R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay sabah saat 7.53’ten 15.22’ye kadar Yengeç burcunda boşlukta kalıyor. Ay’ın boşlukta kalması bazı sonuçsuz uğraşlara ya da hızlı ilerleyememeye işaret edebilir. Bu nedenle günün ilk yarısında biraz daha sabırlı olmalıyız. Bu saatlerde eksikleri tamamlamak ya da önemsiz işlerle ilgilenmek daha yararlı olacak. Ay saat 15.22’den itibaren Aslan burcuna ilerlemiş olacak. Ay Aslan’dayken kişisel açıdan önem verdiğimiz konulara odaklanabiliriz. Belirli bir yavaşlama da gündeme gelebilir. Kendimizi ortaya koymak, dikkat çekmek ve beğenilmek konusunda daha duyarlı davranabiliriz. Ancak bu saatlerde eğlenceli konular ya da en azından yaratıcı olduğumuzu düşündüğümüz alanlarda daha istekli davranabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Keyif aldığınız uğraşlarınızda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara hediyeler almak isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alacağınız zamanlar var.

BOĞA: Eviniz için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Babanızın sağlığını ihmal etmemelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha çok çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizi evinize davet edebilirsiniz.

İKİZLER: Hareketli bir gündemiz olabilir. İletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeye çalışın. Dedikodulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde harcamalarınızı abartmayın. Akışta kalın.

YENGEÇ: Maddi kaynaklarınızla ilgili yenilenmeye gidebilirsiniz. Dışa dönük enerjiler söz konusu... Hafta sonu için planlar yapmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalara yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var.

ASLAN: Yeni başlangıçlar yapmak için tüm enerjinizi kullanabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular gündeminizi meşgul edebilir. Gününüzü eğlenceli kılmak için planlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Beslenmenize dikkat edin.

Haberin Devamı

BAŞAK: Bilemediğiniz konulardan dolayı işlerinizde kayıplar yaşayabilirsiniz. Gizli kalmış durumlar gündeminizi rahatsız edebilir. Gün içinde keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hafta sonu için yeni planlar devreye girebilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı.

TERAZİ: Bazı planlarınızda değişiklikler söz konusu olabilir. Cömert tavrınız ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınızla plan yamak size iyi gelecektir. Meslek grubunuzdan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekleri göz ardı etmeyin. Yeni planlar yapabilirsiniz.

AKREP: İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın daha rahat bir şekilde üstesinden geleceğiniz bir gündesiniz. Dışa dönük tavrınız çalışma arkadaşlarınızı da etkileyecektir. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizde sizi iyi hissettirecektir.

YAY: Yeni ufuklara açılmak için uygun bir gündesiniz. Eğlenceli yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yaşadığınız olaylara rahat bir şekilde bütünü görebilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para konularıyla uğraşabilirsiniz. Maddi açıdan yenilenmeye gitmek sizin için iyi olabilir. Banka işleri sizi yıpratabilir. Gün içinde dışa dönük olacağınız zamanlarda var. Akışta kalmaya özen gösterin.

KOVA: Eşinizle keyifli zamanlar geçireceğiniz bir gündesiniz. Eğlenceli organizasyonlar planlayabilirsiniz. Yaptığınız şeylerin uyum içinde ilerlemesini isteyeceğiniz zamanlar var. Hobileriniz için harcama yapmak size keyif verecektir. Akşam saatleri hareketli geçebilir.

BALIK: Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Plan program yapmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmemeye çalışın. Dışa dönük uğraşlar keyfinizi yerine getirebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz.