R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Yeniayın enerjisi hızlı bir ilerleme ve yeni haberler getiriyor. Terazi burcunda ilerleyen Ay dikkatimizi ilişkilere ve görüşmelere yöneltmekte. Böyle zamanlarda diplomatik davranmak çok şey kazandırabilir. Daha toleranslı olalım. Özellikle öğle sonrasında iş hayatında yeni görüşmeler, pazarlıklar daha olumlu ilerleyebilir. Özellikle günün ilk saatlerinde biraz daha sabırlı olalım.

İletişim ve görüşmelerde beklenmedik durumlar, ani haberler gündeme gelebilir. Farklı fikirler nedeni ile esnek davranmak durumundayız. Öfkemize dikkat edelim. Günün geç saatlerinde ise daha istikrarlı bir tavır ortaya koyabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ

Kıvrak olmayı anlatan koşullar var. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Tepkilerinizi kontrol etmeniz gereken zamanlar olabilir. Eşinizle ilgili uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde yolculuklar ön plana çıkabilir.

BOĞA

Çalışma hayatınızla ilgili hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerle iletişiminizde kıvrak olmanız gerekebilir. Vizyonunuzu belirlemeniz gereken zamanlar olabilir. Sağlığınızı ihmal etmemeniz de fayda var. Akşam arkadaşlarınızla günün yoğunluğu hakkında konuşabilirsiniz.

İKİZLER

Kendinizi iletişimle ifade edebilirsiniz. Vizyonunuzu yaratmak için heves duyacağınız bir gündesiniz. Zekanızı kullanacağınız yerlerde bulunmaktan keyif alacaksınız. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Akşam arkadaşlıklar öne çıkabilir.

YENGEÇ

Ailenize ait konularda değişken koşullar söz konusu. Ev hayatınızla ilgili hızlı hareket etmeniz gerekebilir. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Güven arayışına girebilirsiniz. Babanıza ait konuları göz ardı etmemeye çalışın. Akşam aile bireyleriyle zaman geçirebilirsiniz.

ASLAN

Gündeminiz çok hareketli. Değişken olaylara karşı kıvrak zekânızı kullanmanız gerekebilir. Güçlü kişiliğinizle yakın çevrenizdeki olaylara yön göstermek isteyebilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikleri gözlemleme fırsatı bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK

Maddi kaynaklarla ilgili dalgalanma yaşayabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak daha başarılı olabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Kıvrak zekânızla gün içindeki yoğunluğu idare edebileceğiniz zamanlar var. Akşam yolculuklar gündeme gelebilir.

TERAZİ

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Değişken koşullara ayak uydurmanız gereken zamanlar var. Zekâ gerektiren konularla ilgilenebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan olaylar gündeminizi etkileyebilir.

AKREP

Bilemediğiniz alanlarla ilgileneceğiniz bir zamanlar var. Değişken konulara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Olayların üstesinden gelmeniz gerekebilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarla ilgilenebilirsiniz. Akşam keyifli iletişim kurduğunuz insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

YAY

Gelecek beklentilerinizde değişken koşullar söz konusu olabilir. Vizyonunuzu çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklerle rahatlamış hissedebilirsiniz. Hızlı akan gün içinde pratik olmanız gereken zamanlar var. Kendinize ve çevrenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK

Bugün hedeflerinize ulaşmak için kıvrak olmanız gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminizi değişken koşullar yönlendirebilir. Hareketli gündeminizi doğru yönlendirmeniz gereken zamanlar var. Zekânızı kullanmalısınız. Akşam saatlerinde sohbet etmekten hoşlandığınız kişilerle program yapabilirsiniz.

KOVA

Uluslararası konular gündeminizi hareketlendirebilir. Yeni ufuklara açılmak için planlar yapabilirsiniz. İnanç ve düşüncelerinizi paylaşmak için iletişimde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı iletişiminizle halledebileceksiniz. Akşam sevdiklerinizle olmak keyif verecektir.

BALIK

Duygusal bağlayıcı olaylar yaşanabilir. Ortaklı para konuları gündeminize gelebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İş hayatınızda kıvrak olmanız gereken olaylar yaşanabilir. Yenilenme içine gidebilirsiniz. Gençlerle ilgili konularla ilgili gelişmeler olabilir.