R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay, saat 07.41’den 14.48’e kadar Oğlak’ta boşlukta ilerliyor. Günün ilk yarısında sabırlı olalım. Bu saatlerde girilen işler pek rahat ilerlemeyebilir. Ay boşlukta iken önemli kararlardan da kaçınmalıyız. Öğle sonrasında daha ümitvar koşullar görülmekte. Ay’ın Saka burcuna ilerlemesi ile olaylara daha iyimser bakabiliriz. Yeni fikirlere daha açık duracağız.

Enerjimizi ve niyetlerimizi sosyal konulara, grup çalışmalarına yöneltebiliriz. Belki aşk ve romantizm konusu arka planda kalsa da, işlerde akılcı bir kararlılık içinde olacağız. Bilgilere ve düşüncelerimize dikkat edelim. Eksik kalan, ihmal edilen bir konu yüzünden zorluk yaşayabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: İştee başarılı olmak için çaba sarfedeceğiniz bir gün. Gelecek yönünde kararlar alabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için sorumluluk yüklenebilirsiniz. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Ticari alanda ani değişiklikler olabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinize özen göstermelisiniz.

BOĞA: Yabancılarla ilgili konularda daha yapıcı olabilirsiniz. Başarılı olmak için çaba sarf edeceğiniz bir gün. Yeni konular ilginizi çekebilir. Alternatif planlar yapabilirsiniz. Öngörmekte zorlandığınız konularda ani değişiklikler meydana gelebilir. Yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan sorunları fazla büyütmeyin.

İKİZLER: Ortaklı konular gündeminize gelebilir. İstediğiniz şeyi elde etmek için mücadele edebilirsiniz. Stres yaratan konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Geleceğiniz için çabaladığınız konularda değişiklikler meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuyu iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz.

YENGEÇ: Eşinizle ilgili konularda korumacı olabilirsiniz. Gelecekle ilgili beklentilerinizle ilgili yeni kararlar gündeme gelebilir. Sorumluluklarınız için mücadele edebilirsiniz. İş hayatınızda kişilerle ilişkilerinizde ani değişiklikler yaşanabilir. Ticari konularda karar değişiklikleri yaşanabilir. Dikkatli olun.

ASLAN: Çalışma hayatınızda en iyisini yapmak için çaba göstereceksiniz. Stres altında çalışmak sizi yorabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Aldığınız sorumluluklar sizi endişeye sürükleyebilir. Yeni kararlar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda planladığınız alternatifler size iş yükü çıkarabilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Değişken koşullara ayak uydurmanız gerekebilir. Sorumluluklarınızdaki artış kendinizi göstermeniz için iyi bir fırsat olabilir. İşlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Harcama yapabilirsiniz.

TERAZİ: Ev hayatınızla ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Programlarınız harici değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Teknik konularla uğraşabilirsiniz. Emlak konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Abartılı olaylara temkinli olmalısınız.

AKREP: Zihinsel süreçler sizi yorabilir. Sorumluklarınızdaki artış sizi mücadeleye itebilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Üstlerinizden alacağınız yardımlar toparlamanıza neden olacaktır. Çevrenizde değişimler yaşanabilir. Bazı konuları sonuca bağlamak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY: Parasal konulara dikkat etmelisiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınacağınız bir gün. Kazançlarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele gerektiren durumlar olabilir. Alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Yaşanan değişikliklerden etkilenmemeye çalışın.

OĞLAK: Hassasiyet duyduğunuz konularda sıkışmış hissedebilirsiniz. Kişisel konularınızda daha mücadeleci olabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için enerjinizi toplamalısınız. Aşk hayatınızdaki değişimler sizi biraz etkileyebilir. Gelecek yönünde planlar yapabilirsiniz. Başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz.

KOVA: Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak iyi sonuçlar getirmeyebilir. Bazı konularda fazla fedakârlık yapmanız gerekebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Değişimlere adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir.

BALIK: Geleceğiniz yönünde kararlar almak isteyebilirsiniz. İşlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Yaşadığınız değişikler sizi yeni planlar yapmaya zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Başarı için çaba sarf edeceğiniz bir gün. İletişimdeki değişikliklere dikkat etmelisiniz.