R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Işıkların uyumu güçlü kişilerden destek görebileceğimize işaret ediyor. Kendimize güvenebiliriz. Yönetsel konular, yaratıcı çalışmalar içinde kendimizi iyi ifade edebilir, inandırıcı olabiliriz. İlginç fikirleri pratik hale getirmek için uygun koşullar var. Yeteneklerimizi ortaya koyalım. Enerjik ve girişken davranabiliriz. Şanslıyız. İmkanları çarçur etmeyelim. Aşırı güven ve eksik hazırlık nedeni ile zorluk yaşayabiliriz. İnançlarımızı ortaya koyarken dengeli olalım.

KOÇ

Haftanın ikinci gününde yeni başlangıçlar yapmak konusunda kendinizi daha hazır ve istekli hissedebilirsiniz. Başkalarını korkutacak ve geri adım attıracak değişiklikleri yaparken son derece cesur ve kararlısınız. Başta fiziksel görünümünüzü de etkilemesi muhtemel, aynı zamanda sağlınızı da içeren pek çok konuda adımlar atacaksınız. Kişisel konular sizin daha öncelikli olacak.

Haberin Devamı

BOĞA

Bugün akşam saatlerine kadar parasal konular gündeminizin büyük bir kısmını oluşturacak. Yoğun bir şekilde bütçenizi gözden geçirebilir ve gelirinizi arttırmanızı sağlayacak destek arayışlarına yönelebilirsiniz. İşinizle ilgili bazı donanımlara harcama yapmanız da gerekebilir. Ancak akşam  sizi keyiflendiren konulara pek düşünmeden harcama yapmanız da mümkün gözüküyor.

İKİZLER

Çevrenizin oldukça kalabalıklaşabileceği bir gündesiniz. Özellikle akşam saatlerinde arkadaş çevrenizdeki pek çok insanla buluşmanız veya telefonlaşmanız söz konusu olabilir. Yardımlaşma gerektiren sosyal konulara olan ilginiz bu tarz dernek veya gruplardan insanlarla tanışmanıza da sebep olabilir. Gireceğiniz ortamlarda görüşleriniz ilgiyle dinlenip takdir görebilir.

YENGEÇ

Toplum önüne çıkmanız gerekebilir ve bu durum sizin itibarınızı arttırabilir. Üzerinde çalıştığınız bir projeyi kalabalıklara anlatmak ve işle ilgili tanınırlığınızı arttırmanız söz konusu olabilir. Bu açıdan heyecanlı ve güzel bir gün geçirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bu hareketlenme sizi işinizle ilgili daha tutkulu hale getirebilir ve hedeflerinizin çıtasını daha yukarı çekebilirsiniz.

Haberin Devamı

ASLAN

Hayat felsefeniz ve bu konuyla ilgili sizi geliştirecek konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Bu hayat felsefenizi değiştirmek şeklinde de olabilir. Bakış açınızı zenginleştireceğini düşündüğünüz konularda planlar yapmak şeklinde de olabilir. Kültürel temalı seyahatlere katılmak veya size açılım sağlayacak düşünsel ve sanatsal aktiviteleri takip etmeniz de mümkün.

BAŞAK

Haftanın ikinci gününde detaylara önem veren yapınız sizi oldukça yorabilir. İşiniz ve sorumluluklarınızın ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Bu alanlarda göstereceğiniz özeni abartmamaya çalışmalısınız. Bu durum sadece sizi değil tüm çalışma arkadaşlarınızı da yorabilir. İşinize duyduğunuz sevgi sağlığınızı yıpratan bir hale gelebilir. Sağlığınızı ihmal etmemeniz de fayda var.

TERAZİ

Özel ilişkilerinizde uyum ve denge peşinde koşabilirsiniz. Kendinizi karşınızdaki kişinin yerine koyabildiğiniz sürece her şey yolunda gidecektir. Bugün yakın çevrenizden başlayarak tüm ilişkilerinizde sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz. Tabii ki alacağınız bazı tepkiler istediğiniz gibi olmayabilir. Ancak anlayışlı bir yaklaşımda bulunursanız fikirlerini değiştirmeniz mümkün alabilir.

Haberin Devamı

AKREP

Bugün özellikle ortaklar konusu gündeminizde ön sırayı alabilir. İş ortaklarınız kadar duygusal birliktelikleriniz de çok dikkat edilmesi gereken konular arasında. Ortak hesaplarınızı kontrol etmeniz sizin için faydalı olabilir. Tabi bu konularda yenilenme de söz konusu olabilir. Ortaklarınızla yeni yatırımlarda bulunabilir ya da kendinize yeni ortaklar arayabilirsiniz.

YAY

Kendinizi ifade etme ve yaratıcılık konularında öne çıkacağınız ve dikkatleri üzerinize toplayacağınız bir gündesiniz. Şansa bağlı tüm konularda avantajlı duruma geçiyorsunuz. Bu durumdan dolayı talih oyunlarından aşka kadar uzanan geniş bir alanda enerjik ve girişken davranabilirsiniz. Kısa bir süreliğine yaşanacak bazı gecikmelere rağmen bu akşam keyifli ve eğlenceli olabilir.

OĞLAK

Evinizde vakit geçirmek ve size güven duygusu aşılayan yakınlarınızla birlikte olmayı istediğiniz bir gün. Burcunuzun öne çıkan eve ve aileye düşkünlük özelliği özellikle bugün oldukça belirgin hale gelebilir. Aile büyüklerinizi arayabilir, onlarla akşam yemeği planı yapabilirsiniz. Tabi bu hislerle daha kalıcı yatırımlara da yönelebilirsiniz. Ev almanız gerektiğini de düşünebilirsiniz.

KOVA

Bugün iletişim açısından oldukça yoğun bir gündesiniz. Fiziksel olarak da sık sık yer değiştirebilir, sürekli hareket halinde olabilirsiniz. Gün içinde sıklıkla gerek iş gerekse özel konularınız için dışarıya çıkmanız gerekebilir. Eğer sonuçlandırılması gereken bir anlaşmanız varsa bugün işleriniz oldukça bu açıdan oldukça rahat gidebilir. Alacağınız haberlerden bazıları kardeşler ve yakın akrabalar konularında olabilir.

BALIK

Gün boyunca sezgileriniz ve hayal gücünüz size karmaşık duygular yaşatabilir. Zihninizin içindeki karmaşanın artmasından dolayı dengenizi bulmakta, kendinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Ancak yine de her zamankinden daha mücadeleci bir tavırda olacaksınız. Bu da sizi endişeden ve içe dönük tavırlar sergilemekten alıkoyacak. Akşam vakti daha rahat ve huzurlu hissedebilirsiniz.