R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Henüz yeniay gerçekleşmedi ve Ay’ın ışığı küçülmekte. Böyle zamanlarda kritik durumlar, bazı endişeler gündeme gelebilir. Düşüncelerimizde daha sakin ve pozitif olmaya bakalım. Bugün ilişkiler alanında da çok şey yaşayabiliriz. Karşılıklı beklentiler söz konusu olduğunda, inandırıcı olmak önem taşıyabilir. Kimi
zaman manipulatif durumlarla da karşılaşabiliriz. Günün ilk yarısında değer verdiğimiz, önemli kabul ettiğimiz ilişkilerde bazı değiştirici durumlar hatta krizler gündeme gelebilir. Ancak beraberliklerde bizi yenileyebilecek ve geliştirebilecek fırsatlara da sahibiz. Maddi konular söz konusu olduğunda düşünmeden hareket ederek gevşek davranmak ta mümkün. Ay’ın küçülmeye başlaması bazı bitiş ve sonlanmalara da işaret etmekte.

Haberin Devamı

KOÇ

Sabah saatlerinde sorumluluklarınızda artışlar yaşanabilir. Bununla birlikte uğraştığınız işlerinizde sonuç alacağınız bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı enerjinizi korumanız gereken zamanlar olabilir. Gün içinde zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

BOĞA

Yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Böylece iş konularınız daha akıcı hale gelecektir. Sabah saatlerinde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda olaylar rahatlayacaktır. Daha kolay risk alabileceğiniz zamanlar var. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz.

İKİZLER

Evinizle ilgili konularda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. İş hayatınızla ilgili daha akıcı koşullar söz konusu. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Babanızla ilgilenebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Akşam keyif aldığınız şeyler yapabilirsiniz.

YENGEÇ

İletişim yönünden kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir.İş hayatınızdaki konularda sonuca ulaşacağınız zamanlar var. Gün içinde kardeşlerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevgilinizle plan yapabilirsiniz.

ASLAN

Maddi dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde yüklendiğiniz sorumlulukların sizi kısıtladığını hissedebilirsiniz. Gün içinde iş hayatında akıcı koşullar söz konusu. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız iş üzerinde kullanabilirsiniz. Alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

Haberin Devamı

BAŞAK

Kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız zamanlar var. İş hayatınızda emeklerinizin sonuçlarını almaya başlıyorsunuz. Kişisel önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmeyi ihmal etmemelisiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

TERAZİ

Bilemediğiniz nedenlerden kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Gizli kalmış olaylara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde riskli olacak kararlar almaktan kaçının.

AKREP

Gelecekle ilgili yeni beklentiler içine gireceğiniz bir gündesiniz. Çalışma hayatınızda alacağınız desteklerle, işlerinizi daha kolay sonuç alabileceksiniz. Ümit ettiğiniz konularda yapıcı koşullar söz konusu. Gün içinde zevk aldığınız şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceksiniz.

Haberin Devamı

YAY

Sabah kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. İlerleyen zamanlarda hedeflerinize ulaştığınızı görebileceksiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Annenizi ihmal etmemeye çalışın. Yaratıcılığınızı uğraştığınız konuya yönlendirmek sizi rahatlatacaktır.

OĞLAK

Yeni ufuklara açılmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız konularla ilgili bütünü görüp, işlerinizi sonuçlandırabilirsiniz. Yeni yolculuklar planlayacağınız zamanlar var. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz.

KOVA

Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. Sabah saatlerinde mali anlamda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı olaylarla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızdaki konular daha akıcı.

BALIK

Sabah ilişkinizle ilgili kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Yüklendiğiniz sorumluluklar fazla gelebilir. Uyum ve denge arayışı içine girebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde sonuç alabileceğiniz bir gündesiniz. Yapacağınız anlaşmalara özen göstermelisiniz. Akşam eşinizle keyif aldığınız bir plan yapabilirsiniz.