R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay 16.45’e kadar Boğa burcunda boşlukta kalıyor. Bu saatlerde yavaş ilerleme, bekleme ve bazı değişiklikler nedeniyle istediğimiz gibi hareket edememe söz konusu olabilir. Böyle zamanlarda belirsizlikten, yavaşlıktan şikayet edebiliriz. Neyse ki akşam saatlerinde her şey biraz daha hızlı olacak. Karşılıklı konular, ilişkiler hızlanacak. Ay İkizler’de iken gündemimizde konuşmalar, ziyaretler ve merakımızı çeken durumlar artabilir. Aklımızı meşgul eden çok şey ve belki de çift durumlar yaratan koşullar var. Daha fazla görüşme yapmak, fikir almak faydalı olacak.

Haberin Devamı

KOÇ:Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Yazışmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Fikirlerde abartı söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. İletişim yoğunluğunuz artabilir. 

BOĞA:Maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi kullanmak size fayda getirecektir. Sabah saatlerinde ufak tefek şanssızlıklar yaşayabilirsiniz. Hareketli zamanlar sizi bekliyor. 

İKİZLER:Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde engellendiğinizi düşündüğünüz zamanlar olabilir. Öğleye doğru koşullar hareketlenecektir. 

YENGEÇ:Bilemediğiniz konularla ilgili kayıp yaşayabilirsiniz. İçsel süreçler, ruhsal gelişiminizi destekleyebilir. Sabah saatlerinde aksilikler olabilir. Gün içinde eğitimler organize edebilirsiniz. İş hayatınızda yapacağınız konuşmalar var. 

ASLAN: Gelecek beklentilerinizle ilgili kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirmek size iyi gelecektir. Abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir.  

BAŞAK:İş hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Toplum önünde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Davranışlarınızda abartıdan kaçınmalısınız. Gün içinde hareketli zamanlar var. Sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. 

Haberin Devamı

TERAZİ:Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yolculuklar planlayabilirsiniz. Sabah saatlerinde engellerle karşılaşacağınız zamanlar var. Gün içinde düşüncelerinizde olayları abartabilirsiniz. Hareketli yoğun bir gündeminiz olabilir.

AKREP:Sabah saatlerinde bazı şansızlıklar, kontrolsüzlükler yaşayabilirsiniz. Gün içinde kriz yaratan koşullardan uzak durmanızda fayda var. Endişe duyduğunuz durumlar gündeminize gelebilir. Parasal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

YAY:Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Denge arayışı içinde olabilirsiniz. Yenilik arayayabilirsiniz. Hobilerinizle uğraşabilirsiniz. Sabah saatlerinde engellerle karşılaştığınızı düşünebilirsiniz. Yoğun bir tempo içine gireceksiniz. 

OĞLAK:Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte sorumluluklarınızı yerine getirebilmek için günü planlayabilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan durumlara karşı dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. 

KOVA:Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Daha rahat risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gündeminizi aşk hayatınız meşgul edebilir. Engellendiğinizi hissedebilirsiniz. 

Haberin Devamı

BALIK:Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerinde küçük aksilikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu saatler geçirebilirsiniz. Güven aradığınız yerlere doğru çekilebilirsiniz.