R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay 10.53’ten itibaren Başak burcunda olacak. Merkür de iç kavuşum yapıyor. Gizli kalan konular, şanssızlıklarla karşılaşabiliriz. Egomuzun istediği yönde hareket etmek yararlı sonuçlar getirmeyebilir. Bitmekte, kapanmakta olan şeyler var. Arınma ve eski alışkanlıkları bırakma yönünde ilerlemeliyiz. Düzen, sağlık ve organizasyonda endişeler, aksamalar olabilir. Olayları akışına bırakalım. Önemli bir kararı gözden geçirmek durumundayız.

KOÇ: Haftanın son gününde gün ortasına kadar yaptığınız çalışmaların ve güzel sonuçların keyfini çıkarabilirsiniz. Daha sonra sizi sorumlu kılan pek çok konunun ele alınması gerekecek. İş ortamında daha özenli olmak ve titiz çalışmalar yapmak gerekebilir. Detaylı işlerin artması ile iş yükünüz ağırlaşıyor. Yine de üzerinde çalıştığınız bir konu üzerinden uzmanlaşmak adına fırsatlarınız var.

Haberin Devamı

BOĞA: Hafta sonuna yaklaşırken evde aldığınız sorumluluklar yerini değişik uğraşlara bırakıyor. Gün ortasından sonra fonksiyonel konular ve yaratıcı çalışmalar sizi meşgul edebilir. En azından yorgunlukların atılması adına biraz keyfe yönelebilirsiniz. Aşk ilişkilerine olan yaklaşımınızı yenilemek adına daha esnek olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili gelişmelerin getirdiği meşguliyetler zaman alacak.

İKİZLER: Kardeşler ve eğitim temaları birkaç gündür hareketli anlar yaşamanıza neden olurken, artık evle ilgili konular sizi daha hareketli kılacak. Titiz ve mükemmeliyetçi yanlarınızla olaylara hâkim olabilirsiniz. Ancak taşınma gibi konularla alakalı sorunlar biraz karmaşa yaratabilir. Bu dönem iş hayatına ait yeni beklentiler içindesiniz. Planlarınızı çok iyi yapmanız gerek.

YENGEÇ: Gün ortasından sonra gündeminizde başka konular ön plana çıkabilir. Artık yakın çevrenin getirdiği sorumluluklar ve kısa yolculuklarla ilgilenebilirsiniz. Eğitim hayatınıza yeni bir yön vermek adına daha kararlı olmanız gerekebilir. Sizi endişeye sürükleyen düşünceleri geride bırakmalı, zihinsel çalışmaların faydaları üzerinde durmalısınız.

ASLAN: Gün ortasına kadar kişisel konularınıza odaklanabilirsiniz. Daha sonra parasal alanda bazı belirsizlikler ve dalgalanmalar öne çıkıyor. Beklediğiniz destekler sizi zorda bırakabilir. Daha ziyade işe yönelik adımlarınızı hızlandırmanız gerekecek. Bu konuda yeni organizasyonlar devreye girebilir. Çalışma kapasiteniz ve becerileriniz size yeni kaynaklar getirebilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Sizin dışınızda gelişen pek çok konu sizi biraz yormuş olabilir. Şimdi hazırlıklarınızı tamamlamalısınız. Ay burcunuza yerleştiğinde olaylara tam anlamıyla hâkim olma şansınız var. Daha bilinçli kararlar almayı başarabilirsiniz. İlişkilerde önünüzü kesen belirsizlikleri dikkate almanız yararınıza olabilir. İş hayatında başlayan yenilenme süreci ile adımlarınız hızlanacak.

TERAZİ: Birkaç gündür pek çok konuda yeni şanslar ve destekler görüyorsunuz. İşle ilgili maddi beklentilerin öne çıkması ile koşullar değişebilir. Gün ortasından sonra şartlar size pek destek sağlamayacak. Henüz olgunlaşmamış pek çok konu sorun içerebilir. Daha fazla fedakârlık yapmanız gerekebilir. Gizli düşmanlıklar ya da sağlıkla ilgili temalar karşısında uyanık olmalısınız.

Haberin Devamı

AKREP: Birkaç gündür tamamen iş hayatına odaklanmaktaydınız. Ancak gün ortasından sonra gündeminiz sizi sorumlu kılan diğer konularla dolup taşacak. İşle bağlantılı takım çalışmaları yorucu olabilir. Sosyal gruplar içinde daha huzurlu ve paylaşıma açık durmalısınız. Zira bir takım fırsatlar öne çıkabilir. Sağlıkla ilgili sosyal aktiviteler sizi çok çalışmaya itecektir.

YAY: Odak noktanız yurt dışı ve eğitimle ilgili konulardan daha kişisel konulara kayıyor. Artık iş ve eve ait konuların iç içe geçtiği zamanlar başlıyor. Gün ortasından sonra daha planlı ilerlemeniz gerekebilir. Eldeki işlere sorumlu yaklaşmanızda ve bilinçli hareket etmenizde fayda var. Yeni görevlerin getirdiği organize işler dikkat çekebilir. Detaylı işlerde çok daha özenli olmaya çalışmalısınız.

OĞLAK: Sabah saatlerinde ortak paralar ve kaynaklar ile ilgilenebilirsiniz. Gün ortasından sonra ise duygusal yakınlıklarınıza ayrı bir önem vermeniz gerekebilir. Daha sonra felsefi konular ve işle ilgili yurt dışı gelişmeler size sorumluluk getirebilir. Hayat görüşünüzü yenileyen gelişmeleri daha farklı gözlerle değerlendirmeli, uzaklardan gelecek haberleri dikkate almalısınız.

KOVA: Sabah saatlerinde evlilik temaları ve ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Hayatınızdaki kişilerle önemli konuları tartışabilirsiniz. Gün ortasından sonra ise ortaklaşa para konuları size stres taşıyabilir. Birtakım eleştiriler öne çıkarken, beklentilerinizde ölçülü olmalısınız. İlerleyen saatlerde borç alacak konularınızı yeniden toparlamak, eşin para durumu ile ilgilenmek size düşebilir.

BALIK: Günlük rutinlerin ağırlığı sürerken, çalışma koşullarında iyileşen şartlar gündeme gelebilir. Ancak gün ortasından sonra önemli öncelikler hayatınıza girecek. Dışsal koşulların hayatınıza kattığı sorunlar öne çıkabilir. Bu dönem destek verecek ve sizi tamamlayacak ortaklıklar üzerinden ilerlemeyi arzuluyorsunuz. Dikkat çeken önerileri sonuçlandırmak konusunda sorunlar yaşanabilir.