R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ne yapılabilir? Ay bugün saat 15.43’e kadar Yengeç burcunda kalacak ve sabah 9.22’den sonra da boşlukta görülüyor. Günün ilk yarısında pek rahat olmayan koşullar ve daha fazla endişe yaratabilecek durumlar var. Psikolojik açıdan kendimizi baskılanmış hissedebiliriz. Neyse ki Ay’ın 15.43’ten sonra Aslan burcuna ilerlemesi daha kolay dışa dönebileceğimizi ve daha rahat bir tavır edinebileceğimizi anlatıyor. Özellikle öğle sonrasında kendimizi anlatmak yönünde daha olumlu koşullar bulabiliriz. Belirli bir dönüşüm ve yenilenme imkanı var. Venüs’ün kuzey ay düğümü ile birleşiyor olması daha sosyal ve hareketli bir atmosfer yaratabileceğimizi anlatıyor. Zihinsel açıdan dışadönük ve keyifliyiz. Günün erken saatlerinde daha sakin ve dengeli olmaya bakalım.

Haberin Devamı

KOÇ: Ev hayatınızla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Evde olası kazalara karşı temkinli olmanızda fayda var. Sabah saatlerinde ilişkiler daha akıcı... Keyifli olaylar yaşayabilirsiniz. Güven aradığınız durumlar oluşabilir, iç sesinizi dinleyerek doğru sonuçlara ulaşabilirsiniz. 

BOĞA: Yakın çevrenizle ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda iletişim içinde olacağınız hareketli bir gündesiniz. Kulağınıza dedikodular gelebilir. Ticari konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde size keyif veren şeyler için harcama yapabilirsiniz. 

İKİZLER: Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Hesaplarınızı gözden geçirip, yeni bir parasal yapılanma içine girebilirsiniz. Sabah saatlerinde akıcı temalar söz konusu... İlişkiler içinde rahat zamanlar var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

YENGEÇ: Yeni başlangıçlar yapmak için yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz şeyler gündeminizi etkileyebilir. Beslenmenize özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir. Sabah saatlerinde güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. 

ASLAN: Elinizde olmayan nedenlerle başınıza gelecek olaylar gündeminizi etkileyebilir. Yaşayacağınız kayıpların ardından, içsel süreçlerin içine girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. İlişkilerinizle ilgili konular daha fazla gündeminizi etkileyebilir. 

Haberin Devamı

BAŞAK: Sosyal gruplarınızdaki konularınız gündeminizi etkileyebilir. Geleceğinizle ile ilgili beklentileriniz hakkında farklı olaylar gündeme gelebilir. İş hayatınızda başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde kendinizi keyifli ve şanslı hissedebilirsiniz. 

TERAZİ:  İş hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde işleriniz daha akıcı şekilde ilerleyebilir. Hedeflediğiniz çalışmalar hakkında işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konuları gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz.

AKREP: Akademik konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Sabah saatlerinde ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Akıcı enerjiler sayesinde tüm gün işlerinizin kolayca ilerleyebilir. Sevdikleriniz için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. 

Haberin Devamı

YAY: Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeminizi oluşturabilir. Ortaklı para konularına karşı daha hassas olmanız gereken zamanlar olabilir. Bugün ertelediğiniz banka işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde işlerinizi bitirmeye çalışmalısınız. İlişkilerde sıkışmalar yaşanabilir. 

OĞLAK: Eşinizle ilgili durumlar gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde ilişkiler açısından daha rahat temalar söz konusu... Genel olarak şanslı bir gündesiniz. İlişkilerde denge ve uyum arayışında olabilirsiniz. Baskı altında karar vermeye çalıştığınızı hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

KOVA: Çalışma hayatında çalıştığınız arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Başkalarından destek alacağınız zamanlarda olabilir. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Yaptığınız planlarda değişikliler olabilir.

BALIK: Kendinizi ifade ederken yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde ilişkiler konusunda şanslısınız. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. İçsel uyumunuzun tam olduğunu hissedeceksiniz. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyeceksiniz.