif aldığınız şeyleri yapmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Yaratıcılığınızı kullanarak kendinizi ifade etmek istediğiniz bir gün. Birlikte eğleneceğiniz kişilerle görüşmek size iyi gelecektir. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam daha haraketli şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

TERAZİ: Yakın çevreniz ile haberleşmeleriniz fazla olabilir. Gün ilerledikçe kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu bir gün. Konuşmalar ve yazışmalar gündeminizi oluşturabilir. Gün içinde beklentilerinizde artış yaşanabilir. Enerjinizi boşaltabileceğiniz aktiviteler yapabilirsiniz.

AKREP: Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Parasal kaynaklarınız üzerinde yeni yapılanmalara gidebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak istediğiniz aktiviteler içinde girebilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili konularda başkalarından gelecek destekler, gün içinde sizi rahatlatacaktır. 

Haberin Devamı

YAY: Geleceğinizle ilgili yeni hedefler koymak isteyebilirsiniz. Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgileneceğiniz zamanlar yaratabilirsiniz. Beslenmenizle ve sağlığınızla ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyimser hissedebilirsiniz. 

OĞLAK: Bilinmeyen konularla ilgili gizli kalmış olaylar gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde daha içe dönük olabilir ve kafanız karışmış hissedebilirsiniz. Gün içindeki hareket ve yoğunluk sayesinde ilerleyen saatlerde çok daha zinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

KOVA: Geleceğinizle ilgili konularınız gündeminizi etkileyebilir. Sosyal konularınızla ilgilenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Yoğun bir iş temposu içinde kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili yeni eğitimlere başlamak için fırsatlar çıkabilir. Akşam saatleri de aynı hızla devam edecek. 

BALIK: Sabah saatlerinde duygularınızın bulandığını hissedebilirsiniz. Unutkanlık yaşayabilirsiniz. Gün ilerledikçe iş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturmaya başlayacaktır. Kendiniz için yeni hedefler koyup ilerlemek isteyeceğiniz bir gün. Uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz.