R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Duygusal açıdan dengesiz bir gündeyiz. Acelecilik istenmeyen sonuçlar getirebilir. Bugün iletişim ve görüşmeler için hızlı bir atmosfer sunuyor. Yeni şeylere merakla yaklaşabiliriz. Olaylara duygusal açıdan fazla takılmadan ilerlemek mümkün. Ancak bir yandan da kolayca öfkelenebileceğimiz olaylarla karşılaşabiliriz.

Öğleden sonraki saatlere daha fazla dikkat edelim. Bu saatlerde düşüncesiz tavırlar ve kışkırtıcı olabilecek durumlarla karşılaşabiliriz. Harekete geçmeden önce iki kere düşünmek faydalı olacak. Kimi zaman aşırı merakın neden olabileceği sıkıntılarla karşılaşabiliriz. Daha sakin düşünmeye ihtiyacımız olacak.

Haberin Devamı

KOÇ: Zihinsel olarak çok yoğun bir gündesiniz. İşe ait önemli konular gündeminizi etkileyebilir. Konuşma ve yazışmalar günün büyük bir kısmını kapsayabilir. Yakın çevrenizle ilgili haberler alabilirsiniz. Zekânızı kullanacağınız işlerde dikkatli olun. Kendinizi daha dışa dönük hissedebilirsiniz.

BOĞA: Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda alacağınız destekler, işlerinizi kolaylaştıracaktır. Yetenekleriniz sizi daha iyi yerlere taşıyabilir. Daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Koşullar hızlanabilir. İşlerinizi yetiştirmek çaba sarf edebilirsiniz.

İKİZLER: Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken zamanlar var. İlerleyen saatlerde daha eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

YENGEÇ: Bilinmeyen konularla ilgili yaşayacağınız olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çözmekte zorlanabilirsiniz ve bu sizi kabullenmeye götürebilir. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. İşlerinizde rahatlama söz konusu olabilir.

ASLAN: Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Dernekteki işlerinize yönelmek isteyebilirsiniz. Bununla birlikte işteki sorumluluklarınızda artabilir. Üstlerinizle birlikte yeni girişimlerde bulunmak durumunda kalabilirsiniz. Kendinize ayıracak zamanınız olacaktır.

Haberin Devamı

BAŞAK: İş hayatınızda hedeflerinize ilerlemek için daha fazla sorumluluk almaya hazır bir gündesiniz. Tanınma arzusu ile üstlerinizle daha fazla iletişimde olmak isteyebilirsiniz. Annenizle ilgili konular zaman zaman gündeminizi meşgul edebilir. İlerleyen saatlerde daha şanslı koşullar oluşabilir.

TERAZİ: Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İnançlarınızın sıkı savunucusu olduğunuzu hissedebilirsiniz. Gün içinde hareket etme ve sınırlarınızı aşmak için yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. İşe ait önemli konularla uğraşacağınız zamanlar olabilir.

AKREP: Duygusal yönden bağlayıcı koşullara doğru çekilebilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi yorabilecek koşullara karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Banka işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Öğleden sonra keyifli geçirebilirsiniz. Daha eğlenceli ve şanslı koşullar söz konusu.

YAY: Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdaki kişiyle olan ilişkinizde uyum arayışında olabilirsiniz. Dava sürecindeyseniz, gelişmeler yaşanabilir. Çalışma hayatınızda önemli konular gündeme gelebilir. Daha fazla sorumluluk alma durumunda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Çalışma hayatınız ve sorumluluklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sizi yoran yıpratan koşullarda başkalarından destek alacağınız zamanlar olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde dışa dönük olabilirsiniz.

KOVA: Kendinizi yaratıcı işlerde daha iyi ifade edebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapacağınız zamanlar var. İş hayatınız yoğun geçebilir. Üstleriniz gündeminizi etkileyebilir. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Keyif aldığınız kişilerle program yapabilirsiniz.

BALIK: Ailevi koşullar gündeminizi etkileyebilir. Evde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilmeniz söz konusu. İş hayatınızda üstlerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. İlerleyen saatlerde keyfinizi yerine getirecek koşullar söz konusu.