R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Kritik bir gündeyiz ve belirli bir hassasiyet, bizi duygusal açıdan zorlayabilecek bir durum ile karşılaşabiliriz. Karşı karşıya duran Güneş ve Pluton üzerimizde baskı yaratan ve ailevi alanda, güvenlikle ilgili hassasiyetlerimizde güçlü bir farkındalık getirmekte. Aceleci seçimler ya da bazı yanlış değerlendirmeler yüzünden kafa karışıklığı yaşayabiliriz. İyi niyetimizin sınanması ya da önemli hatalar söz konusu olabilir.

KOÇ

Ay burcunuzda ilerlerken bir taraftan da size enerjik ve girişken olacağınız fırsatlar getiriyor. Ancak kendi isteklerinize odaklanmışken, başkalarının isteklerini bir kenara atmamakta yarar var. Ortaklaşa işlerde yeni desteklere ihtiyaç duyabilir, sorunların kaynağına inecek adımlar atabilirsiniz. İş hayatında başlayan süreç ise size pek çok açıdan sorumluluk getirebilir.

Haberin Devamı

BOĞA

Bugün herhangi bir konuda adım atmadan önce düşünmelisiniz. Geçmişin getirdiği sorunlara daha farklı bakarak üzerinizdeki yüklerden kurtulmaya çalışmanız size gelebilir. Ruh ve beden sağlınızı korumanız gereken bir dönemdesiniz. Biraz yalnız kalmanız, iç huzurunuzu korumanızı sağlayabilir. Gizli kalmış zayıflıklarınızla yüzleşmeniz için doğru bir zamandan geçiyorsunuz.

İKİZLER

Değişik imkânların hayatınıza girmesi söz konusu. Yeni gruplar oluşturabilir, bir araya geleceğiniz yeni kişilerden ilham alabilirsiniz. Sosyal çevrenizin yenilendiği bu dönem size yeni kısmetler de getirebilir. Yeni arkadaşlıklar ve sosyal ortamlar size keyif verecektir. Gevşeyebileceğiniz aktiviteler, ortak hareket edilmesi gereken konular keyifli geçebilir.

YENGEÇ

Biraz daha sakinleşerek, yaşanan yeniliklerin uzun vadede kazandıracaklarına göz atabilirsiniz. Meslek seçiminde yaşanabilecek yenilenmelerle gözü kara davranabilirsiniz. Ancak evde başlayan hareketlilik, ailevi konular elinizi kolunuzu bağlayabilir. Eldeki kaynakları, finansal bir yatırım planı için kullanmak istiyorsanız, çabuk davranmanızda fayda var.

ASLAN

Hayata karşı görüşlerinizde net ve açık tavırlar sergilediğiniz bir gündesiniz. Yurt dışı ilişkilerin hız kazanması ile hayatınızdaki heyecan artabilir. Uzaklardan gelecek haberler, iletişim gerektiren konular öne çıkabilir. Kendinize yaptığınız yatırımların ilerleyen süreçte iş hayatınıza yansımaları olacaktır. Uyumlu olmalı, hizmet etmeye daha açık olmalısınız.

Haberin Devamı

BAŞAK

Bugün başkaları ile parasal konularda bazı gelişmeler ve değişiklikler yaşanabilir. Ancak aşırı beklenti içinde olmanız sorun yaratabilir. Aynı zamanda fikir ayrılıklarına da dikkat edin. Borç alacak konuları yanında finansal açıdan riskli durumları göz önünde bulundurmakta fayda var. Kişisel harcamaları düzen sokmak size büyük yarar sağlayabilir.

TERAZİ

Sizi harekete geçiren etkiler ve enerjilerle ortak beklentilerinize yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Yeni anlaşmalar ve planların nasıl hayata geçirileceği konusunda ikileme düşebilirsiniz. Bu dönemde parasal konularda ise daha kararlı ve paylaşıma açık bir dönemdesiniz. Aileden gelen desteklerle yeni yatırım projeleri üretilebilir.

AKREP

Günlük işlerin getirdiği yorgunluklara ve değişen koşullara rağmen hızlı kararlar aldığınız bir gündesiniz. Yeni bir düzen yaratmak, çalışma sisteminizi değiştirmek için çaba harcamanız gerekebilir. Yeni sorumluluklar, detaylar nedeni ile planlı olmaya çalışın. Kendi kendinize kaldığınız bu dönem kişisel girişimlerinizde acele etmeyin.

Haberin Devamı

YAY

Bugün istediğiniz özgürlük ve keyif ortamı bir arada yaşanacak. Kendi mutluluklarınızın peşinden giderken, boş zamanlarınızı dolduracak konulara da bir taraftan yer açmaya çalışın. Daha fazla yenilik, spor aktiviteleri ve keyifler hayatınıza dinamizm katabilir. Aşk hayatınızda daha farklı ve heyecan veren kişilerle ilgi duyabilirsiniz.

OĞLAK

Yuvada başlayan değişiklikleri ve hareketlenmeleri doğru yönetmeye çalışın. Bu aralarda güvenliğinizle ilgili sorunlara çözüm bulmak gerekebilir. Ailenizle olan sorunların hafiflemesi ile iş hayatına daha hırslı biçimde odaklanmak isteyebilirsiniz. Ancak üstlerle ilişkilerin getirdiği sorumluluklar, işbirliği sağlanması gereken konular olabilir.

KOVA

Günlük planlarınıza yenilerini eklediğiniz hareketli bir gündesiniz. Etrafınızla daha fala hareket ve iletişim içinde olacaksınız. Kardeşlerle olan ilişkilere bir süre ara vermeniz iyi olabilir. Düşünce dünyanızda yer eden değişiklikler, uzun yolculuklar açısından önem kazanan eylemler size heyecan da getirebilir. İş hayatınızı ilgilendiren yolculuklar var.

BALIK

Eliniz kolunuz bağlı beklememeli, beklediğiniz destekler için daha fazla çaba göstermelisiniz. İşbirliği gerektiren konular, finansal anlaşmalarda daha fazla mücadele gerekebilir. Çalışma kapasitenizde yaşanan yükselişle olumlu adımlar atabilirsiniz. Yeni arayışlar, özgür hareket etmenin getireceği avantajlar kazançlarınızı etkileyecektir.