R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay, Yengeç burcunda ilerlerken fazla dalgalı, değişken bir ruh hali olabilir. Bugün hareket etme ihtiyacındayız. Koşullar istikrarlı olmayabilir. Korumak, şefkat göstermek istediğimiz şeyler var. Aşırı hassasiyetin getirdiği huzursuzluk yüzünden gereksiz endişelere kapılabiliriz. Bugün eve, ailemize yönelik işler öne çıkıyor olabilir. Duygularımızı paylaşmak istiyoruz. Sabah saatlerine dikkat edelim. Bu saatlerde düşüncelerimiz çok değişken olabilir. Bazı haberler göründüğü gibi olmayabilir. Bu nedenle, kesin bilgi olmadan konuşmak yanlış olacaktır. Günün geç saatlerinde hayallere ve keyiflere dalma eğilimi artıyor. Bu saatlerde daha kolay etki altında kalabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Ev hayatınızla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Kazalara karşı temkinli olmanızda fayda var. Sabah ilişkiler daha akıcı. Keyifli olaylar yaşayabilirsiniz. Güven aradığınız durumlar oluşabilir, iç sesinizi dinleyerek doğruya ulaşabilirsiniz. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir.

BOĞA: Dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda iletişim içinde olacağınız hareketli bir gündesiniz. Kulağınıza dedikodular gelebilir. Ticari konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde size keyif veren şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşama doğru biraz gerginlik artabil.

İKİZLER: Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Hesaplarınızı gözden geçirip, yeni bir finansal yapılanma içine girebilirsiniz. Sabah saatlerinde akıcı temalar söz konusu. İlişkiler içinde rahat zamanlar var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

YENGEÇ: Yeni başlangıçlar yapmak için yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz şeyler gündeminizi etkileyebilir. Beslenmenize özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Ailenizle zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz.

ASLAN: Olaylar gündeminizi etkileyebilir. Yaşayacağınız kayıpların ardından, içsel süreçlerin içine girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Sabah saatlerinde ilişkilerinizle ilgili konular daha fazla gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınıza özen göstermenizde fayda var.

Haberin Devamı

BAŞAK: Sosyal gruplarınızdaki konularınız gündeminizi etkileyebilir. Geleceğinizle ile ilgili beklentileriniz hakkında farklı konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda destek alabileceğiniz zamanlar var. Sabah kendinizi keyifli ve şanslı hissedebilirsiniz. Akşam planlarda değişiklikler olabilir.

TERAZİ: İş hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde işleriniz daha akıcı şekilde ilerleyebilir. Hedeflediğiniz konular hakkında işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konuları gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz.

AKREP: Akademik konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Sabah saatlerinde ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Akıcı enerjiler sayesinde tüm gün işlerinizin kolayca ilerleyebilir. Sevdikleriniz için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY: Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeminizi oluşturabilir. Ortaklı para konularına karşı daha hassas olmanız gereken zamanlar olabilir. Bugün ertelediğiniz banka işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde işlerinizi bitirmeye çalışmalısınız. Akşam saatlerinde ilişkilerde sıkışmalar yaşanabilir.

OĞLAK: Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah ilişkiler açısından daha rahat temalar söz konusu. Şanslı bir gündesiniz. İlişkilerde denge ve uyum arayışında olabilirsiniz. Anlaşmalar içinde olabilirsiniz. Akşam gerginlikler artabilir. Baskı altında karar vermeye çalıştığınızı hissedebilirsiniz.

KOVA: Çalışma hayatında birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Destek alacağınız zamanlar da olabilir. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Akşam de yaptığınız planlarda değişikliler olabilir.

BALIK: Kendinizi ifade ederken yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde ilişkiler konusunda şanslısınız. Keyif aldığınız konular için harcama yapabilirsiniz. İçsel uyumunuzun tam olduğunu hissedeceksiniz. Risk almaya açık zamanlar var. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyeceksiniz.