R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Oldukça kritik bir gündeyiz. Bugünlerde Mars Terazi burcunun 0 derecesinden geçerken, aniden kıvılcım alan pek çok yeni durumla karşılaşabiliriz. İlişkilerimize, dengede kalabilmeye dikkat edelim. Eğer bir süredir baskılanan gerilimler, anlaşmazlıklar var ise, bugünlerde ani durumlar bizi daha stratejik davranmaya zorlayabilir. Soğukkanlılığımızı kaybetmemeliyiz. Oğlak burcundaki Ay kurallara, belirli kısıtlamalara dikkat etmemizi gerektiriyor. İş hayatında ve otoritelerle ilgili konularda hassasiyetler yüksek. Ayrıca bugün geçmişten ya da atalardan kalan durumlar da dikkatimizi çekebilir. Hemen öğle sonrasındaki saatlerde daha farklı fikir ve yaklaşımlardan yararlanabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ

İşle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Üstlerinden alacağınız desteklerle uğraştığınız yüksek motivasyon hissedeceksiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için doğru adımları atabilirsiniz. Ailenizle ilgili sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz zamanlar var. Hassas konular gündeme gelebilir.

BOĞA

Ailenize karşı sorumluluklarınız gelecek beklentilerinizi şekillendirebilir. İkili ilişkilerinizde hassasiyet yaşayabilirsiniz. Ev hayatınıza ait konular ön plana çıkabilir. Ailenize karşı sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda yabancılarla ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz.

İKİZLER

Ailenizle ilgili endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Ortaklı para konularına dikkat etmeniz gereken bir gün. Parasal konularda destek alabilirsiniz. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde korunma ihtiyacı oluşabilir.

YENGEÇ

Aşk hayatınızda hassasiyetler oluşabilir. Koruma ve korunma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Denge arayacağınız zamanlar olabilir. Evle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailenize ait konularda sorumluluklarınız artabilir. Çalışma hayatınızdaki işlerinizi ertelememeye çalışın.

ASLAN

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizle ilgili olayları ihmal etmemeye çalışmalısınız. Beraber çalıştığınız kişilerden gün içinde destek alabilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın.

Haberin Devamı

BAŞAK

Ailevi konularda kendinizi ifade etmek için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı evinize ait konularda gösterebilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

TERAZİ

Geçmişe ait konular tekrar gündeme gelebilir. Sorumluluklarla ilgili uğraşlar içine girebilirsiniz. Güven arayışı içine girebilirsiniz. Bunu ikili ilişkilerinizde bulabilirsiniz. Aşkta da hassasiyetler söz konusu. İki tarafda korunma ihtiyacı içinde olabilir. Sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

AKREP

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli bir gün sizi bekliyor olabilir. Kardeşlerle ilgili konular önem kazanabilir. Ailenize karşı sorumlu olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili uğraşlar olabilir. İkili ilişkilerinizde hassas durumlar ortaya çıkabilir.

Haberin Devamı

YAY

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Parasal durumunuza daha fazla bakmak isteyeceğiniz bir gün. Harcamalarınıza dikkat etmek isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. İkili ilişkilerinize daha korumacı yaklaşabilirsiniz.

OĞLAK

Önem verdiğiniz konulara yoğunlaşacağınız zamanlar var. İlişkilerinizdeki hassas dengeler bugün daha fazla görünür olabilir. Karşınızdakilere korumacı davranabilirsiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmeyin. Ailenize karşı yerine getirmeniz gereken sorumluluklar oluşabilir.

KOVA

Bilemediğiniz konulardan ötürü kayıplar yaşayabilirsiniz. Ailenizde olan olaylara elinizde olmayan nedenlerden ötürü destek veremeyebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirememek size yük olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız ve üstlerinizle olan ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir.

BALIK

Ailenizle ilgili konular gelecek beklentilerinizi etkileyebilir. Üstlendiğini sorumluluklar, geleneksel yapı içinde sizi yorabilir. İlişkilerinizde hassas bir süreç geçiriyor olabilirsiniz. Korunma ihtiyacı içinde olacağınız zamanlar var. Sosyal çevreniz sayesinde biraz rahatlamak isteyebilirsiniz.