R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay, İkizler’de ilerlerken, Venüs de Koç burcuna geçti. Dışadönük enerjilerin, yeni istek ve arzuların öne çıktığı bir gündeyiz. Aşkta ve beğenilerimizde daha heyecanlı olabiliriz. Hızlı adımlar var. Aşkta ve beraberliklerimizde beklenmedik durumlar, sürprizler de söz konusu olabilir. Beklentilerimizde biraz daha dengeli olalım.
Beğenilerimizde fazla aceleci ya da düşüncesizce davranabiliriz.
Bu durum gereksiz harcamalara da neden olabilir. Duygusal konularda oldukça dışadönük bir gündeyiz. İsteklerimizi ortaya koyarken fazla baskıcı ya da manipüle edici olmamaya bakalım. Duygusal olgunluk göstermekte zorlanabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Bu konuda yeni fikirler geliştirebilir ve bunları hemen uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde olaylara karşı çok daha iyimser yaklaşacağınız zamanlar var. İş hayatınızda destekler sizi rahatlatacaktır. 

BOĞA: Olumlu adımlar atmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. İmaj değişikliği yapmak size iyi gelebilir. Sabah abartıya kaçma eğiliminde olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere para harcayabilirsiniz. Akışta kalın.

İKİZLER: Bilemediğiniz konular tarafından çevrelendiğinizi hissedebilirsiniz. Sabah saatlerinde zevklere düşkünlük söz konusu. Hareketli ve iletişime dayalı bir gündesiniz. Gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Kabullenme içine girmek sizi rahatlatabilir. Akşam rahatlamış hissedebilirsiniz.

YENGEÇ: Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni fikirler üreteceğiniz ve harekete geçmekte zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde işlerinizin rast gitmesinden dolayı kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda abartıya kaçabilirsiniz. Ticari görüşmeler yapabilirsiniz.

ASLAN: İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yapıcı hareketler içinde olmalısınız. Parasal konularınızla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sabah olayları fazla abartma eğilimindesiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenmek size iyi gelecektir. 

Haberin Devamı

BAŞAK: Yeni konulara ilgi duyacağınız gün. Hayatınızdaki olaylarda bütünü görmek için adımlar atabilirsiniz. Yeni fikirlerinizi açıkça ifade etmek isteyeceksiniz. Sabah saatlerinde işlerinizi aksatıp kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çevrenizle iletişim halinde olmak size iyi gelecektir. 

TERAZİ: Endişelendiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu olabilir. İletişimi bol hareketli bir gün. Akşam rahatlamak için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz.

AKREP: Hayatınızdaki ikili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişilerle denge kurmak isteyebilirsiniz. Yapıcı durumların oluşacağı işlerle ilgilenebilirsiniz. Parasal konulara karşı dikkatli davranmalısınız. Eşinizden beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Akışta kalın.

Haberin Devamı

YAY: Çalışma hayatınızdaki koşullarınız gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmak için toplantılar yapabilirsiniz. Yeni bir hizmet ortaya koymak için çalışmalara başlayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ticari görüşmeler yapabilirsiniz.

OĞLAK: Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Sabah saatleri ilgilendiğiniz konularla ilgili daha kolay risk alabileceksiniz. Şanslı zamanlar söz konusu. Zevklerinizde abartıya kaçma eğiliminde olabilirsiniz. Parasal konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni fikirlerinizi paylaşacaksınız.

KOVA: Ailenizle ait konular gündeminizi etkileyebilir. Yapıcı konularla ilgili konuşup, ortak kararlar alabilirsiniz. Sabah saatlerinde olaylara karşı çok daha iyimser yaklaşabilirsiniz. Güven arayışında olacağınız zamanlar var. Emlak konularıyla ilgili yeni girişimlere atılmak isteyebilirsiniz. 

BALIK: Yapıcı hareketin, iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Sabah saatlerinde şanslı olduğunuz zamanlar var. İyimser tavrınızla işlerinizin daha kolay ilerlemesiniz sağlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki dedikodular kulağınıza gelebilir. Akşam zekânızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz.