R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugünlerde yaratıcı yönümüzü kullanabileceğimiz olumlu koşullar var. Hayal gücümüzü daha verimli şekilde değerlendirebiliriz. Sanatsal uğraşlar, kendimizi sahneye koyabileceğimiz koşullar imkanlar söz konusu... Farklı, orijinal düşüncelerimizi daha iyi aktarma imkanına sahip olabiliriz.

Karşılıklı durumlarda da hassasiyetler var. Ancak öğle saatlerinde özellikle parasal konularda ya da güven aradığımız koşullar içinde bazı hoşnutsuzluklar ve tartışmalar gündeme gelebilir.

İnatçı davranmamak ve kişisel konularda tartışmalara girmemek daha akıllıca olacak. Duygusal nedenler yüzünden huzursuzluk yaşayabiliriz. Saat 20.07’den itibaren Başak burcuna ilerleyecek olan ay bizi daha akılcı ve pratik kılabilir.

Haberin Devamı

KOÇ: Keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde daha dışa dönük enerjiniz olabilir. Duygularınızı ifade etmek isteyebilirsiniz.

BOĞA: Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Ev için harcamalar yapabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konularda daha fazla mücadele gerektiren durumlar yaşanabilir. Babanızla ilgili durumlarda çözülmeler olabilir. Bazı olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz.

İKİZLER: Çevrenizdeki insanların hayatı gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışma meydana gelebilir. Hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. İletişimden kaynaklı problemlere dikkatli olmanızda fayda var.

YENGEÇ: Gün içinde iş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma içinde olabilirsiniz. Sosyal durumlar daha fazla ilginizi çekebilir. Bazı olaylar sabırlı olmanızı gerektirecektir. Duygularınızı daha farklı ifade etmek isteyebilirsiniz.

ASLAN: Kişisel konuda önem verdiğiniz işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkacaktır. Beslenmenize dikkat edin. İmaj değişikliği için uygun bir gün. Kendinize zaman ayırın. Akşam saatlerinde daha faklı şeylerle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Bilemediğiniz konular nedeniyle kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan durumlardan dolayı kontrol kaybı yaşamayın. İçinize döneceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla kabullenme içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde tartışmalardan kaçının.

TERAZİ: Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Erken saatlerde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Bazı durumlarda kabullenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizdeki sıkıntılar keyfinizi kaçırabilir.

AKREP: Çalışma hayatınızda hedeflerinizin peşinden gideceğiniz bir gündesiniz. Bazı işlerinizde tamamlanmalar olabilir. Kabullenme içinde olacağınız konular keyfinizi kaçırabilir. Sabırlı olmalısınız. Kadınlardan gelecek kısmetler olabilir. Alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

YAY: Gün içinde yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde planlar yapacağınız zamanlar var. Yabancılarla ilgili bazı konularda olayları daha net görebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Akışta kalın.

Haberin Devamı

OĞLAK: Sizi krize sokan konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ortaklı durumlar gündeminizi etkileyebilir. Parasal olarak değişik alternatifler üretmeniz gerekebilir. Bazı işlerinizi bitirme noktasına gelebilirsiniz. Sıkışıklıklar oluşabilir. Sakin olmalısınız.

KOVA: Eşinizle ilgili konularda tamamlanma içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde bitişler olabilir. Sosyal durumlarla ilgilenmek sizi rahatlatacaktır. İkili ilişkilerinizde denge ve uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir.

BALIK: Çalışma hayatınızdaki durumlar sizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde kabullenme içinde olacağınız koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sabah saatlerinde keyif aldığınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir. Kolektif olaylara yönelebilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmalısınız.