R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay akşam 20.53’e kadar İkizler’de ilerliyor. Tutarsızlıklar yaşayabiliriz. İkizler burcundaki Ay, çok sayıda olasılık yaratıyor ve kafamızı karıştırıyor. Öğle saatlerinde hayallere çok açığız ve yanlış beklentiler, değerlendirmeler içine girebiliriz. İletişimde, görüşmelerimizde, ticari konularda uyanık davranalım. Verilen sözler işe yaramayabilir. Müsrif davranabiliriz. Arkadaşlıklara vurgu var. Akşam sezgilerimizden yararlanabilir ve duygularımızı paylaşabiliriz.

KOÇ: Düşüncelerinizi ortaya koyacağınız dinamik bir gündesiniz. Fikir alışverişi içinde olmanız ve çevreden gelecek yeni desteklerden fayda sağlamanız söz konusu olabilir. Anlaşmalar ve işbirlikleri açısından da yapıcı etkiler görülebilir. Bu günlerde yeni arkadaşlıklar, sosyal çalışmalar daha fazla gündeme gelebilir. Günlük hayatın içinde ilerlemek için daha esnek planlar yapmalısınız.

Haberin Devamı

BOĞA: Gün boyunca düşünceleriniz maddi konulara odaklanmış durumda. Son derece akılcı çözümler bulacağınız para konuları ön plana çıkabilir. İletişim konularına yönelik becerilerinizi kullanarak kazanç sisteminizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yine bu dönem aynı anda birden fazla konu, ortak hareket edebileceğiniz iş konuları öne çıkabilir.

İKİZLER: Haftanın ilk günü kendinizi çok daha enerjik hissedebilir, hayatınızda birtakım yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Ay burcunuzda iken düşündüğünüz değişikleri hayata geçirmek için motivasyonunuz çok yüksek. Kişisel açıdan sizi heyecanlı kılan uğraşlara, zihinsel çalışmalara öncelik vereceksiniz. Sosyal çalışmaların getireceği maddi sorumluluklar olabilir.

YENGEÇ: Endişeler öne çıkabilir. İçinizde tuttuğunuz konular sizin için büyük bir korku kaynağı haline gelebilir. Kardeşlerle ya da eğitimle ilgili planlarınızda aksaklıklar olabilir. Geçmişten gelen dedikodulara kulak asmamalı, duygusal açıdan kendinizi korumaya çalışmalısınız. Evde başlayan süreç eldeki kaynaklar konusunda daha dikkatli olmanızı gerektirebilir.

ASLAN: Günlük planların ve ortak çalışmaların keyifli ilerleyeceği, kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kendi istekleriniz aynında, değişik kişilerle arkadaşlık etme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu dönemde kafanızı kurcalayan gelecekle ilgili konular zihninizi fazlasıyla meşgul edebilir. Yeni önerilere açık olduğunuzda, arkadaşların fikirleri size yol gösterebilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: İş hayatınızda daha somut planlar yapmanız ve gelişmeleri dikkatle izlemeniz gereken bir gündesiniz. Yeni sorumluluklar aldığınız bu süreçte mantıklı davranmanız halinde akıcı şartları rahatlıkla yönetebilirsiniz. Zihinsel çalışma yapabilir, işle ilgili toplantılarınızı organize edebilirsiniz. Yeni teknikler ve yaratıcı düşüncelerle ilerlemek, etkin olmak mümkün.

TERAZİ: Canlı ve girişken enerjiler taşıyorsunuz. Yeni şeyler öğrenmek,  alacağınız fikirlerle yola çıkmak isteyebilirsiniz. Özellikle uzaklardan gelen haberler, hukuki konular sizi meşgul edecek ve gündeminizde önemli bir yer kaplayacak. Entelektüel uğraşların getirdiği sorumluluklar da önem kazanabilir. Düşüncelerinizi zenginleştirecek temalar üzerinde durabilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP: Esnek olmaya çalışmalı, bağımlılıklarınızı da gözden geçirmelisiniz. Duygusal açıdan sizi huzursuz eden bağları aşabilirsiniz. Eşiniz ya da ortaklarınızla ilgili ortak para konularında riskler ortaya çıkabilir. Geçmişte yaşanan fikir ayrılıklarına dikkat edin. Kişisel adımlarınızda ise acele etmeyin. İşten kaynaklanan zorunlu sorumluluklar sizi zorlayabilir.

YAY: Gün boyunca entelektüel çalışmalar yapabilir ve arkadaşlıklarınıza öncelik verebilirsiniz. Yeni ortaklıklar kurmak, düşüncelerinize sıkı sarılmak yolu ile harekete geçmeniz mümkün. Sosyal açıdan hareket kazanan ilişkiler geliştirebilir, size destek verecek kişilerle bir arada olabilirsiniz. Ortaklıkların finansal yanına yönelik gelişmeler, çift durumlar olabilir.

OĞLAK: İş ortamında yeni bir işe başlamak yerine, çalıştığınız konuların üzerinden geçmeniz gereken bir gündesiniz. Sizi huzursuz eden iş ilişkileri konusunda daha esnek olmakta yarar var. Verim alınması gereken konulara, detaylı uğraşlara tüm dikkatinizi vermeye çalışın. Günün akışı hızla ve sıklıkla değişebilir. Bir takım yazışmalar ve konuşmalar içinde yer almanız gerekebilir.

KOVA: Hareketli olmanızı gerektirecek keyifli konulara yönelebilirsiniz. Sizi besleyen sosyal ortamlar, zihinsel uğraşlar oldukça mutlu ve verimli zamanlar geçirmenizi sağlayabilir. Gruplar içinde eyleme geçirici yeni ortamlarda bulunabilirsiniz. Duygusal ilişkiler ve aşk hayatında da son derece canlı bir gün olacak. Eğitsel konuları içine alan aktiviteler sizin için keyif verici hale gelebilir.

BALIK: Bugün iş temponuzun yükselmesi ile yeni planlar yapmanız gerekebilir. Biraz disiplinli hareket etmeli, dikkatinizi evde yapılması gereken işlere vermelisiniz. Artan kalabalık, ya da konuşulması gereken konular size fazladan sorumluluk getirebilir. Yerleşimle ilgili sorunlar, getireceği fazladan harcamalar bu günlerde zorlayıcı olacaktır. Yanlış fikirlerle hareket etmeyin.