R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Aslan burcunda büyümekte olan Ay, daha olumlu ve dışa dönük bir tutum sergilediğimizi anlatıyor. Özellikle öğle saatlerinde Ay ile Venüs’ün uyumu keyif getiren tecrübelere ve sosyal açıdan daha hareketli imkanlara işaret etmekte... Sohbetler, görüşmeler ve duygusal açıdan destek veren fırsatlar bulabiliriz. Kendimize güvenimiz yüksek. Akşam saatlerine doğru, 17.30 civarında ön yargılarla hareket etmemek, inatçılık göstermemek gerekiyor. Bu saatlerde kendimizi duygusal açıdan engellenmiş ya da hoşnutsuz hissedebiliriz. Biraz objektif davranmak ilişkilerimize fayda sağlayacak. Gün boyunca esnek davranmak, ortak paylaşımlar üzerinde durmak olumlu sonuçlar getirecek.

Haberin Devamı

KOÇ: Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla eğlenceli programlar yapmak size iyi gelebilir. Dışa dönük tavrınız ilişkilerinizi rahatlatacaktır. Sevdikleriniz için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sorumluluk alma eğiliminde olabilirsiniz.

BOĞA: Geçmişe ait olaylar gündeminizi etkileyebilir. Gününüzü evde ailenizle birlikte geçirmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde babanızla ilgili durumlarda sorumluluk alacaksınız. Güven aradığınız durumlar söz konusu... Akşama doğru spor yapmak için iyi fırsatlar yakalayacaksınız.

İKİZLER: Zekanızı kullanmanızı gerektirecek işlerle ilgilenebilirsiniz, dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Gün içinde yapacağınız harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Akışta kalın.

YENGEÇ: Maddi kaynaklarınızla ilgili girişimleriniz olabilir. Eğlence için rahatça para harcayabilirsiniz. Aşk yaşadığınız kişiyle olumsuz deneyimler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından destek alabileceksiniz. Akşam saatlerinde kendinizi eğlenceye bırakabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

ASLAN: Yaratıcı konularla ilgileneceğiniz keyifli bir gün sizi bekliyor. Etrafınızdakilerin ilgi odağı olabilirsiniz. Gündeminizde aşk var. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz durumlar ilginizi çekecek.

Haberin Devamı

BAŞAK: İşlerinizde bilmediğiniz konular gündeme gelebilir. Olaylara karşı kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. İlişkileriniz de tükendiğinizi hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanların konularıyla ilgilenebilirsiniz.

TERAZİ: Gündeminizi sosyal hayatınızdaki konular oluşturabilir. Dışa dönük hareketlerinizle dikkat çekeceğiniz bir gündesiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. İş hayatınız da destek alacağınız kişiler olabilir. Kendinizi çok hareketli hissedebilirsiniz.

AKREP: Gündeminizi işyerinizdeki konular etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için yaratıcılığınızı kullanmanız gereken zamanlar olabilir. Göz önünde olmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Çalışırken eğlenebileceğiniz koşullar var. Sorumluluk almaya yatkın olabilirsiniz.

YAY: Ruhsal olarak keyifli şeyler yaşayacağınız bir gündesiniz. Gündeminizi yabancılar meşgul edebilir. Yaratıcı konularla ilgilenmek ve sınırlarınızı aşmak isteyebilirsiniz. İşleriniz de daha kararlı davranabilirsiniz. Akşama doğru risk almak sizin için çok daha kolay olabilir.

Haberin Devamı

OĞLAK: Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Borç alacak konuları gündeminizi etkileyebilir. Banka işlerinize özen göstermelisiniz. Eşinizle ilgili harcamalara dikkat etmenizde fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu... Akışta kalın.

KOVA: İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Aşk hayatınızda daha özenli olmalısınız. Denge ve uyum arayışı içinde olacağınız bir gündesiniz. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Sabah saatlerinde uğraştığınız işlerde kararlılık gösterebilirsiniz. Risk almaya daha fazla açıksınız.

BALIK: İş konusunda sorumluluklarınız artabilir. Çalışma koşullarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız çalışmalarla ilgili ön planda olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Kendinizi göstermekten çekinmeyeceksiniz. Arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz.