R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Geri hareketi yüzünden Boğa burcuna geri dönen Merkür yöneticisi olduğu İkizler burcuna dönüyor. İletişimde, hareket ve ulaşımda hızlı ilerleyen koşullar bulabiliriz. Yeni şeyler öğrenmek, yolculuklar ve eğitim açısından canlılık söz konusu. Dolunaya yaklaşırken fikir ve inançlarımızda hassas olabiliriz. Belirli bilgileri, düşüncelerimizi anlatmak ve sonuca götürmek için çaba sarfedeceğiz. Karşıt durumların da farkında olmalıyız. Olumlu destekler ve şanslar var. Cesaretin etkisiyle ilerleyebiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Yeni ufuklara açılmak, kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Kendi eksikliklerinizi tamamlamak için fırsatlar yaratabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminize gelebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla plan yapmak size iyi gelecektir.

BOĞA: Gündeminizi endişelendiğiniz konular oluşturabilir . Ortak para konularında karşı dikkatli olmanızda fayda var. Finansal konularda detayları gözden kaçırmamalısınız. hassas olduğunuz konularda çatışmalar yaşayabilirsiniz. Sizi uğraştıracak durumlardan uzak durum. Gün içinde yolculuklar planlayabilirsiniz.

İKİZLER: Eşinizle ilgili konular gündeminizi büyük ölçüde meşgul edebilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Karşınızdaki insanlarla uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Sizi uğraştırabilecek olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda eksiklerinizi gidermek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ: Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız ana gündeminiz olabilir. Gün boyunca üzerinde çalıştığınız konuları düzeltmek ve daha iyi hale getirmek için uğraş verebilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda yarar var. Gün içinde yapacağınız programlamalar daha hızlı ilerlemenizi sağlayacaktır. Sağlığınıza dikkat edin.

ASLAN: Yaratıcılığınızı geliştirmek için adım atabilir, yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi rahat ifade etmek için alan yaratabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde daha fazla risk alma eğilimindesiniz. Şanslı olduğunuz zamanlar olacaktır. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişe ait rahatsız edici konular bunalmanıza neden olabilir . Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Kendi iç sesinizle durumu kontrolünüz altına alacağınız zamanlar var. Uluslararası konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

TERAZİ: Gündeminiz oldukça hareketli olabilir. Yabancıl arla ilgili konularla ilgilenmeniz ve yabancılarla iş birliği yapmanız gerekebilir. Yakın çevrenizdeki gelişmeler gündeminizi oluşturabilir. Sorumlu olduğunuz konularda eksiklerinizi gidermek için kişisel gayret gösterebilirsiniz. Şanslı zamanlar içindesiniz bunu değerlendirmeye çalışın.

AKREP: Bugün önünüze kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için yeni fırsatlar çıkabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Başkalarından alacağınız desteklerle hızlı ilerleme kaydetmeniz mümkün . Hareketli bir gündesiniz. Bütçenizi fazla zorlamadan tatil planları yapmaya başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY: Kişisel hassasiyetiniz olan konular daha çok ön planda olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak, hayatınızla ilgili yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili eksiklikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için fırsatlar yaratabilirsiniz. Yabancılar gündeminizi meşgul edebilir.

OĞLAK: Belirsizliklerden dolayı kendinizi baskı altında hissedebilir veya kayıplar yaşayabilirsiniz. Planladığınız yolculuklar iptal olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda eksiklikleri tamamlamak için uygun bir gündesiniz . Gün içinde yaşayacağınız aksiliklerden dolayı kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Akışta kalmaya gayret etmelisiniz .

KOVA: Gelecekle ilgili beklentilerinizde gelişmeler olabilir. Sosyal konularla daha fazla ilgilenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz . İş hayatınızda alacağınız destekler sizi çok rahatlatacaktır. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan gelecek fırsatlar olabilir. Bugün yeni organizasyonlar yapabilirsiniz.

BALIK: Bugün iş hayatınızla ilgili konular sıklıkla gündeminize gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda hızlı ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Gün içinde eksikliklerinizi tamamlamak için eğitimler almak isteğiniz artabilir. Yolculuklar planlamak için uygun fırsatlar çıkabilir. Üstlerinizle ilgili konulara dikkat etmenizde fayda var.