R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Uyanış ve yenilenme içindeyiz. Günün ilk yarısında karmaşık koşullarla karşılaşabiliriz. Saat 09.20’den, 13.36’ya kadar Balık burcunda boşlukta kalan Ay, hazırlık içinde olabileceğimizi gösteriyor. Aceleci davranmamalıyız. Sonrasında istekler ve pozitif bir bakış açısı içinde olabiliriz. Öğle sonrasında yenilik hissi, cesaret gösterebileceğimiz konular var. Ay-Jüpiter birleşimi daha samimi ve olumlu bir atmosfere işaret ediyor. Kendimize güvenebiliriz.

KOÇ: Bugün kişisel açıdan hassas olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlere kendi yaratıcılığınızı ve enerjinizi katabilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. İlişkilerinizde sizi zorlayan durumlar olabilir. Duygusal ve fevri davranabilirsiniz. 

Haberin Devamı

BOĞA: Bugün kendinizi biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde sıkışıklıklar yaşanabilir Kimi zaman koşullar tahmin ettiğiniz gibi ilerlemeyebilir. Zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. İşlerinizde ilerleme kaydetmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. 

İKİZLER: Geleceğinizle ilgili konuların gündeminizi meşgul edebileceği bir gündesiniz. Beklentide olduğunuz işlerde ilerleyebilirsiniz. Eğitimler düzenleyebilir ya da siz eğitimlere katılabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde büyüme olabilir. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. İlgilendiğiniz konularda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz.

YENGEÇ: Bugün iş hayatınızdaki gelişmeler sizi bazı değişiklikler yapmaya itebilir. Sorumlu olduğunuz konularda büyüme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yaratıcılığınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Üstlerinize kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Ticari konular güçlü bir şekilde ilerleyebilir.

ASLAN: Bugün yeni şeyler öğrenmek için oldukça uygun bir gündesiniz. İlginizi çeken fakat daha önce fırsat bulamadığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Yabancılarla ilişkiniz gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme kaydetmek için arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Eğitim konularında yaratıcılığınızı geliştirmeniz gerekebilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Bugün sizi yoran konulara karşı biraz daha dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda sıkıntı çekebilirsiniz. Bazı belirsizlikleri göz önünde tutmalısınız. Finansal konularda değişen koşullar yüzünden zorlanabilirsiniz. İşlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Ticari konuları iyi değerlendirmelisiniz. İşlerinizdeki ilerleme size sorumluluk getirebilir. 

TERAZİ: Bugün eşinizle veya ortağınızla ilgili konularda dengeyi sağlamaya çalışabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yönelmek size iyi gelecek. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinize yaratıcılığınızı katabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. İlişkilerinize özen göstermelisiniz. 

Haberin Devamı

AKREP: Çalışma hayatınızda büyüme kaydetmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Ancak sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkı çalışabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmenizde fayda var. Duygusal konularda zorlanmalar olabilir. Teknik işleri çözümlemek için uygun bir gündesiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

YAY: Bugün keyif aldığınız konularda kendinizi her zamankinden daha fazla yaratıcı hissedebilirsiniz. Sorumluluğunuzda olan işleri büyütmek için fırsatlar yakalamanız söz konusu olabilir. Gün içinde çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Gereksiz harcamalar yapmayın. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Tartışmalardan kaçınmalısınız. Duygusal değişiklikler olabilir.

OĞLAK: Bugün ailevi konular ve kardeşlerinizle ilgili durumlar sıklıkla gündeme gelebilir. Geçmişte kalan konularla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde ifadelerinize dikkat etmenize fayda var. İnatçı tarafınız ortaya çıkabilir. Toprak ve emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. İletişimde yoğunluk olabilir. İşlerinizi büyütmek için mücadele verebilirsiniz. 

KOVA: Bugün işlerinizde daha mücadeleci bir tavır benimseyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgili haberler almanız söz konusu olabilir. Kardeşlerinizle birlikte program yapabilirsiniz. Alacağınız eğitimleri organize edebilirsiniz. Ticari konular sözleşmelerde ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işleri sağlamlaştırmak için çaba gösterebilirsiniz. 

BALIK: Bugün daha çok harcamalarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Parasal kaynaklarınızla ilgili teknik konular ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize yaratıcılığınızı katabilirsiniz. İşlerinizi yetenekleriniz sayesinde büyütebilirsiniz. İşlerinizde aldığınız yardımlar sizi zorlayabilir. Tartışmacı bir tutum izlememenizde fayda var. Gün içinde değişiklikler yaşanabilir.