R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugün Güneş sabah saatlerinde (05.38) Saka burcuna ilerlemekte. Bu dönemde gruplar, sosyal konular ve yenilik isteği daha fazla dikkat çekecek. Enerjimizi daha yaratıcı ve farklı konulara ayırmaya başlayabiliriz. Ay ise saat 17.01’e kadar Aslan’da. Günün ilk yarısında kişisel gücümüzü ortaya koymak, daha inandırıcı olmak için çaba sarfedebiliriz. Ancak başkalarına bağlı olarak gündeme gelen, tek başına karar vermemizi zorlaştıran koşullar da var. Ay saat 11.15’ten sonra Başak burcuna ilerleyene kadar boşlukta kalacak. Bu saatler arasında yapılan işlerde yönsüzlük ve sonuç alınamayan durumlar içinde olabiliriz. Akşam saatlerinde zihnen daha meşgul olabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Dışadönük enerjiniz olabilir. Duygularınızın hepsini bir anda ifade etmek isteyebilirsiniz. 

BOĞA: Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde ev için harcamalar yapabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konularda daha fazla mücadele gerektiren durumlar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda çözülme olabilir. Bazı durumları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. 

İKİZLER: Yakın çevrenizdeki insanların hayatı gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kardeşlerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışma meydana gelebilir. Hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. İletişimden kaynaklı problemlere dikkatli olmanızda fayda var. 

YENGEÇ: Gün içinde iş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma içinde olabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Bazı konular sabırlı olmanızı gerektirecektir. Akşam saatlerinde duygularınızı daha farklı ifade etmek isteyebilirsiniz. 

ASLAN:  Bugün kişisel konuda önem verdiğiniz işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkacaktır. Beslenmenize dikkat edin. İmaj değişikliği için uygun bir gün. Kendinize zaman ayırın. Akşam saatlerinde daha faklı şeylerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Haberin Devamı

BAŞAK: Gün içinde bilemediğiniz konular nedeniyle sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan durumlardan dolayı kontrol kaybı yaşamayın. İçinize döneceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla kabullenme içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde tartışmalardan kaçının. 

TERAZİ: Bugün sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Erken saatlerde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizdeki sıkıntılar keyfinizi kaçırabilir. 

AKREP: İş hayatınızda hedeflerinizin peşinden gideceğiniz bir gündesiniz. Bazı işlerinizde tamamlanmalar olabilir. Kabullenme içinde olacağınız konular keyfinizi kaçırabilir. Sabırlı olmalısınız. Kadınlardan gelecek kısmetler olabilir. Gün içinde alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. 

Haberin Devamı

YAY: Gün içinde yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde yeni planlar yapacağınız zamanlar var. Hayatınızla ilgili bazı konularda olayları daha net görebileceğiniz bir gün. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde sonlanmalar olabilir.

OĞLAK: Sizi krize sokan konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gün. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Finansal olarak değişik alternatifler üretmeniz gerekebilir. Bazı işlerinizi bitirme noktasına gelebilirsiniz. Sıkışıklıklar oluşabilir. Sakin olmalısınız. Riskli konulara yönelmeyin.

KOVA: Eşinizle ilgili konularda tamamlanma içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde bitişler olabilir. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatacaktır. İkili ilişkilerinizde denge ve uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde daha özgür hissedebilirsiniz. 

BALIK: Çalışma hayatınızdaki koşullar sizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde kabullenme içinde olacağınız koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sabah saatlerinde keyif aldığınız işlerle uğraşmak size iyi gelecek. Kolektif konulara yönelebilirsiniz. Tartışmalı durumlardan uzak kalmanızda fayda var.