R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Saka burcundaki Ay, gelecek yönünde hedeflere ve sosyal olarak bizi etkileyen değişikliklere işaret ediyor. Bugün oldukça kararlı ve yüksek bir enerji ile hareket edebiliriz. Fikirlerimizde de güçlü ve iddialı bir tavır içindeyiz. Bu yüksek enerjiyi yıkıcı kullanmayalım. Özellikle sabah saatlerinde biraz esnek davranmak yararlı olacak.

Günün ilk yarısında bazı gerginlikler var. Yine de kararlı davranarak, istikrarlı düşüncelerimiz sayesinde yol alabiliriz. Kriz çıkaran ya da duygusal olarak halledemediğimiz durumlarda olaylara başka bir yönden takılıp kalmayalım. Saat 19.00 civarında kendi içimizde daha uyumlu bir hava yaratabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Gelecek beklentilerinize yoğunlaşabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde sıkışmalar olabilir. İstediklerinizi yapmakta zorlanacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz. Kişisel dönüşüm yaşayabilirsiniz. Tepkisel davranmayın. Aynı meslek grubundan kişilerle organizasyon yapabilirsiniz.

BOĞA: Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için uğraşabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili üstlerinizle görüşme sağlayabilirsiniz. Sıkışan işlerde program değişikliği yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. İşlerinizde bürokratik engellere takılabilir. Sakin kalıp, yeni yön belirleyebilirsiniz.

İKİZLER: İlgilendiğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Yeni ve farklı şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda algılamakta zorlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yolculuk planlarınızda değişiklikler olabilir. İşinizde aksama ve bekleme yaşanabilir.

YENGEÇ: Parasal konularda stresler yaşanabilir. Kendi imkânlarınızı sizden daha yetki sahibi kişilere verebilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışıklık keyfinizi kaçırabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yatırımlar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ortaklarınızla karar alıp riski azaltın.

ASLAN: Eşinizle ilgili konularda hassas davranabilirsiniz. Ortaklı işler gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Güçlü kişilerle görüşme halinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dönüşümler yaşanabilir. Tepkilerinizde sakin olun.

Haberin Devamı

BAŞAK: Bugün çalışma hayatınızda yoğun bir gündeminiz olabilir. Üstlerinizle daha fazla zaman geçireceğiniz görüşmeler yapabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar da sizi etkileyebilir. Gün içinde sizi yıpratan durumlar meydana gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Kendi içinize dönebilirsiniz.

TERAZİ: İşlerinizde zorlandığınız durumlar oluşabilir. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelebilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konularda daha sabırlı davranmanız gerekebilir. İlişkilerinizde bazı dönüşümler yaşanabilir. Bu konuda rahatlamak için arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz.

AKREP: Ailenizdeki olgun kişilerden destek alabilirsiniz. Ev hayatınızdaki konular önem kazanabilir. Değişim içinde olacağınız koşullar oluşabilir. Emlak konularında otorite olan kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar meydana gelebilir. Sabırlı davranmalısınız.

Haberin Devamı

YAY: Hareketli bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ön plana çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Bilemediğiniz durumlardan dolayı değişimler meydana gelebilir. Çevrenizdeki koşullar değişkenlik gösterebilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Ticari konularda bilgili kişilerden yardım alabilirsiniz.

OĞLAK: Bütçenizle ilgili gelişmeler olabilir. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız işlere yönelebilirsiniz. Yardımlarla işlerinizi toparlayabilirsiniz. Planlardaki değişikliklerin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin. Akışta kalmaya çalışın.

KOVA: Önem verdiğiniz konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle hassas durumlar oluşabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha yoğun tecrübeler yaşayabilirsiniz. Bugün imajınızı korumak isteyebilirsiniz. Değişimler meydana gelebilir. Olaylara sabırlı yaklaşmanızda fayda var.

BALIK: Sıkışmalar meydana gelebilir. Bazı konularda fedakârlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işler engellenebilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle sürtüşmeye girmeyin. Yaşanan değişikliklerden keyfiniz kaçabilir. Gelecek planlarınızı gözden geçirmelisiniz.