R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugün saat 21.47’ye kadar Ay, Balık burcunun son bölümünde ilerliyor. Eksik şeyleri tamamlamak için uygun koşullar var. Bizi duygusal açıdan bağlayabilecek durumlarla karşılaşabiliriz. İşe ait konularda başkalarının motivasyonlarını daha fazla anlayabiliriz. Duygusal alanda sorumluluk alabilir ve derinleşebiliriz. Kötümser davranmamaya bakalım. Kimi zaman bizi tüketen koşullar da yaşanabilir. Günün geç saatlerinde Koç burcuna ilerleyecek Ay, daha ani, hızlı ve yeni durumların ortaya çıkabileceğini gösteriyor. Günün geç saatlerinde çok daha aceleci olabiliriz. Bu saatlerde duygusal tepkilerimize dikkat etmek gerekebilir. Akışta kalın.

Haberin Devamı

KOÇ:Kayıplar gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizde çözülmeler yaşayabilirsiniz. İçsel süreçler var. Arkadaşlarınıza vakit ayırmak size iyi gelecektir. Destekler çalışmalarınızı kolay bitirmenizi sağlayabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

BOĞA:Gelecek umutlarınızla ilgili projeler üretebilirsiniz. Sosyal konulara yöneleceğiniz zamanlar var. İş hayatınızda desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. Şartlar lehinize çalışıyor. Sorumluluklarınızı tamamlayabilirsiniz.

İKİZLER:Hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çabalayabilirsiniz. İşlerinizde mücadele edebilirsiniz. Otorite figürleriyle iletişiminize özen göstermelisiniz. Bürokratik engellere karşı dikkatli olun. Projelerinize olumlu geri dönüş alabilirsiniz.

YENGEÇ:Yeni ufuklara açılmaktan keyif alabilirsiniz. Özgürleşmek için planlar yapabilir, bir konu üzerinde eğitim almaya başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelebilir. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele edebilirsiniz.

ASLAN:Ortaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Korku duyduğunuz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Maddi işlere zaman ayırabilirsiniz. Yenilenme ihtiyacı içindesiniz. Bürokratik engellere takılabilirsiniz. Gelecek yönünde planlar yapabilirsiniz. 

BAŞAK:İkili ilişkilerinizde denge kurmak istediğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde anlaşmalara özen göstermenizde fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için alternatif programlar yapabilirsiniz. 

Haberin Devamı

TERAZİ:Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. Gelecek yönünde düşünce ve projeler geliştirmek isteyebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. İş arkadaşlarınızla plan yapmak, faydalı olabilir. 

AKREP:Kendinizi ifade etmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Göz önünde olmak iyi hissettirecektir. Gelecek yönünde atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyebilirsiniz. 

YAY:Ailevi meselelerle ilgilenebilirsiniz. Geçmiş konular gündeminizi oluşturabilir. İç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Babanızla ilgili olaylarla uğraşacağınız zamanlar var.

OĞLAK:Çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu zamanlar var. Sorumluluklarınız için mücadele edebilirsiniz. Gelecek yönünde planlar yapabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için kendinize fırsat tanımalısınız. 

Haberin Devamı

KOVA:Uğraştığınız işlerde yeteneklerinizi kullanarak daha kolay ilerleyebilirsiniz. Maddi konularla ilgili sorumluluklar almak zorunda olduğunuz bir gündesiniz. Başkalarından gelecek desteklerle işlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. 

BALIK:Önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Geleceğiniz için alternatif fikirler üretip, bunları proje haline getirebilirsiniz. Beden sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.