R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ne yapılabilir? Akrep burcundaki dolunay, hayatımıza ani değişiklikler ve varolanı yenileme isteği getiyor. Duygusal alanda kendimizi sarsılmış ya da bazı şeyleri kaybetmiş hissedebiliriz. Bu durum genellikle ailevi alanda ve ilişkilerimizde dönüştürülmesi gereken durumların olduğunu gösteriyor. Böyle kritik zamanlarda karşılıklı konularda daha esnek olmaya çalışmalıyız. Öğle saatlerinde Jüpiter’in sunduğu iyimserliği ve daha fazla şey yapma heyecanını duyabiliriz. Bu saatleri daha verimli değerlendirmeye bakalım. Ay saat 18.42’den sonra Yay burcuna ilerleyerek daha özgür ve harekete açık bir atmosfer getirmekte... Günün geç saatlerinde kendimizi hareket halinde bulabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Ortaklı para durumları gündeminizi etkileyebilir. Beklediğiniz işlerde gecikmeler yaşanabilir. İlgileneceğiniz parasal konularda, iki kat özen göstermelisiniz. Sabah erken saatlerde işlerinizi hızlıca toparlamaya çalışın. Gün içinde aksamalar ve yavaşlamalar olabilir.

BOĞA: Sabah saatlerinde kendinizi cesaretli hissedebilirsiniz. Çalışmalarınızı toparlamak içinde en uygun saatler bulunuyor. İşlerinizde yavaşlamalar görülebilir. Beklemede kalan işler yorucu bir hal alabilir. İletişimde olduğunuz kişilere karşı sabırlı olmanızda fayda var.

İKİZLER: Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinden itibaren çalışmalarda yavaşlama söz konusu... Eksik kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra enerjiler daha akıcı hale gelecek. Daha hareketli zamanlar sizi bekliyor.

YENGEÇ: Güzel şeyler için harcama yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Zindeliğiniz öğle saatlerinde kendini iç sıkıntısına bırakabilir. İşlerinizde gecikmeler yaşanabilir. Kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda kalmaya özen göstermelisiniz. Yoğunluğunuz artabilir ve canlılık gelebilir.

ASLAN: Aile hayatınıza ait konular gündeminizi etkileyebilir. Güven arayışında olabilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek sizin için doğru olanı bulabilirsiniz. Babanızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizde aksamalar ve beklemeler olabilir ve fevri çıkışlar yapmamaya özen göstermelisiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Beklediğiniz haberlerde gecikmeler yaşanabilir. Seyahat etmek için içgüdüsel istek hissedebilirsiniz. Zihinsel aktiviteleriniz daha fazla olabilir. İlişkilerinize canlılık gelebilir. Alacağınız kararları akşam saatlerine ötelemeniz sizin için iyi olacaktır.

TERAZİ: Maddi konularla ilgili alacağınız kararları akşam saatlerine bırakmanızda fayda var. Gün içinde sıkışmalar ve beklemeler olabilir. Gelmesini beklediğiniz paralarda gecikmeler yaşanabilir. Alım-satım işlerini başka bir gün ilgilenmeniz, sizin için daha iyi olacaktır.

AKREP: Yeni başlangıçlar yapma niyetinde olduğunuz zamanlar olabilir. Sizi yavaşlatacak olaylar yaşayabilirsiniz. Kişisel önem verdiğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. Koşullar daha akıcı olacaktır. Kararlarınızda daha net olabilirsiniz. Duygularınızı daha rahat ifade edebileceksiniz.

YAY: Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yaşayacağınız kayıplar gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde beklediğiniz işlerde sıkışmalar yaşanabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Ani çıkışlardan kaçının. Akşam saatlerinde iletişiminizin yoğun ve canlı olduğu zamanlar var.

Haberin Devamı

OĞLAK: Gelecek beklentilerinizin ön planda olduğu zamanlar olabilir. Sıkışmalar yaşanabilir. İşleriniz ilerlemeyebilir. Sakinliğinizi korumanızda fayda var. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Çok fazla beklentilere girmeden günü akışta yaşamak size iyi gelecektir.

KOVA: Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içindeki sıkışmalar işlerinizin ilerlemesinde zorlanma getirebilir. Biriken işlerinizi ilerleyen saatlerde toparlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde enerjiler daha akıcı. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz.

BALIK: Yeni ufuklara açılma ve öğrenme isteği gündeminizi etkileyebilir. Seyahat planları yapmak için araştırma yapmak isteyebilirsiniz. Enerji sıkışıklığından, işlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Araştırmalarınız yarım kalabilir. İlerleyen saatlerde gününüz hareketli olabilir.