R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Günün ilk yarısında Ay, Oğlak burcunda ve saat 10.05’ten sonra boşlukta ilerliyor. Bu saatlerde sıkışıklıklar, aksilikler ya da hoşnutsuzluklar gündeme gelebilir. Daha sabırlı ve dengeli olmaya bakmalıyız. Psikolojik açıdan bizi zorlayan, baskılayan durumlarla karşılaşmış olabiliriz. Saat 16.03’ten itibaren Saka burcuna ilerleyen Ay, daha pozitif bir tutum getirecek. Kötümserliğe kapılmamalıyız. Günün ilk yarısında ailevi işler ya da yolculuklar, sıkıntılı koşullar gösterebilir. Geç saatlerde ise daha fazla diyalog, iletişim ve arkadaşlıkları destekleyen imkanlar bulabiliriz. Bu sayede olaylara daha akılcı bakabileceğiz.

Haberin Devamı

KOÇ: Günün ilk yarısında bazı sıkışıklar olabilir. Akşam saatlerinde gruplar ve arkadaşlıklar ön plana çıkabilir. İş hayatınızda sıkışmalar yaşanabilir. İstediğiniz destekleri almakta zorlanabilirsiniz. Sosyal hayatınızda düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız zamanlar var.

BOĞA: İş hayatınızda en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiniz bir gün. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda fikirlerinizde fazla ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Sorumluluklarınız sizi alternatif plan yapmaya itebilir.

İKİZLER: Yeni ufuklara açılmak için mücadele içinde olacaksınız. Yaşadığınız olaylarda daha rahat bütünü göreceğiniz zamanlar var. Uluslararası konular sizi meşgul edebilir. İnandığınız şeyler hakkında ısrarcı olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili işlerde huzursuzluk yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ: Endişe duyduğunuz konular içinde sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. Kriz yaratan durumlara karşı daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yatırımlarınızla ilgili çok fazla ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz.

ASLAN: Parasal konularda sıkışıklık yaşayabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizdeki düşüncelerinizde ısrar edebilir ve doğru olanı bulmak için çaba sarf edebilirsiniz. Eşinizle ilgili durumlar gündeminizi etkileyebilir. Aldığınız sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı ısrarcı davranmamanızda fayda var. Üstlerinizle ilişkinize önem vermeniz gerekebilir. İşlerinizle ilgili alternatif planlar oluşturabilirsiniz. Çok çalışacağınız zamanlar içindesiniz.

TERAZİ: Kendinizi ifade etmek için büyük heyecan içinde olabilirsiniz. Bununla birlikte düşüncelerinizle ilgili ısrarcı olacağınız zamanlar var. İş hayatınızda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Risk almaya daha fazla yatkın olabilirsiniz. Harcamalarınızı abartmamaya çalışın.

AKREP: Evinizle ilgili olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Fikirlerinizde ısrarcı davranacağınız zamanlar var. İşinizle ilgili huzursuzluk içinde olabilirsiniz. Parasal sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Güven ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

YAY: Hareketli ve yoğun bir gündesiniz. Başarılı olmak için çaba sarf etmeniz gereken zamanlar var. Otorite figürleriyle iletişiminde daha çok dikkat etmeniz gereken zamanlar içindesiniz. Gelecek yönündeki beklentilerinizle ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda alacağınız destekler var. Fikirlerinizde ısrarcı davranabilirsiniz. Gelecek yönündeki beklentilerinizde doğru karar verme isteği içinde olacaksınız.

KOVA: Yeni başlangıçlar içinde olmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken bir gün. Üstelerinizle ilişkinize özen göstermenizde fayda var. Başarmak istediğiniz işlerde daha fazla mücadele etmek isteyebilirsiniz.

BALIK: Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gün. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Uğraştığınız işlerde daha fazla yoğunlaşmanız gerekebilir. Maddi konularda hoşgörüsüz davranabilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi sıkıştırabilir. Akışta kalın.