R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Düzen ve sağlık konularında gerilim yaratan bir gün olabilir. Kazalara neden olabilecek olası durumlara da dikkat edilmeli. Özellikle öğleden sonraki saatlerde Ay-Mars karşıtlığı pişmanlık içerebilecek durumlar, acelecilik ya da ailevi konularda sıkıntılara, akılsız tepkilere neden olabilir. Düşüncelerimizi dengede tutmaya çalışalım.

Yeteri kadar bilgi sahibi olmadığımız konularda aceleci olmayalım. Merkür geri giderken, pek çok şey daha karmaşık bir hal alabilir. Aynı zamanda Jüpiter Koç burcuna ilerledi ve Uranüs ile açı kuruyor. Ani gelişmeler, yenilikler, sürpriz ve heyecan yaratan durumlar da var.

Haberin Devamı

KOÇ

İş arkadaşlarınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çalışma hayatınızda yorucu koşullar olabilir. İşlerinizle ilgili yeni planlamalara gidebilirsiniz. Sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Sorumluluklarınızda artış yaşanabilir.

BOĞA

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işleri tercih edebilirsiniz. Risk almak daha kolaylaşabilir. Zevk aldığınız konular da harcamalar yapabilirsiniz. Uğraştığınız işlerle ilgili fikirler geliştireceğiniz zamanlar var. Bu konuda ilerlemek için, güçlü kişilerden destek almak isteyebilirsiniz.

İKİZLER

İşlerinizde daha sistemli çalışmak adına plan yapmak durumunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız farklı düşünceler geliştirmenize neden olabilir. Ailevi konularla ilgili olaylar gündeminizi etkileyebilir. Babanızla ilgilenmeniz gereken durumlar oluşabilir.

YENGEÇ

Çok hareketli bir gündesiniz. Gününüzü detaylı bir şekilde planlamak isteyebilirsiniz. Yazışmaların organizasyonunu yapmak size hız kazandıracaktır. Yakın çevrenizdeki kişilerin problemleriyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kulağınıza gelen dedikodulara fazla kulak asmayın.

ASLAN

Cüzdanınıza ait konular kafanızı meşgul edebilir. Masraflarınızın arttığını düşünerek yeni bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklar konusunda yeni planlar geliştirebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili, önemli kişilerden destek alabilirsiniz. İlerlemeniz açısından bu önemli bir fırsat olabilir.

Haberin Devamı

BAŞAK

Yeni başlangıçlara yelken açmak istediğiniz bir gündesiniz. İşinizle ilgili planlama yapmak isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınız ön plana çıkabilir. İlişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Bedeninize ait konuları göz ardı etmeyin. Uğraştığınız konularda başkalarından destek görebilirsiniz.

TERAZİ

Gizli kalmış durumla ön plana çıkabilir. Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Ruhsal gelişiminizle ilgili olaylara yoğunlaşacağınız zamanlar var. İşlerinizde daha sistemli olmak için fikirler geliştirebilirsiniz. Zorlandığınız konular gündeme gelebilir.

AKREP

Sosyal konularla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizi organize etmek isteyebilirsiniz. Size kalan kısımlarıyla arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelecektir. Gelecek beklentilerinizle ilgili görüşeceğiniz kimseler size ilerlemeniz için yardımcı olabilirler.

YAY

İş hayatınızdaki konular bugün daha çok gündeminize gelebilir. Hedeflerinize ulaşmak için plan yapmak isteyebilirsiniz. Göz önünde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. İşlerinizle ilgili düşüncelerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Annenizle ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK

Yeni ufuklara açılmak bugün öncelikli hedefiniz olabilir. Bunun için yeni fikirler yaratabilirsiniz. Uğraşacağınız işler için önceden planlamanız işlerinizi kolaylaştırabilir. Çalışma hayatınızda aldığınız sorumluluklar sizi yorsa da yeni organizasyonlar oluşturmak size iyi gelecektir.

KOVA

Ortaklı para konularına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Endişe duyduğunuz durumlarla alakalı olarak bazı problemler yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Çalışma hayatınızdaki yoğunluk artabilir. Arkadaşlarınızla ilişkilere dikkat etmekte fayda var.

BALIK

Eşinizle ilgili koşullar ön planda olabilir. İşlerinizin ilerlemesini istiyorsanız, iyi organize olmanız gereken bir gündesiniz. Uğraştıran durumlara özen göstermenizde fayda var. Güçlü kişilerden alacağınız destekler yolunuzu açacaktır. Çalışma hayatınızda hareketli zamanlar sizi bekliyor.