R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Günün ilk bölümünde Balık burcunda ilerleyen Ay, sezgilerimizden yararlanabileceğimizi gösteriyor. Karşı karşıya gelen Merkür ve Pluton düşüncelerimize şüphe ve gizlilik katabilir. Saat 14.17’den sonra tempo hızlanacak. Girişken bir ruh halinde olabiliriz. Ay, Koç burcundayken özgür davranmak isteyebiliriz. Duygularımızı sabırsız şekilde ortaya koyabiliriz. Geç saatlerde ani durumlar, ailevi hassasiyet yaratabilir. Tepkilerimize dikkat edelim.

KOÇ: Kendinize karşı daha duyarlı olmanız ve ölçüsüz adımlar atmaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal alanda yaşadığınız belirsizlikler kontrolden çıkabilir. Kendi kişisel konularınız ve eve ait sorumluluklar üzerinde durmak için uygun bir dönemdesiniz. Fedakârlık yapmanız gereken konular önünüze çıkabilir.

Haberin Devamı

BOĞA: Daha fazla iyimser ve verici olacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Dostluklarınıza daha sıkı sarılacak, onların beklentilerine karşı duyarlı yaklaşacaksınız. Daha geniş topluluklara hitap edecek çalışmalarda öne çıkmanız istenebilir. Ancak başkalarının koyduğu kurallara uymanız gerekebilir.

İKİZLER: Bugünlerde kariyer hayatınız ve işe ait konularda çok daha kararlı hareket edebilirsiniz. Sizi bağlayan sorumluluklara rağmen harekete geçirici fırsatlar da önünüze çıkabilir. Yaratıcı yanlarınıza yönelik yeni adımlar atabilir, akıcı koşullardan kazançlı çıkabilirsiniz. Risk içeren ortak para konularında önemli bir süreçten geçiyorsunuz.

YENGEÇ: Sizi etkileyen pek çok konu ile yakından ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Zira uzaklarla ilgili hayaller ve beklentilerle ilgili harekete geçmenizi gerektirecek yeni durumlar ortaya çıkabilir. Yeni yolculuklar yapabileceğiniz gibi, çok farklı kurslar ve eğitim temaları üzerinde durabilirsiniz. Özel hayatınıza yönelik konulara zaman ayırın.

ASLAN: Maddi konularda dikkatli olmaya çalışmalı, gereğinden fazla beklentiye girmemelisiniz. Özellikle ortak sorumlulukların artabileceği koşullara karşı yeni çözümler bulmanızda fayda var. Eşin para durumunda yaşanan dalgalanmalar sizi zorlayabilir. Borçlarınızı düzene koymak için kaynak arayışına girebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: İlişkilerde biraz daha yapıcı ve toleranslı olacağınız bir dönemden geçiyorsunuz. Eşinizin beklentilerine karşı duyarlı ve paylaşımcı olmayı başarabilirsiniz. Ortaklarla uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Yeni destekler, gelecekle ilgili ümitlerinizi besleyecek gelişmeler ve işten gelebilecek maddi olanaklar var.

TERAZİ: Rutinlerinizde biraz planlı olmaya çalışmanızda fayda var. Tamamlanması gereken konularda çok akıcı ilerlemenize rağmen, detaylı işler yorucu ve bunaltıcı olabilir. Ancak sizi harekete geçiren ve verimlilik kazanacağınız konular da karşınıza çıkabilir. Yaratıcı yanlarınızı kullanarak çok iş çıkarabilirsiniz.

AKREP: Kendi keyiflerinize yönelik konularla ilgilendiğiniz bir gündesiniz. Haftanın ilk günü hayatın olumlu yanlarını paylaşmaya, sevdiğiniz için fedakârlık yapmaya açıksınız. Bir arada olacağınız ortamlar yaratmak isteyebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde, çocuklarla olan paylaşımlarda keyifli zamanlar geçirmeniz olabilir.

Haberin Devamı

YAY: Bugün sıklıkla evde sorumlu olduğunuz konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Kendi içinizde yaşadığınız duygusal baskılara ve omuzlarınıza yüklenen sorumluluklara rağmen yapıcı desteklerle yön bulmanız mümkün. Özellikle eldeki kaynaklar üzerinden atılacak adımlar şanslı bir dönemde olduğunuzu gösteriyor.

OĞLAK: Duygusal açıdan rahat ve keyifli bir günle haftaya başlıyorsunuz. Kendinizi düşüncelerinizle ortaya koyabilir, yakın çevrenizle ilişkilerde olumlu paylaşımlar yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda ikili ilişkilere yansıyan olumlu diyaloglar söz konusu. Alacağınız haberler size moral verebilir ve keyfinizi yerine getirebilir.

KOVA: İş ve para durumunuzda daha planlı olmanız ve değişken koşulları dikkate almanız gereken bir gündesiniz. Akıcı ve değişken şartları değerlendirme becerisi gösterebilirsiniz. Yaratıcı yanlarınıza yönelik girişimler yapabilirsiniz. Bütçenizi dengelemek adına istikrar sağlayacağınız söylenebilir.

BALIK: Ay burcunuzda iken çok yaratıcı ve dışadönük etkilerle hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Kendi beklentilerinize ve hedeflerinize odaklanmalı, dış etkilere karşı güçlü durmaya çalışmalısınız. Bu günlerde sizi bekleyen şanslar yaratıcı konular ve artistik çalışmalar üzerinden kendini gösterecektir. Akışta kalın.