R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Sabah saat 08.58’den itibaren Yay burcuna ilerleyen Ay, bir süredir birikmiş enerjilerin boşalmasına neden olabilir. Kendimizi daha özgür ve yenilenen bir atmosfer içinde bulabiliriz. Yeni şeyler keşfetmek ve ufuklarımızı genişletmek açısından uygun koşullar var. Paylaşım ve düşüncelerimizi yayma konusunda şanslı sayılırız. Ateş elementindeki vurgu daha büyük bir heyecan ve heves anlamına da geliyor. Ancak beklentilerin çok üzerinde sözler vererek, daha sonra bazı yanlış anlamalara da yol açabiliriz. Yabancılarla ilgili konulara ve kendimizi geliştirebileceğimiz fırsatlara zaman ayırmamız faydalı olacak.

KOÇ: Sabah dağılmış hissedebilirsiniz. Karar almak için öğleden sonrayı beklemeniz daha uygun olabilir. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Yabancılarla ilgili durumlar gündeme gelebilir. Yaratıcı işler yapabilirsiniz.

BOĞA: Sabah ortaklı para konularında dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen zamanlarda maddi değişiklikler yapabilirsiniz. Kriz çıkabilir. Duygusal bağlayıcı koşullar öne çıkabilir. İşlerinizde kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. İlerleme için yaratıcılığınızı kullanacaksınız.

İKİZLER: Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Dengede kalmak için çaba sarf edebilirsiniz. Sabah koşulları algılamakta zorlanabilirsiniz. Hata yapma olasılığınız artabilir. Düşmanlara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda uğraştıran durumlar olabilir.

YENGEÇ: Çalışma hayatınızın sizi yorduğunu düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda hata yapma riskiniz yüksek olabilir. Sizi yıpratan olaylara dikkat edin. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkiniz gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizde büyüme kaydetmek isteyeceğiniz bir gün...

ASLAN: Aşk, gündeminizi etkileyebilir. Hayalci hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Hobilerinize vakit ayırmak size iyi gelecektir. Çalışmalarınızda büyüme sağlamak için çabalayacaksınız.

BAŞAK: Ev hayatınızla ilgili alanlara yönelebilirsiniz. Sabah yaşanan olayları algılamakta zorlanacağınız zamanlar içindesiniz. Güven arayışına girebilirsiniz. Uğraştığınız konularda ilerleme kaydetmek isteyeceksiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

TERAZİ: Hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Konuşma ve yazışmalar yoğun... Çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ellerinizi kirletmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde rahat ilerleyeceğiniz zamanlar var. Kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz.

AKREP: Maddi kaynaklarınız gündeme gelebilir. Parasal birikimlerinizi yönlendirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanarak ilerleme kaydedeceğiniz zamanlardasınız. Desteklerle daha rahat ilerleyebileceksiniz. Kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz.

YAY: Dağılmış hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. İmaj değişikliği için uygun zamanlar içindesiniz. Bedeninize özen göstermelisiniz. İşlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz.

OĞLAK: Sabah saatlerindeki bulanık fikirleriniz hata yapmanızı kolaylaştırabilir. Kayıplar yapacağınız zamanlar olabilir. Kabullenme içine girerseniz kontrolünüzü kaybetmeden üstesinden gelebilirsiniz. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar gündeminizi etkileyebilir. Akışta kalın.

KOVA: Beklentilerinizi gerçekleştirmek için adım atabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı ve insan ilişkilerinizi kullanarak ilerleme kaydedebilirsiniz. Meslek grubundan arkadaşlarınla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler var.

BALIK: İş hayatınızdaki konumunuzu sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Toplum önünde kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlardasınız. Mesleki ilerleme kaydedebilirsiniz. Bürokratik meselelerle ilgilenebilirsiniz.