R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Öğle saatlerinde (12.13) Güneş, Yengeç burcuna ilerleyerek yaz mevsimini başlatıyor. Yeni adımlar ve cesaret göstereceğimiz, son derece dinamik koşullar var. Ay da erken saatlerde Koç’a geçmiş olacak, hızlı adımlar ve istekler içindeyiz. Hedefe odaklı olmak ve elimizden gelenin en iyisini yapmak isteği içindeyiz.  İlişkilerimizi de yenileyebiliriz. Daha güçlü hissedebilir ve etkileyici olabiliriz. Fikirlerimizi paylaşabiliriz.

KOÇ

Yeni başlangıçlar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konuları gündeminize taşımak isteyebilirsiniz. Dostlarınızla program yapmaktan keyif alacaksınız. Gün içinde yaşayacağınız sonlanmalar biraz keyfinizi kaçırabilir. Akşam saatlerinde kendinize güveniniz tam, istediğiniz işe girişebilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA

Hayatınızda gizli kalmış konular gündeminize gelebilir. Belirsizlikler nedeniyle sizi üzen kayıplar yaşayabilirsiniz. Olaylara karşı kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. Sabah saatlerinde samimi arkadaş ortamlarında bulunmak size iyi gelecektir. Akşama doğru gün hareketlenebilir. Kendinizi çok daha iyimser hissedebilirsiniz.

İKİZLER

Sabah arkadaşlarınızla zaman geçirmek için program yapabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için yaptığınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Gelecek planlarınızdan bahsetmek size kendinizi iyi hissettirecektir. Önem verdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz. Akşam dışarıda zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ

Üstlerinizle ilgili sorumluluklarınız büyük ölçüde gündeminizi etkileyebilir. Yeni sorumluluklar almak ve hedeflerinizin peşinden gitmek için hevesli olduğunuz bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak size iyi gelecektir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Akşam sosyal ortamlarda bulunmak için program yapabilirsiniz. 

ASLAN

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uluslararası konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde yeni edindiğiniz uğraşlar için harcamalar yapabilirsiniz. Samimi ortamlarda bulunmak size keyif verecektir. Düşüncelerinizi paylaşmak için sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Akşam sizin için şanslı geçecektir.

Haberin Devamı

BAŞAK

Endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Finansal konularınızla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Bazı işlerinizde bitişler yaşanabilir. Siz de yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Hareketli zamanlar sizi bekliyor. Akşam için program yapabilirsiniz.

TERAZİ

Eşinizle ilgili konular büyük ölçüde gündeminizi oluşturabilir. Uğraştıran durumlar söz konusu. İşlerinizle ilgili bitişler yaşanabilir. Sosyal konularla ilgilenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde samimi ilişkiler kuracaksınız. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz. Akşam hafta sonu için yolculuklara çıkabilirsiniz.

AKREP

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi tüm gün boyunca etkileyebilir. Yapacağınız plan ve programlar sizi yoğun iş temposundan biraz olsun kurtarabilir. Sabah saatlerinde dostlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İlgilendiğiniz konularda tamamlanma olabilir. Akşam sizin için şanslı ve keyifli olacaktır.

Haberin Devamı

YAY

Bugün kendinizi ifade edeceğiniz işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde bitişler yaşanabilir. Akışta kalmaya çalışmalısınız. Sabah saatlerinde harcamalarınıza dikkat edin. İlerleyen zamanlarda karşınızdakilere karşı çok daha iyimser olacaksınız.

OĞLAK

Ailevi konular gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi güvende hissettiğiniz yerlerde olmak size iyi gelecektir. Sabah saatlerinde ev için harcamalar yapabilirsiniz. Eskiye yönelik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz olaylar yaşanabilir. Akşam hareketli zamanlar sizi bekliyor. Şanslı bir gece geçirebilirsiniz.

KOVA

Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu, iletişim temponuzun artacağı bir gündesiniz. Şirket içi eğitimlere katılmanız istenebilir. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde çok daha samimi ilişkiler içinde olacaksınız. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Yolculuklar için program yapabilirsiniz.

BALIK

Bugün maddi konularla ilgili yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmanız, uğraşlarınıza yönelmek size büyük fayda sağlayabilir. Kolektif konular ilginizi çekebilir. Sabah saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerebilir. İlerleyen saatlerde kendinizi çok daha iyimser hissedeceksiniz.