R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay İkizler’de Mars’a doğru ilerlerken, bazı aksilikler, acele edilmesi gereken koşullar gündeme gelebilir. Hareket, hız ve esneklik gerektiren konularda başarılı olabiliriz. Karşıklı olaylara ve ilişkilere büyük bir vurgu var. Sabah saatlerinde daha disiplinli davranabilir ve sorumlulukları da yerine getirebiliriz. Ancak psikolojik nedenler, çift durumlar ve özellikle sözel açıdan bizi kışkırtan durumlara karşı daha dengeli bir yaklaşım içinde olalım. İş çalışmalarında baskılar, otorite figürleri ile daha fazla stresle koşullar gündeme gelebilir. Kimi zaman kendinizi tehdit altında dahi hissedebiliriz. Gereksiz kişisel çatışmalara girmemeye bakalım.

Haberin Devamı

KOÇ: Zihinsel olarak yoğun bir gündesiniz. İşe ait önemli konular gündeminizi etkileyebilir. Yazışmalar günün büyük bir kısmını kapsayabilir. Çevrenizle ilgili haberler alabilirsiniz. Zekanızı kullanacağınız işlerde dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi daha dışa dönük hissedebilirsiniz.

BOĞA: Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler, işlerinizi kolaylaştıracaktır. Kişisel yetenekleriniz sizi iyi yerlere taşıyabilir. Daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra koşullar hızlanabilir. 

İKİZLER: Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken zamanlar var. Eğlenceli vakitler geçirmek için programlar yapmak isteyebilirsiniz. 

YENGEÇ: Bilinmeyen konularla ilgili yaşayacağınız olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çözmekte zorlanabilirsiniz ve bu sizi kabullenmeye götürebilir. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. İşlerinizde rahatlama söz konusu olabilir. 

ASLAN: Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Dernekteki işlerinize yönelmek isteyebilirsiniz. Bununla birlikte işteki sorumluluklarınızda artabilir. Üstlerinizle yeni girişimlerde bulunmak durumunda kalabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. 

Haberin Devamı

BAŞAK: İş hayatınızda hedeflerinize ilerlemek için daha fazla sorumluluk almaya hazır bir gündesiniz. Tanınma arzusuyla üstlerinizle daha fazla iletişimde olmak isteyebilirsiniz. Annenizle ilgili konular zaman zaman gündeminizi meşgul edebilir.Daha şanslı koşullar oluşabilir. 

TERAZİ: Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İnançlarınızın sıkı savunucusu olduğunuzu hissedebilirsiniz. Hareket etme ve sınırlarınızı aşmak için yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. İşe ait önemli çalışmalarla uğraşabilirsiniz. Eğlenceli işler yapmak isteyebilirsiniz.

AKREP: Duygusal yönden bağlayıcı koşullara doğru çekilebilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi yorabilecek işlere karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Öğleden sonraki zamanlarınızı daha keyifli geçirebilirsiniz. Daha eğlenceli ve şanslı koşullar söz konusu...

YAY: Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdaki kişiyle olan ilişkinizde uyum arayışında olabilirsiniz. Dava sürecindeyseniz, gelişmeler yaşanabilir. Çalışma hayatınızda önemli konular gündeme gelebilir. Daha fazla sorumluluk alma durumunda kalabilirsiniz. 

Haberin Devamı

OĞLAK: Çalışma hayatınız ve sorumluluklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sizi yoran yıpratan koşullarda başkalarından destek alacağınız zamanlar olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde dışa dönük olabilirsiniz. 

KOVA: Kendinizi yaratıcı işlerde daha iyi ifade edebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapacağınız zamanlar var. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Keyif aldığınız kişilerle programlar yapabilirsiniz. 

BALIK: Ailevi koşullar gündeminizi etkileyebilir. Evde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. İş hayatınızda bazı sorunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Keyfinizi yerine getirecek koşullar söz konusu...