R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugün Ay, Boğa burcunda ilerlerken kararlı davranabiliriz. Kazanma arzumuz yüksek. Parasal, toprak ya da gayrimenkul durumlarında kararlıyız. Güzellik ve hoşluk yaratmak, keyiflere yönelmekte de fırsatlar elde edebiliriz. Düşüncelerimizi daha pratik ve yararlı hale getirebiliriz. Ortaklaşa konulardan, anlaşmalardan ve yabancılardan imkanlar elde edebiliriz. Fikirlerimizi anlatmak ve yaymak sonuçlar getirebilir.

Kazançlı çıkabiliriz

KOÇ: Sakin ve pozitif bir başlangıç yapacağınız, huzurlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Ancak akşam bu durum değişecek. Bu yüzden işlerinizi ve önemli görüşmelerinizi ertelemeden yapmanızda fayda var. Eğer bir türlü tamamlayamıyorsanız endişeye kapılmayın. Olaylara hemen sert tepkiler vermeyin. Sabırlı ve ölçülü davranışlar sergileyebilir, sorunları yavaş da olsa çözebilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA: Günün büyük bir kısmında son derece dingin ve huzurlu hissedebilirsiniz. Olaylar istediğiniz şekilde ilerleyebilir. Kararları hayata geçirebilmek hoşunuza gidecek. Ancak geç saatlerde gelişecek olaylar bu akışı zorlayabilir. Özellikle yakınlık kurduğunuz kişilerle olan konuşmalarınızda dikkatli olmalısınız. İlişkiler hassaslaşabilir ve sözlerinizin karşılığını oldukça sert şekilde alabilirsiniz.

İKİZLER: Gizli kalmış olaylar ve kontrol edilemeyen durumlar sizi huzursuz edebilir. Nedenlerini tam kavrayamadığınız bazı olaylar yaşayabilirsiniz. Endişeye kapılabilirsiniz. Ancak kontrol edemeyeceğiniz konular olduğunu kabullenmek sizi ferahlatabilir. Sabırlı davranmanızda ve durumun geçici olduğunu kendinize hatırlatın. Yakınlarınızla vakit geçirmeye ve onlardan destek almaya çalışın.

YENGEÇ: Maddi ve manevi anlamda sosyal çevrenizden büyük bir destek göreceğiniz bir gün olabilir. Geleceğinize olan bakış açınız olumlu yönde değişebilir, arkadaş çevrenize de aynı olumlu enerjiyi aktarabilirsiniz. Hatta onları da harekete geçirecek konuşmalar yapabilirsiniz. Bugün kendinizden ziyade çevrenizde olup bitenlerle ilgili olabilirsiniz. Arkadaşlarınıza moral verebilirsiniz.

ASLAN: Başarı ve performans konularıyla ilgili önemli gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün tüm işlerinizde, özellikle para ve kariyer ile ilgili olanlarda, son derece özenli ve sabırlı olmanızda fayda var. Akşamın ilerleyen saatlerinde sizi zorlayan durumlar yaşasanız da geri adım atmamalısınız. Hassas dengeler üzerinden ilerlemeniz gerekebilir. 

Haberin Devamı

BAŞAK: Gün boyunca kendinizi yenilemenize olanak tanıyacak fırsatlar önünüze çıkacak. Bu süreçte zihninizi temizlemek, negatif düşüncelerden kurtulmak ve ruhsal dünyası zengin insanlarla tanışmak isteyebilirsiniz. Enerjinizi yükseltecek ve sizi güçlendirecek bağlar kurmaya çalışabilirsiniz. Geç saatlerde bu planlarınızı unutmanızı sağlayacak bazı zorluklar söz konusu olabilir. 

TERAZİ: Bugün gündeminizi ortak hesaplarınız ve parasal konular oluşturabilir. Hesaplarınızın durumunu dikkatlice kontrol etmenizde fayda var. Harcamalarınız ve yatırımlarınızla ilgili yeni planlar yapmanız söz konusu olabilir. İçinde bulunduğunuz koşulları iyileştirmek için bankadan kredi almayı düşünebilir, başvuruda bulunabilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP: Eş ve ortaklar konularının ön plana çıkabileceği bir gündesiniz. Hayatınıza denge getirmesini istediğiniz kişilerle aranızdaki bağlara özen göstermelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ilişkileriniz hassas ve kırılgan bir yapı kazanabilir. Karşınızdaki insana karşı daha anlayışlı olmanız gerekebilir. İlişkilerinizde uyumu ve dengeyi sağlamak için çabalamalı ve sabırlı olun.

YAY: Güne son derece sakin ve huzurlu bir başlangıç yapabilirsiniz. İş konularınızdaki hareketlilik devam ediyor. Önemli işlerinizi mümkün olduğunca akşam saatlerine bırakmamanızda fayda var. Çünkü ilerleyen saatlerde gerek çalışma arkadaşlarınız gerekse size hizmet sağlayan kişilerle olan ilişkileriniz kırılgan hale gelebilir. İletişim kurarken kırıcı olmaktan kaçının.

OĞLAK: Bugün aşk ve şans konuları öne çıkıyor. Şansınıza fazla güvenmemelisiniz. Talih oyunları ve spekülatif işlerde riskleri detaylı şekilde incelemenizde ve gözü kapalı hareket etmemenizde büyük fayda var. Çünkü şans ve aşk konularındaki adımlarınız akşam saatlerinde istediğiniz sonuçları vermeyebilir. Şımarık ve gözü kapalı davranmayın.

KOVA: Gün boyunca emlak ve toprak gibi kalıcı ve taşınmaz yatırımlar konusunda hareketlenmeler ve önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün bu yatırımlarınızla ilgili düşünmeden adım atmak ve hemen harekete geçmek yerine detaylı bir araştırma yapmanız daha iyi olabilir. Eğer bu konularda bir takım adımlar atmışsanız işlerinizi bir an önce tamamlamalısınız. 

BALIK: Gün boyunca hareket hiç eksik olmayabilir. İletişimle ilgili konularda da büyük bir hareketlilik yaşanabilir.  Özellikle bugün yakın çevrenizde bazı değişiklikler meydana gelebilir. Bu değişikliklerle ilgili yorum yaparken diplomatik olmaya, sakin bir dil kullanmaya gayret edin. Size büyük etkileri olmasa da değişikliği yaşayan kişiler bu konuda alıngan davranabilirler.