R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugün gerçekleşecek dolunay, Mars ve Pluton ile sert açılar kurarken, mümkün olduğunca sakin ve sağduyulu olmaya gayret etmeliyiz. Bu dolunayda şiddet ve baskı içeren koşullar dikkat çekmekte. Böyle zamanlarda büyük dönüşümler ve mücadele gerektiren temalar öne çıkabilir. Enerjimizi bilinçli şekilde kullanmaya bakalım. Bugünlerde üzerimizde daha fazla baskı hissedebiliriz. Bulunduğumuz koşullar tehdit ya da manipülatif enerjiler sergiliyor olabilir. Gün boyunca objektif ve sakin kalmaya özen göstermeliyiz. Dolunaylar sonuç ifade eden, bizi daha fazla muhasebeye yönelten zamanlar olduğu için, bugünlerde ektiklerimizi biçtiğimiz olaylarla karşılaşabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Niyet ettiğiniz şeyleri yapmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha hassas olabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. İlişkiler önem kazanabilir. Tartışmalara dikkat etmelisiniz.

BOĞA: Yalnız hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşamayın. İkili ilişkilerinizde tartışmalar yaşanabilir. Bazı olayların daha rahat farkına varabilirsiniz. Harekete geçmeden önce düşünmek için kendinize fırsat tanımalısınız.

İKİZLER: Geleceğinizle ilgili yeni ümitler besleyeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler, sorumlu olduğunuz konuları daha kolay toparlamanıza yardımcı olacaktır. İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Olgunlaşma içinde olabilirsiniz.

YENGEÇ: Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi meşgul edebilir. Hedeflerinize ulaşmak için bazı kararlar vermeniz gerekebilir. Göz önünde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Devlet ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

ASLAN: Aşk ve ilişkilerinizde hareketli bir gün. Yakın ilişkilerinizde ani çıkışlar yapmamanızda fayda var. Gün içinde size zevk veren konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi özgür hissedeceğiniz zamanlardasınız. İnsanların isteklerine önem vermelisiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Ortaklı konulara dikkatinizi verebilirsiniz. Sizi krize sokan konulara karşı özen göstermenizde fayda var. Korku ve endişe duyduğunuz konuları göz ardı etmekte zorlanabilirsiniz. İlişkilerinizde kararlar alabilirsiniz. Aşırı harcamadan uzak durmalısınız. Sevdikleriniz için sürpriz hazırlayabilirsiniz.

TERAZİ: Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yakın ilişkide olduğunuz kişilerle denge içinde olmak sizin için önemli olabilir. Tamamlanma içinde olabilirsiniz. Gün içinde sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda farkındalık yaşayabilirsiniz.

AKREP: Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizi planlamanız sizi rahatlatacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerin hayatlarıyla ilgilenebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yakın ilişkilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kendinize de zaman ayırmalısınız.

Haberin Devamı

YAY: İşlerinizde kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Aşk ve ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Keyif aldığınız alanlarda harcama yapabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konular dikkat çekebilir. Risk almaya yakın olabilirsiniz. Sevdiklerinize hediyeler alabilirsiniz. Aşırıya kaçmamaya özen gösterin.

OĞLAK: Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Ev hayatınızla ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi güven arayışına itebilir. Geçmişe konular gündeminizi meşgul edebilir. Babanızı ihmal etmeyin. Gün içinde duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinize daha fazla zaman ayırmalısınız.

KOVA: İletişimin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Eğitimler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde yeni farkındalıklar içinde olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akışta kalın.

BALIK: Çalışma hayatınızda yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir. Uğraştığınız işlerde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Maddi düzenlemelere gidebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulardaki sıkışıklıklar sizi tekrar organize etmeye itebilir. Sevdiklerinizle paylaşımda bulunmak isteyebilirsiniz.