R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Koç burcunda ilerleyen Ay güne hızlı bir tempo ve yenilik isteği getirmekte. İlişkilerimizde daha sakin olmalıyız. Hızlı adımlar içindeyiz. Özellikle günün geç saatlerinde evde ya da yolculuklar da daha dikkatli olunmalı.

Ay, Koç burcunda ilerlerken önce Kiron, sonra da Mars ile birleşecek. Yenilikler, liderlik ve atılım teması vurgulanmakta. Farklı yaklaşımlar ve kendinizi ispat etme isteği içindeyiz. Ailevi konularda, ilişkilerimizde daha uyanık olalım.

KOÇ

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için çok hevesli olabilir, kendinizi çok enerjik hissedebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular ön plana çıkabilir. Maceracı yapınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde tartışmaya açıksınız. Aniden parlamalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam güvensiz koşullar olabilir.

Haberin Devamı

BOĞA

Belirsizlikler yüzünden kayıplar yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde sinirli tavrınız etrafınızdakileri incitebilir. Gün içinde uğraştığınız konularda risk almanız gerekebilir, dikkatli olmanızda fayda var. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili olaylar önem kazanacaktır. Akşam gizli koşullar olabilir.

İKİZLER

Arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Başarı için çaba sarf edebileceğiniz bir gündesiniz. Otorite figürleriyle iletişiminiz sorumlu olduğunuz konuları etkileyebilir. Çok sayıda iş görüşmesi yapabilirsiniz. İş hayatınızda destekler söz konusu.

YENGEÇ

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gün boyunca gündeminizi meşgul edebilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Olası tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Üstelerinizle ilgili konulara daha sakin ve olgun yaklaşmanız faydanıza olur. Annenizi ihmal etmeyin.

ASLAN

Bugün yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabilir, ufkunuzu genişletmek isteyebilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi çokça meşgul edebilir. Maceracı yönünüz ortaya çıkabilir ve yeni yolculuklar planlayabilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla organizasyon yapabilir, sınırlarınızı aşmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK

Endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir strese sokabilir. Birlikte çalıştığınız kişiler kriz yaratabilir. Sinirlerinize hâkim olmanız gereken zamanlar olabilir. Gün içinde finansal yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Akşam gizli koşullar oluşabilir. Akışta kalmaya çalışın.

TERAZİ

İkili ilişkilerinize özen göstermeniz ve davranışlarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Sabah saatlerinde sinirliliğiniz karşınızdakileri rahatsız edebilir. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Denge arayışına girebilirsiniz. Maceracı tavrınız ortaya çıkabilir. En iyisini yapmak için mücadele vermeniz gerekebilir.

AKREP

Bugün çalışma hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. İş arkadaşlarınızla gergin anlar yaşamanız söz konusu olabilir. Sağduyunuzla olayları çok uzatmamaya özen göstermelisiniz. Sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam güvensiz hissedeceğiniz durumlar yaşanabilir. Akışta kalın.

Haberin Devamı

YAY

Tartışmalara açık olabileceğiniz bir gündesiniz. Hassasiyetleriniz ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için çaba sarf etmelisiniz. Bugün aşk da gündeminize gelebilir. Güçlü duygular hissedebilir, keyif aldığınız şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde tartışmalara açık bir ruh halinde olabilirsiniz. Başarı için mücadele edeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinleyerek güç durumlardan kendinizi kurtarabilirsiniz. Risk almaya meyilli olabilirsiniz. Akşam saatlerinde gizli saklı olaylarla uğramanız gerekebilir.

KOVA

Gündeminiz son derece hareketli olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizin de gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kolayca risk alabilirsiniz. Ticari konularda daha girişken olabileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde iletişimden kaynaklı tartışmalar olabilir. Sorumluluklarınız için alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

BALIK

Maddi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Başarı için çok çaba sarf edebilir ancak karşılığını alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir. Gelecek planlarınız için mücadele edebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde gizli koşullar söz konusu olabilir.