R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Haftanın ilk gününde Balık burcunda ilerleyen Ay, hayal gücüne daha açık bir güne işaret ediyor. Sezgilerimiz de yol gösterici olabilir. Bugün sanatsal uğraşlar yanında başkalarına yardım ve empati geliştirebileceğimiz koşullar içindeyiz. Sadece kendimiz için değil başkaları için de çok şey yapabiliriz. Beden ve ruh dengesini yeniden inşa etmeye çalışalım. Ay, Balık’tayken hayal gücümüz sınırları kolayca aşabilir. Dağılmamaya dikkat edelim. Kimi zaman bu görünüm dikkatsizliklere davetiye çıkarabilir. Yine de hemen öğleden sonraki saatlerde hayatın güzel yönlerine, sohbetlere zaman ayırabiliriz. Günün geç saatlerinde duygusal açıdan bizi meşgul eden bir durum içinde olabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Öğle saatlerinde sıkışmış hissedeceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili fazla sorumluluk almamaya özen gösterin. Bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Keyfinizin kaçmamasına özen gösterin. İçsel odağınızı kaybetmeyin. Akşam kendinizi hayalperest hissedebilirsiniz.

BOĞA: Bugün gelecek planlarınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme sağlamak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Otorite figürleriyle çatışmaya girmemeye özen göstermelisiniz.

İKİZLER: Sorumlu olduğunuz konular gündeminizi oluşturabilir. İşlerde sıkışmış olduğunuzu hissedebilirsiniz. Hedefinize ulaşmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı konularda eksikleri toparlamanız gereken durumlar oluşabilir. Akşam daha içe dönük zamanlar geçirebilirsiniz. 

YENGEÇ: Yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Olaylarda bütünü görmek çok daha kolay olacaktır. Kendi sınırlarınızı aşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdakilerle iletişim halinde olacağınız zamanlar var. Akış içinde kalmalısınız.

ASLAN: Endişe duyduğunuz konularla yüzleşebilirsiniz. Sizi yoran kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal anlamda sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı özenli davranmalısınız. Akşam saatleri sizin için daha rahat geçebilir. 

Haberin Devamı

BAŞAK: Eşinizle ilgili sıkışıklıklar olabilir. Karşınızdakini daha iyi dinlemeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda detaylarla uğraşabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizde sabırlı olmanızda fayda var. Akşam net göremediğiniz olaylar kafanızı karıştırabilir. 

TERAZİ: Çalışma hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde büyüme ve gelişme sağlayabilirsiniz. Bazı konuları detaylandırmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızı çalışma arkadaşlarınızla organize olarak yapmanız size zaman kazandıracaktır.

AKREP: İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak sizi daha iyi hissettirecektir. İlişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. İnsanlara kendinizi ifade edebilmeniz, önem kazanabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hayatınızla ilgili risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Akışta kalın.

Haberin Devamı

YAY: Ailenizle ilgili aldığınız sorumluluklarda sıkıntılar oluşabilir. Sıkışmış hissedebilirsiniz. Geçmişten kalan sorunlar bugün daha fazla önünüze gelebilir. Bu durumdan rahatsızlık duyabilirsiniz. Saklanmak istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam daha rahat geçecektir. Kendinizi akışa bırakın.

OĞLAK: Gündeminizi çevrenizdeki ilişkiler etkileyebilir. Kulağınıza gelen dedikodulardan etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde detaylara girmek isteyebilirsiniz. Kendinizi tamamlanmış hissedeceğiniz kişilerle görüşmek size iyi gelecektir. Sanatla ilgilenmek için program yapabilirsiniz.

KOVA: Maddi sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde sorumluluğunuzu aksatmamaya çalışın. Sıkışmış hissedeceğiniz konularda daha ön görülü davranmaya çalışın. İlerleyen saatlerde ilişkiler ön plana çıkabilir. Sevdiklerinizle program yapabilirsiniz. 

BALIK: Kişisel konular daha fazla ön plana çıkabilir. İlişkilerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. İçinize dönmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için eksikliklerinizi tamamlayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. Hassas olduğunuz konulara özen gösterin.