R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay, saat 11.10’dan itibaren Boğa burcuna ilerleyerek daha pratik ve somut düşünceleri ortaya koyuyor. Elimizdekilerini değerlendirmek, daha iyi tasarımlar yapmak mümkün. Maddi alanda yeniden ele alabileceğimiz konular var. Ancak bugünlerde aşırılık içeren düşünceler, özellikle inançlar ve görüşlerde ateşli tartışmalar mümkün.

Güven ve istikrar arıyoruz ancak düşüncelerimizi, görüşlerimizi aniden tetikleyen, bizi gerginleştiren durumları da hesaba katmalıyız. Öğleyi daha iyi değerlendirmeye bakalım. Ticaret, alışveriş ve görüşmeler açısından bazı fırsatlar yakalamak mümkün. Dalgınlık, dikkatsizlik can sıkıcı olabilir.

Haberin Devamı

KOÇ: Maddi kazançlarınızla ilgili daha fazla düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek sizi rahatlatacaktır. Sabah saatlerinde hayaller içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda akıcı koşullar var.

BOĞA: Kişisel hassasiyetiniz olan konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarının katılması sizi daha fazla motive edebilir.

İKİZLER: Bilemediğiniz konularda fikir belirtmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi öne attığınız durumlar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Sabah olayları net görmekte zorlanabilirsiniz.

YENGEÇ: Gelecek planlaması yapmak isteyebilirsiniz. Beklentileriniz için harekete geçmek daha kolay olacaktır. Gün içinde arkadaşlarınızla paylaşım içinde olabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz.

ASLAN: İş hayatınızdaki gelişmeler sizi toparlanmaya itebilir. Hedeflerinize ulaşmak için yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Toplum önünde olmak sizi daha iyi hissettirecektir. Sorumlu olduğunuz konularda kısmetleriniz olabilir.

BAŞAK: Yeni ufuklara açılmak için adım atabilirsiniz. Bazı olayların bütünü görmek daha kolay olabilir. Başkalarının katılımla hayallerinizi daha rahat gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

TERAZİ: Endişelendiren konulara karşı daha hassas olabilirsiniz. Size kriz yaratacak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlişkide olduğunuz insanlarla kopmalar yaşayabilirsiniz. İfadelerinize dikkat etmeniz gerekebilir.

Haberin Devamı

AKREP: Eşinizle ilgili konularda daha hayalci olacağınız bir gündesiniz. Bazı konuları netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Akıcı koşullar söz konusu. Keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı konularda tamamlanmalar olabilir.

YAY: Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara odaklanmakta zorlanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. Risk almak isteyeceğiniz konular olabilir. İlişkilerinize özen göstermelisiniz.

OĞLAK: Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ikili ilişkilerinize yönlendirebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken biraz daha yumuşak olmaya özen göstermelisiniz. Bazı olayları net görmekte zorlanabilirsiniz.

KOVA: Ailevi konular önem kazanabilir. Bazı işlerinizi bu nedenle ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Ev hayatınızda değişiklikler meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde konuların üstesinden daha rahat gelebilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK: Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerindeki sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Dikkatinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi uğraştırabilir. Yeni haberler alabilirsiniz.