R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Kafamızdakilerini toparlamak ve düşüncelerimize çekidüzen vermek için uygun koşullar var. Günlük işlerimizi, eve yönelik konuları daha iyi halledebiliriz. Ay erken saatlerden (06.14) itibaren boşluğa girmekte ve ancak 18.30’da Yengeç burcuna ilerlemekte. Israrcı olmayalım ve bu saatler arasında sürprizlere daha açık olalım.
Saat 18:30’a kadar belirsizlik içeren durumlar, karar vermemizi zorlaştıran olaylar mümkün. Dolayısı ile kolayca dağılabiliriz. Yine de bugün eksikleri görmek ve pratik düşünebilmek için imkanlar sağlıyor. Akşam saatlerinde duygusal açıdan uyum ve mutluluk sağlayan olaylar var. Bu saatlerde evde ve özel hayatımızda daha çok şey paylaşabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde biran önce harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bazı konuları toparlamak için fırsatınız olacak. İşlerinizde bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Çatışmalara dikkat!

BOĞA: Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi ön plana koymak için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızda desteklerle kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Harcamalarınızla ilgili bütçeleme yapmak sizin için iyi olabilir. İlişkilerinizde kopmalar olabilir.

İKİZLER: Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Bazı konularda fazla hayalci olmamaya özen gösterin. İletişimde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Bugün ilişkilerinize daha fazla özen göstermeniz gereken zamanlar var. Öğle saatlerinde akıcı koşullar söz konusu.

YENGEÇ: Sizi hapseden durumlar meydana gelebilir. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Kayıplar yaşanabilir. Bazı konuları net görmekte zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Karşınızdaki ile empati kurmaya çalışın. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Akışta kalın.

ASLAN: Geleceğinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlayacağınız zamanlar var. Çevrenizdeki insanları da olaylara katmak isteyebilirsiniz. Paylaşım içinde bulunacağınız kişilerle görüşmek size iyi gelecektir. Bazı zamanlar sıkışıklıklar meydana gelebilir. 

Haberin Devamı

BAŞAK: Gündeminizi iş hayatında alacağınız sorumluluklarınız etkileyebilir. Kendi rutininizden çıkacağınız bir zaman dilimindesiniz. Bazı konularda üstlerinize fikir danışabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla paylaşım içinde olacağınız zamanlar var. İkili ilişkilerinizde detaylara takılmamanızda fayda var.

TERAZİ: Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi ruhsal olarak etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz. Bazı konuların netleştirmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

AKREP: Endişe duyduğunuz konularda çevrenizden fikir alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde kendinizi daha fazla adayabilirsiniz. Ortaklı konularda duygusal bağların olması sizin işlerinizi yavaşlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda güven tazelemeye ihtiyacınız olan zamanlardasınız.

Haberin Devamı

YAY: Eşiniz ve çevresindeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda çok fazla sorumluluk alıyor olabilirsiniz. Kendinize bakmanız gerekebilir. İç uyumunuzu yakalamaya çalışabilirsiniz. Yeni kararlar almak için uygun zamanlar olmayabilir. Kendinizi ortaya rahatça koyabileceksiniz.

OĞLAK: Çalışma hayatınızın gerektirdiği rutininizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha fazla dinlemek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek zorunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın desteği almanız gerekebilir. Ruhsal dengenizi koruyun.

KOVA: Yaratıcılığınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kendi fikirlerinizi yaymak ve bu konuda destek görmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Başkaları ile paylaşım içinde olmaktan keyif alacaksınız. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir, tartışmalara dikkat!

BALIK: Ailevi konular gündeme gelebilir. Evde oluşabilecek küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Bazı dikkatsizlikler yaşanabilir. Kendinizi doğru ifade edebileceksiniz. Tartışmaları fazla uzatmamakta fayda var. Yaratıcılığınızı kullanmanız gereken işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.