R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Sabah saatlerinde Güneş, Yengeç burcuna ilerleyerek, yaz mevsimini başlatmış oluyor. Akrep burcunda ilerleyen Ay’ın, öğle saatlerinde kurduğu zor açılar nedeniyle günün ilk bölümünde daha fazla engel ve stresle karşılaşabiliriz. Güvensiz ve öfkeli hissedebileceğimiz bir gündeyiz. Özellikle ailevi konularda, başkalarından duygusal beklentilerimizde yaralı durumda bulabiliriz. Özellikle günün ilk yarısında şartları aşırı zorlamak yerine daha objektif olmaya çalışalım. Yolculuklar, görüşmeler ya da bizim için duygusal önemi olan konularda bazı zorluklar yaşayabiliriz. Öğle sonrasında koşullar biraz daha hızlanıyor. Ay, Akrep’te ilerlerken, gizli durumlarla da daha fazla ilgilenebiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Ortaklı işler gündeminizi meşgul edebilir. Korktuğunuz konulara karşı daha fazla tepki gösterebilirsiniz. Ani değişikler olabilir. Gizli kalmış meselelerle ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda daha istikrarlı davranabilirsiniz. Ciddi kararlar alacağınız zamanlar olabilir. 

BOĞA: Uğraştıran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Plan programlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişilerle gizli koşullar söz konusu olabilir. Sorumlu olduğunuz konu veya kişiler üstünde etkin davranmaya çalışabilirsiniz. Akışa bırakmayı denemelisiniz. 

İKİZLER: Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara hız kazandırmak isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla başarılı bir olaya adım atabilirsiniz. Ciddi kararlar alacağınız zamanlar olabilir. İşlere yön vermek için çaba göstereceksiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. 

YENGEÇ: İlişkilerinizde güçsüz hissedebilirsiniz. Değişim ve dönüşümler sizi etkileyecektir. Bazı konularda kararlı ve istikrarlı davranmak isteyebilirsiniz. Gizli kalan işler içinde yön bulmakta zorlanabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere zaman ayırıp, kafa dağıtabilirsiniz.

ASLAN: Ailevi meselelere daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Emlak konusu gündeme gelebilir. Bazı işlerde değişiklik yapmak ve karar almak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınıza da zaman ayırmalısınız. İşlerinizde gizli kalan koşullarla ilgilenebilirsiniz. Engelleri açmak için çabalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli zamanlar içindesiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular önem kazanabilir. Eğitimler düzenleyebilirsiniz. Zihinsel alanda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınız üzerinde önemli kararlar alabilirsiniz. 

TERAZİ: Kendinize zaman ayırmak için işlerinizi kolayca toparlamak isteyebilirsiniz. Birikimlerinizle ilgili yeni fikirler yaratabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda hâkimiyet kurmak isteyebilirsiniz. Gizli kalmış konular sizi rahatsız edebilir. Dönüşüm gerçekleştirmek zorunda kalabilirsiniz. 

AKREP: Kişisel önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Hassasiyetiniz olan olaylarda dönüşüm yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızda daha ileri gitmek isteyebilirsiniz. İstikrarlı bir başarı için işlerinizin yönlerini netleştirmek isteyeceksiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın.

YAY: Bilemediğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Gizli kalan olaylardan dolayı canınız sıkılabilir. Kontrolünüzü kaybetmeyin. Sabırlı olmanızda fayda var. İç dünyanızla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde baskı hissedebilirsiniz. Mücadele içinde olacağınız zamanlar var. 

Haberin Devamı

OĞLAK: Gündeminizi gelecek beklentileriniz oluşturabilir. Planlarda değişiklikler meydana gelebilir. Bu durum keyfinizi kaçırabilir. Kendinizi dönüşüm içinde hissedebilirsiniz. Mücadele içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. 

KOVA: İş hayatınızdaki gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Ön planda olmak isteyebilirsiniz. Bir olayı sonuca bağlayabilirsiniz. Bir işi geliştirmek için sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Devletle ilgili konular ortaya gelebilir. İstikrarlı bir başarı için çaba göstermeniz gerekecektir. 

BALIK: Yeni konular öğrenmek için uygun bir gündesiniz. İşleriniz hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz. Yolculuklar planlamak için uygun bir gün. Sınırlarınızı aşmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızı ileriye götürmek için mücadele verebilirsiniz. Uluslararası konular gündeme gelebilir.