R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Tutulmanın etkisi devam ederken, sabah saatlerinde bazı karışıklıklar ya da engelleyici durumlarla karşılaşabiliriz. Ancak saat 10.22’den itibaren Yengeç’e ilerleyen Ay, daha hızlı davranabileceğimizi açıklıyor. Ailevi işler, bizi duygusal yönden harekete geçiren durumlar var. Eve yönelik işlerde daha olumlu adımlar atabiliriz. Bugünlerde enerjimizi sevdiklerimize, ailevi işlere ayırmak daha güzel sonuçlar verecek. Bugün aynı zamanda mücadele gezegeni Mars da Aslan’a ilerlemekte. Şahsi düzeyde bizi öfkelendirebilecek bir durumun farkına varabiliriz. Gücümüzü ve gururumuzu ilgilendiren bir durum yüzünden daha kararlı davranmamız gerekebilir.

Haberin Devamı

KOÇ: Ailevi ya da eve ait işler ön plana çıkabilir. Ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. İlerlemek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek başarılı olabilirsiniz.

BOĞA: Çevrenizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İletişimin yoğun olduğu zamanlar yaşayabilirsiniz. Eğitim konularıyla ilgili işlere yönelebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Öğle saatlerinde aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Akışta kalın.

İKİZLER: Maddi konular ön plana çıkabilir. Bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde engelleri rahat şekilde aşabileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlerde göstermek isteyebilirsiniz. İlerleme sağlayacağınız konulara yönelerek zaman kaybını önleyebilirsiniz.

YENGEÇ: Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz dönem içindesiniz. Önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde ilişkilerinizde daha uyumlu olabilirsiniz. Şanslı olduğunuz bir gündesiniz, iyi değerlendirmeye bakın. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz.

ASLAN: Bilemediğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. İç sesinizle olayları yönlendirebilirsiniz. Öğle saatleri sakin geçebilir. Akıcı enerjiler var. Aile ilişkilerinizde şanslı hissedebilirsiniz. Dedikodular duyabilirsiniz. Önemsememeye çalışın.

Haberin Devamı

BAŞAK: Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal alanlar daha fazla ilginizi çekebilir. Keyif aldığınız insanlarla planlar yapabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle hızlı ilerleyebileceksiniz. Öğle saatlerinde şanslı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

TERAZİ: İş hayatınızdaki gelişmelere gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için şanslar elde edebilirsiniz. Toplum önünde olmak için hevesli hissedebilirsiniz. Doğru kararlar, sizi hızlı bir şekilde hedefinize taşıyabilir. Çevrenizden gelecek haberlere karşı hazır olmalısınız.

AKREP: Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz enerjik bir gündesiniz. Akademik konular gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili durumlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi ailevi meselelerle uğraşırken bulabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

YAY: Endişe duyduğunuz olaylar gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı para konularına karşı dikkatli olmakta fayda var. Öğle saatlerinde iç uyumunuzun daha fazla olduğu zamanlar olacak. Akışta kalın. Doğru ve dikkatli karar almanız gerekebilir. Parasal konularınızla uğraşabilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: İkili ilişkilerinizde dengede olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde dengede olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular hassasiyet içerebilir. Sizi uğraştıran koşulların ortasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Alacağınız doğru kararlar, işlerinizi çok rahatlatacak. Ailenizle de ilgilenebilirsiniz.

KOVA: İşe ait sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan konular gündeme gelebilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Günlük planınızı yaparsanız, gününüzü daha iyi organize edebilirsiniz. Ailenizle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İç uyumunuzu korumaya çalışın.

BALIK: Uğraştığınız konulara yaratıcılığınızı katabilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz. Öğle saatlerinde şanslı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Doğru kararlar, gün içinde rahat etmenizi sağlayacaktır. Ailevi meseleleriniz gündeme gelebilir. Akıcı enerjiler var.