R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Günün çok erken saatlerinde gerçekleşen dolunay ile birlikte, duygusal açıdan oldukça hassas bir gündeyiz. Karşılıklı konularda, aile içinde önemli bir sonuç ve değerlendirme yapabiliriz. Bir süredir devam eden koşullar artık bir sonuca ulaşmakta. Ay, sabah 07.02’den itibaren Aslan’a yerleşmekte. Bu tema özellikle duygularımızı daha fazla ortaya koyacağımızı anlatıyor.

Ay Aslan burcunda iken kişiliğimizi, gücümüzü daha fazla ortaya koyabiliriz. Bize enerji ve moral veren bir konuyu iyice ortaya çıkarabiliriz. Kendimize güvenimiz ile ilgili konularda daha özenli olalım.

Haberin Devamı

KOÇ: Bugün keyif aldığınız uğraşlarınızda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edecektir. Etrafınızdaki insanlara hediyeler almak isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alacağınız zamanlar var.

BOĞA: Bugün eviniz için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Ailevi konular gündeme gelebilir. Babanızın sağlığını ihmal etmemelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha çok çaba göstermeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde sevdiklerinizi evinize davet edip, küçük bir parti düzenleyebilirsiniz.

İKİZLER: Bugün hareketli bir gündemiz olabilir. İletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeye çalışın. Kulağınıza gelen dedikodulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde harcamalarınızı abartmayın.

YENGEÇ: Maddi kaynaklarınızla ilgili yenilenmeye gidebilirsiniz. Dışadönük enerjiler söz konusu. Hafta sonu için planlar yapmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalara yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. Arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz.

ASLAN: Bugün yeni başlangıçlar yapmak için tüm enerjinizi kullanabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular gündeminizi meşgul edebilir. Gününüzü eğlenceli kılmak için planlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Beslenmenize dikkat edin.

Haberin Devamı

BAŞAK: Bilemediğiniz konulardan dolayı işlerinizde kayıplar yaşayabilirsiniz. Gizli kalmış konular gündeminizi rahatsız edebilir. Kendi iç dünyanıza çekileceğiniz zaman dilimi içindesiniz. Gün içinde keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hafta sonu için yeni planlar devreye girebilir.

TERAZİ: Gelecek ümitlerinizle ilgili dışadönük olabilirsiniz. Cömert tavrınız ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınızla plan yamak size iyi gelecek. Meslek grubunuzdan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekleri göz ardı etmeyin. Akşam saatlerinde hafta sonu için yeni planlar yapabilirsiniz.

AKREP: İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın daha rahat bir şekilde üstesinden geleceğiniz bir gün. Dışa dönük tavrınız çalışma arkadaşlarınızı da etkileyecektir. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizde sizi iyi hissettirecektir. Akşam saatlerinde iletişim ön planda olabilir.

YAY: Yeni ufuklara açılmak için uygun bir gün. Eğlenceli yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizle görüşmek size iyi gelecek. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yaşadığınız olaylarla ilgili çok daha rahat bir şekilde bütünü görebilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para konularıyla uğraşabilirsiniz. Finansal konularda yenilenmeye gitmek sizin için iyi olabilir. Banka işleri sizi yıpratabilir. Dışadönük olacağınız zamanlar var. Hafta sonu için sevdiklerinizle birlikte plan yapmak isteyebilirsiniz.

KOVA: Eşinizle birlikte keyifli zamanlar geçireceğiniz bir gün. Eğlenceli organizasyonlar planlayabilirsiniz. Birlikte yaptığınız şeylerin uyum içinde ilerlemesini isteyeceğiniz zamanlar var. Hobileriniz için harcama yapmak size keyif verecektir. Gün içinde uğraştıran durumlar ortaya çıkabilir.

BALIK: Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde plan program yapmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmemeye çalışın. Dışa dönük uğraşlar keyfinizi yerine getirebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz.