R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Yönümüzü değiştirebilecek kararlar ve seçimler içinde olabiliriz. Kendi ihtiyaçlarımıza, duygusal isteklerimize bakalım. Bu alanda eksikler ya da varolan imkanları göremeyebiliriz. Aşkta ve ailevi konularda beklenti ve arayış içindeyiz. Saat 15.00 civarında kendimizi yenileme arzusu öne çıkıyor. Kendimizi anlamaya çalışalım. Günün geç saatlerinde Saka burcuna ilerleyecek Ay, olaylara mantıklı gözle bakabileceğimizi de gösteriyor.

KOÇ: Bugün kalan işlerinizi bitirmek için kendinizi baskı altında hissedebilir, sorumluluklarınız sırtınızda büyük bir yük haline geldiğini düşünebilirsiniz. Özellik ev ve kariyer ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Üstlerinizin gözü sürekli üzerinizde olabilir. Sizden beklentilerinin gerçekçi olmadığını dile getirebilir, iş stresi yüzünden gerginlik yaşayabilirsiniz. Mantıklı ve akılcı hareket etmeye çalışın.

Haberin Devamı

BOĞA: İçinde bulunduğunuz ortamı değiştirme ihtiyacını çok fazla hissedeceğiniz bir gündesiniz. Günün büyük çoğunluğunda yapacağınız konuşmalarda bazı şeyleri tekrarlamaktan bunabilirsiniz. Yeni insanlarla ve yeni düşüncelerle ufkunuzu genişletmek için uygun bir gündesiniz. Kardeşler ve yakın çevre ile sıklıkla iletişim kurabilir, onlarla bazı konularda sert konuşmalar yapabilirsiniz.

İKİZLER: Bugün büyük ölçüde kriz yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bunları çözebilecek yaklaşımlarda bulunmanız mümkün. Huzursuzluğunuzdan çıkıp taze ve yüksek bir enerji yakalamanız söz konusu olabilir. Ortak bütçeler, eşin parası ile ilgili sorunlar sizi bugün çok fazla yorabilir ve tüm odak noktanızı finansal konulara kaydırmanızı sağlayabilir.

YENGEÇ: Güne ilişkilerinizle ilgili iyimser ve barışçıl duygularla başlayabilirsiniz. Zıtlaşmaların ve sert tartışmaların yıkıcı etkilerini düzeltmek için ideal bir gündesiniz. En önemlisi uyumlu ve huzurlu birlikteliklere ve çalışma ortamına olan ihtiyacınızı fark edebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerle yüzleşmenin, varsa sorunları masaya yatırmanın tam zamanı denilebilir.

ASLAN: İşiniz ve iş arkadaşlarınızla olan sorunları çözmek için adımlar atabilirsiniz. Sorumluluklarınıza karşı daha ılımlı ve kabullenici bir yaklaşım sergilemeniz faydalı olacaktır. Şikâyet etmeyi bırakıp görevlerinizi en doğru şekilde yerine getirmeye çalışacaksınız. Tabi gün içerisinde bazı iptaller, gecikmeler ve zıtlaşmalar da yaşanabilir. Tavrınızın sınandığını hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Güne keyifli ve huzurlu bir başlangıç yapabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda hoş vakit geçirmek isteyeceğiniz
ve sosyalleşeceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinizle ilgilenebilir, aşk ilişkilerine her zamankinden daha açık olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular ön plana çıkabilir, eğer çocuklarınız varsa, onlarla daha fazla zaman geçirmenizi sağlayacak planlar yapabilirsiniz.

TERAZİ: Bugün aile ve ev ile ilgili konularında olumlu ve ılımlı bir havanın esmesi mümkün. Bu konularla ilgili olarak kendinizi huzurlu ve sakin hissedeceksiniz. Evle ilgili sorumluluklar gözünüze eskisi kadar gerginlik yaratıcı gelmeyebilir. Anneniz ya da anne figürü olarak gördüğünüz kişilerle özellikle ilgilenmeniz ve sağlık sorunlarını çok dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

Haberin Devamı

AKREP: Ticaretle ilgili şans sizden yana… Konuşmalarınıza sakin, akılcı ve uyumlu bir ton hâkim olabilir. Bol bol kısa mesafe yolculuğu yapmanız, yakın çevrenizle sık sık görüşmeniz mümkün. Bu arada telefon ve e-posta trafiğiniz ışık hızında devam ediyor olacak. Bu arada kardeşler ve kuzenlerle bir araya gelebilir, onlara yol göstericilik yapabilir, mantıklı öğütler verebilirsiniz..

YAY: Yakın çevrenizden destekleyici tavırlar görerek başlamanız mümkün. Mali konularda daha olumlu bir bakış açısı yakalayabilir, kendinizi yeni adımlar atmaya hazır hissedebilirsiniz. Risk almaya eğilimli değilsiniz ancak akılcı ve mantık çerçevesindeki her türlü plana sıcak bakabilir, finansal bir girişime yönelebilirsiniz. Gelirinizi arttıracak yeni projeler geliştirebilirsiniz.

OĞLAK: Özel ve iş hayatınızda gergin hissedebilirsiniz. Gizli rakipleriniz işinizi zorlaştırabilirler. Kendi görüşlerinizde ısrardan kaçının. Bugün olayların daha farklı olduğu boyutları olduğunu fark edebilirsiniz. Hayatınızın işiniz ve sorumluluktan ibaret olmadığını, dostlarınızın, evliliğinizin veya hobilerinizin de sizin için çok önemli olduğunu unutmamalısınız.

KONYA: Belirsizliklerin size kendinizi eli kolu bağlanmış gibi hissettirebileceği bir gündesiniz. Bazı konularda adım atıp atmamakta kararsız kalabilirsiniz. Sosyalleşmek ve çevrenizle bir araya gelmekten çok kendi içinize dönmek ve iç hesaplaşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Yalnız kalmak size iyi gelebilir ancak sevdiğiniz kişileri kalıcı olarak uzaklaştırmadığınızdan emin olmalısınız.

BALIK: Geleceğinizle ilgili bazı beklentilerinizi gerçekleştirmek için çabalayacaksınız. Yorucu süreçler yaşanabilir. Planlarınızı askıya almak durumunda kalabilirsiniz. Arkadaş grupları ile bir araya gelebilir, onlara planlarınız aktarabilir, destek isteyebilir ya da fikir alabilirsiniz. Eleştirilerek karşı biraz daha açık olmaya çalışın. Sosyal çevrenizin söylediklerine kulak vermenizde fayda var.