R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Öğle saatlerinde Mars, Yengeç burcuna ilerliyor. Mücadele ve eylem gezegenin bu transiti, duygusal hassasiyet gösterdiğimiz konularda önemli tepkilere ve bizi alarma geçiren durumlara işaret edebilir. Yengeç aynı zamanda ülkemizin de yükselen burcu olduğu için milli hassasiyetleri de tetiklemeye başlıyor. Kafaca etkin olmaya çalışabiliriz. Organize olmayı gerektiren işler ve bir ölçüde olayların akışını değiştiren haberler, yakın çevremizden kaynaklanan değişiklikler de olabilir. Odaklandığımız noktalardan uzaklaşmamaya bakalım. Özellikle sabah saatlerinde duygusal açıdan bizi etkileyen durumlarda belirli bir yön seçmek durumunda kalabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız da artış olabilir. Bilginin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu zamanlarda yanlış anlaşılmalar olabilir. Ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. 

BOĞA: Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Hareketli gündeminizde yaratıcılığınızı keyif aldığınız konulara aktarabileceksiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Cesaretinizi toplayıp arzuladığınız konular için adım atabilirsiniz. Akışta kalın. 

İKİZLER: Ev hayatınızla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ailevi konular sizi geçmişe götürebilir. Güven arayışı içine girebilirsiniz. Babanızla ilgili durumları ihmal etmeyin. Çevresel değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. İç sesinizi dinlemeniz olaylara yön vermenizi kolaylaştıracaktır. 

YENGEÇ: İletişim yönünden hareketli bir gündesiniz. Bilginin kaynağına inmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız konularda eğitim almak isteyeceğiniz zamanlar var. Değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Kişisel hassasiyetiniz ön plana çıkabilir. Cesaret göstereceğiniz olaylara girişebilirsiniz.  

ASLAN: Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayacağınız zamanlar var. Yeni haberler alabilirsiniz. Bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yenilik getirebilirsiniz. Çevrenizdeki değişiklikler sizi de etkileyebilir. Alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

Haberin Devamı

BAŞAK: Hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetinizin fazla olduğu konularda çevresel değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Hareketli bir gündeminiz var. İmaj değişikliği yapmak için cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. İlişkilerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. 

TERAZİ: Uğraştığınız konularda bilgi eksikliklerinden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz nedenlerden dolayı kayıplar olabilir. İç dünyanızla ilgili durumlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cesaret gerektiren mevzulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Çevresel değişiklikler olabilir. 

AKREP: Gelecek beklentilerinizle ilgili konularda yoğun olabilirsiniz. Değişimler ilginizi çekebilir. Arkadaşlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. İşlerinizde ilerleme kaydedebilmek için sorumluluk almanız gerekebilir.

YAY: İş hayatınızda iletişimden kaynaklı yoğunluk yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizden aldığınız bilgiler, uğraştığınız konularda işinize yarayabilir. Çevrenizde yaşanan değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Annenizle ilgili durumları ihmal etmeyin. Yenilik arayışında olabilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Uğraştığınız işlerde daha rahat bütünü görebilirsiniz. Bilginin hızlı aktığı bir gündesiniz. Ufkunuzun açıldığı ve yeni şeyler öğrenmek için cesaret göstereceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda reform yapmak isteyebilirsiniz. Uluslararası işler gündeminizi meşgul edebilir. 

KOVA: Endişe duyduğunuz çalışmalar gündeminizi meşgul edebilir. Bu durum duygusal yönden bağlayıcı olabilir. Ortaklı para durumlarıyla ilgilenebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde hakkında yeterince bilgi edindiğinizden emin olun. Kriz yaratma olasılığı olan konulara dikkat. 

BALIK: Eşinizden gelecek bilgiler önemli olabilir. Hareketli bir gündem sizi bekleyebilir. İletişimde olduğunuz kişilere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda cesaretli davranabilirsiniz. İlerleme kaydedebilirsiniz.