R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Günün ilk yarısında kafaca daha verimli ve pozitif bir bakış açısı var. İletişim yeteneklerimizi ve zekamızı yapıcı yönde kullanabiliriz. Teknik konular, bilimsel çalışmalar ve herkes açısından fayda sağlayabilecek girişimler desteklenmekte. Düşüncelerimiz havada kalmasın ve yeni insanlarla bir arada iken daha verimli hale gelsin.

Öğle saatlerinde evde ya da ailevi konular içinde biraz daha sakin ve dengeli olmaya çalışalım. Duygusal bir inatlaşmanın getirebileceği gerginlikler olabilir. Saat 17.53’ten sonra Balık burcuna ilerleyen Ay bizi daha sınırsız, hayalci ve etkilenir kılıyor. Bu saatlerde duygularımızı daha çok anlatabilir ve duygusal açıdan önem taşıyan seçimlerde bulunabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Gelecek planlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda planlamalar yapabilirsiniz. Yeni eklenecek sorumluluklar için mücadele vermeniz gerekebilir. Bazı konularda tepkilerinizi kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Sosyal konularda daha fazla hareketlilik söz konusu.

BOĞA: İş hayatınızda sorumluluklarınızda artış olabilir. Kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Başlangıçlar size stres kaynağı olabilir. Hareketli bir gün. Hedeflerinize ulaşmak için görevler üstelenebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. Statünüzü güçlendirme isteği içinde olabilirsiniz.

İKİZLER: İşlerinizle ilgili daha fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz. Planlarınızda ani değişiklikler olabilir. Farklı konularda bilgi sahibi olmak için hevesli davranabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Yeni başladığınız işlerde hırslı olabilirsiniz. Bilgi toplamak için çaba sarf edeceksiniz.

YENGEÇ: Endişelendiren konularda ani olaylar yaşanabilir. Kriz yaratan durumlar karşısında daha sakin kalmalısınız. Ortak para konularında yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Yeni yatırımlar için hırslı davranabilirsiniz. Parasal konularınızdaki anlaşmazlıkları çözmek isteyebilirsiniz. Bağlayıcı koşullar olabilir.

ASLAN: Sabah eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Karşıt düşüncelere karşı uyumlu davranmanız gerekebilir. Yeni konulara karşı tepkisel davranabilirsiniz. İş yaşamanızda mücadele gerektiren sorumluluklar alabilirsiniz. Bazı konularda harekete geçmeniz
gerekebilir. Stresli zamanlar var.

Haberin Devamı

BAŞAK: Çalışma hayatında karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde üretkenliğinizi arttırmak için program yapmanız gerekebilir. Yeni görevler gündeme gelebilir. Ani değişiklikler sizi strese sokabilir. Tartışmalardan uzak kalmanızda fayda var. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir gündesiniz.

TERAZİ: Keyif aldığınız konularda daha yapıcı olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oyalayabilir. İşlerinizde yaratıcılığınız ön plana çıkarabilir. Mücadele etmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Spekülatif konularla uğraşmanız gerekebilir.

AKREP: Ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Ev hayatınızda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Güvenlikle ilgili konularda yeniden harekete geçmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde mücadeleci bir tavır sergileyebilirsiniz. İş yaptığınız kişilere karşı daha uyumlu davranmanızda fayda var.

Haberin Devamı

YAY: Çevrenizle ilişkileriniz önem kazanabilir. Eğitim konularda yeni görevler alabilirsiniz. Ani değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Ticari konularda kararlar almanız gerekebilir. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Bugün başlayacağınız işler mücadele gerektirebilir. İletişimden kaynaklanan stresler olabilir.

OĞLAK: Parasal konularda sorumlu hissedebilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Yeni kaynaklar bulmak için çaba sarf edebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişikliler gündeme gelebilir. İşlerinizde yardım alabilirsiniz. İşlerinizde başkalarından alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir.

KOVA: Hassasiyetiniz olan konularda daha mücadeleci davranabilirsiniz. Bazı konuları hırs haline getirmeniz sizi zor duruma sokabilir. Sakin davranmalı, değişen durumlara karşı tavrınızı belirlemelisiniz. Gün içinde ilişkiler ön plana çıkabilir. Yeni işler devralabilirsiniz. Akşam akıcı koşullar söz konusu.

BALIK: Kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. İç dünyanızı daha iyi anlamak için çaba gösterebilirsiniz. Bazı konularda değişiklik yapmanız gerekebilir. Yeni başladığınız işlerde bilemediğiniz nedenlerden dolayı stresli kalabilirsiniz. İlişkilerinizde sürtüşmeler olabilir. Olayları akışı içinde görmeye çalışın.