R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Mesleki konulara zaman ayırmak ve farklı, alışılmamış düşünceleri uygulamaya koymak yararlı olabilir. Daha etkin ve dikkatli olabiliriz. Eksik kalan işleri toparlamak açısından uygun koşullar var.       

Sabah saatlerinde hızlı bir trafik olabilir. Bu saatlerde birden fazla işle uğraşmak mümkün. Dikkatimizi topladığımız sürece hızlı adımlar atabiliriz. Hemen öğle saatlerinde ani değişiklikler var. Bu değişikliklerden yararlanabiliriz. Teknik bir konu ya da yeni bir yaklaşım sayesinde ilerleme mümkün. Bugün aynı zamanda sanatsal uğraşlar, güzelliklerle ilgilenebileceğimiz işler açısından da verimli geçebilir. Düşüncelerimizi uygulamaya koymak konusunda zorlanmayacağız.

Haberin Devamı

KOÇ

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Sorumlulukların sizi kısıtladığınız hissedebilirsiniz. İyi bir iletişimle üstesinden gelebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular rahatsızlık verebilir.

BOĞA

İşlerinizde kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Aşk hayatınızla gündeminizi oluşturabilir. Güzel olan şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek için uygun zamanlar var. Kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. İş hayatınızda detaycı yaklaşabilirsiniz.

İKİZLER

Eve ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Geçmiş meselelerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Gün içinde duygusal konularda sıkışmış hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar sayesinde rahatlayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işler daha karışık hal alabilir.

YENGEÇ

Gündeminiz hareketlenebilir. Yazışma ve konuşmaların yoğunlaştığı zamanlar içindesiniz. Çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumlulukların arttığını hissedebilirsiniz. İşleriniz geç saatlere bırakmamaya özen gösterin.

ASLAN

Maddi kaynaklarınızla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde yeteneklerinizi ortaya koyarsanız çok daha başarılı olduğunuzu göreceksiniz. Çalışma hayatınızda düzenli olmanız gerekebilir. İşlerinizde detaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir.

Haberin Devamı

BAŞAK

Bedeniniz ya da sağlık konuları ile ilgili koşullar söz konusu. Önem verdiğiniz konulara titizlikle yaklaşabilirsiniz. Başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hassasiyetle üzerinde durduğunuz alanlarda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. İşlerinizi planlamak sizi rahatlatacaktır. Akışta kalın.

TERAZİ

Kayıplar yaşayabilirsiniz. Gizli kalan konulara karşı kabullenme içinde olacağınız zamanlar var. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir. İşleriniz bürokratik engellere takılabilir. Daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Sabırlı davranmaya özen gösterin.

AKREP

Sosyal gruplarda olmaktan hoşlanacağınız zamanlar var. Gelecek beklentileriniz için yeni hedefler koymak isteyebilirsiniz. Önünüze çıkan engeller keyfinizi kaçırabilir. İşlerinizi bozup tekrar yapmak isteyebilirsiniz. Acele karar vermemeye çalışın. Teknik konular üzerinde çalışabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY

İş hayatınızla ilgili gelişmelerle ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yeni planlar yapabilirsiniz. İlerlemek için kendinizde yüksek motivasyon hissedebilirsiniz. Üstlerinizle ilgili mevzularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Annenizi ihmal etmemeye çalışın.

OĞLAK

Yeni ufuklara açılmak istediğiniz bir gündesiniz. Farklı konuların üzerine eğilebilirsiniz. Yapacağınız planlarda zorlanabilirsiniz. Bazı konuları gözden geçirmenizde fayda var. Hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz. Olayları net göremeyebilirsiniz.

KOVA

Korku ve endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Ortak para alanlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın sizi kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda iletişim artabilir.

BALIK

Eşinizle ilgili konular gündeminizi belirleyebilir. Aranızdaki bazı konular çözümsüz kalabilir. İkili ilişkileriniz nedeniyle sorumluluklar yüklendiğinizi hissedebilirsiniz. Kendinizi doğru ifade edebilirseniz, olayları çözebilirsiniz. Denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Akışta kalmaya çalışın.