R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Aslan burcuna ilerleyen Ay daha dışadönük ve kararlı bir atmosfer yaratıyor. Kişisel açıdan önemli saydığımız konularda daha girişken davranabiliriz. Ancak gün içinde bizi bloke eden, geciktiren durumlarla da karşılaşabiliriz. Tepkilerimize özellikle dikkat edelim. Fazla ego gösterisi ya da kahramanlık duygusu başımıza sorun çıkarabilir. Bizim için önemli ve değer verdiğimiz konularda daha gerçekçi düşünmemiz gerekiyor. Başarıya odaklıyız ve kendimizden çok şey bekliyor olabiliriz. Ancak öğle sonrasındaki koşullar hem kafa karıştırıcı hem de beklenmedik şekilde engelleyici olabilir. Günün geç saatlerinde başkaları ile kişilik çatışmalarına girmemeye dikkat edelim.

Haberin Devamı

KOÇ: Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla eğlenceli programlar yapmak size iyi gelebilir. Dışa dönük tavrınız ilişkilerinizi rahatlatacaktır. Sevdikleriniz için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha fazla sorumluluk alma eğiliminde olabilirsiniz.

BOĞA: Bugün geçmişe ait konular gündeminizi etkileyebilir. Gününüzü evde ailenizle birlikte geçirmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde evinize ait konularda daha fazla sorumluluk alacaksınız. Güven aradığınız durumlar söz konusu. Yaratıcı konularda kendinizi çok daha özgür hissedebilirsiniz. 

İKİZLER: Bugün zekânızı kullanmanızı gerektirecek işlerle ilgilenebilirsiniz, dikkatli olmalısınız. Yakın çevreniz ile ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde çok daha hareketli olmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ: Maddi kaynaklarınızla ilgili girişimleriniz olabilir. Eğlence için rahatça para harcayabilirsiniz. Aşk yaşadığınız kişiyle olumsuz deneyimler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Kişisel yeteneklerinizle ilgili yaratıcı konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından destek alabileceksiniz. 

ASLAN: Yaratıcı konularla ilgileneceğiniz keyifli bir gün sizi bekliyor. Kendinizi çok rahat ifade edeceksiniz. Etrafınızdakilerin ilgi odağı olabilirsiniz. Gündeminizde aşk var. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: İşlerinizde bilmediğiniz konular gündeme gelebilir. Olaylara karşı kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. İlişkileriniz de tükendiğinizi hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanların konularıyla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

TERAZİ: Gündeminizi sosyal hayatınızdaki konular oluşturabilir. Dışa dönük hareketlerinizle dikkat çekeceğiniz bir gündesiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. İş hayatınız da destek alacağınız kişiler olabilir. Akşam saatlerinde kendinizi çok hareketli hissedebilirsiniz. 

AKREP: Gündeminizi iş yerinizdeki konular etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için yaratıcılığınızı kullanmanız gereken zamanlar olabilir. Göz önünde olmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Çalışırken eğlenebileceğiniz koşullar var. Sabah saatlerinde daha fazla sorumluluk almaya yatkın olabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY: Ruhsal olarak keyifli şeyler yaşayacağınız bir gündesiniz. Gündeminizi yabancılarla konular meşgul edebilir. Yaratıcı konularla ilgilenmek ve sınırlarınızı aşmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde işleriniz de daha kararlı davranabilirsiniz. Akşama doğru risk almak sizin için çok daha kolay olabilir. 

OĞLAK: Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Borç alacak konuları gündeminizi etkileyebilir. Banka işlerinize özen göstermelisiniz. Ortaklı para durumlarına karşı tedbirli olmanız gereken durumlar olabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu. 

KOVA: İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Aşk hayatınızda daha özenli olmalısınız. İlişkilerinizde denge ve uyum arayışı içinde olacağınız
bir gündesiniz. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Sabah saatlerinde uğraştığınız işlerde kararlılık gösterebilirsiniz. 

BALIK: Sabah saatlerinde iş konusunda sorumluluklarınız artabilir. Çalışma koşullarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız konularla ilgili ön planda olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Kendinizi göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün. İş arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz.