R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Gökyüzünde ateş elementinde güçlü bir vurgu ve samimi enerjiler var. Güven ve cesaret sayesinde ilerleyebiliriz. İkna edici olabilir ve destek bulabiliriz. Ufuklarımızı genişletebilecek fırsatlar söz konusu. Süregelen işleri düzeltmek de mümkün. Hızlı ve girişken davranabiliriz. Aşırılıklar ya da acelecilikten kaynaklı hatalara dikkat etmeliyiz. İnançlarımız, fikirlerimiz konusunda abartılı bir yaklaşım ters tepebilir. İlişkilerimizde sabırlı olmaya dikkat edelim.

KOÇ

Burcunuzun keşfetmeye ve anlamaya olan tutkusunu herkese gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Zihninizi açık hissedebilir, yeni başlangıcılar yapma arzusuyla dolup taşabilirsiniz. Hayatınızdaki yenilikler sizi çok heyecanlandırabilir. Uzun yolculuklar planlamaya da başlayabilirsiniz. Hayata karşı sergilediğiniz heyecanlı ve enerjik tavırlar çevrenizdeki insanları da etkileyecek.

Haberin Devamı

BOĞA

İç dünyanızı gerçek dünyadan daha eğlenceli bulabilir, kendinize dönmek isteyebilirsiniz. Eğer zengin bir hayal dünyası gerektiren bir işte çalışıyorsanız kendinizi göstermek için mükemmel fırsatlar elde etmeniz mümkün. Ancak ayaklarınızın yere bastığına ve gerçeklerle olan bağınızın kopmadığına emin olmalısınız. Bu sayede yersiz endişelerden kendinizi kurtarabilirsiniz.

İKİZLER

Formda ve enerjik hissediyorsunuz. Olaylar tam olarak sizin istediğiniz gibi ilerleyebilir. Özellikle iletişimle ilgili konularda büyük bir hareketlenme yaşanması mümkün. Bu durum tam da sizin idare edebileceğiniz ve sevdiğiniz tarzda olabilir. Haberler, dedikodular ve daha pek çok bilgi etrafınızda uçuşacak. Tabii bu durum size de konuşma fırsatı verecek.

YENGEÇ

Öncelikleriniz kariyerinizle ilgili olan hedefleriniz olacak. Hedeflerinize ulaşma konusunda kendinizi son derece güçlü, hatta yenilmez hissedebilirsiniz. Sizi durdurmak hiç de kolay olmayabilir. Hedeflerinize ait sorumluluklarınız konusunda da oldukça dayanıklı ve planlı davranacaksınız. Sizinle hemfikir olmayan üstleriniz bile bu kararlı ve net tavrınızın etkisi altına girebilir.

ASLAN

Haftaya heyecanlı ve hızlı bir başlangıç yaparak giriyorsunuz. Özellikle de aşk konusunda önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Hobiler ve çocuklar konusunda da aynı enerjiyi ve isteği gösterebilirsiniz. Bu konularla ilgili haberler alabilir ve güçlü adımlar atmak isteyebilirsiniz. Yalnız sabırsız davranma eğiliminde olabilirsiniz. Olayların sizin istediğiniz hızda gelişmeyeceğini unutmamalısınız.

Haberin Devamı

BAŞAK

Değişim gerektiren veya hayatınızda önemli bir fark yaratacak değişimler gündeme gelebilir. Değişimin sürecinde ortaya çıkabilecek belirsizlikler sizi endişelendirebilir. Sabırsız davranışlarla bazı önemli noktaları gözden kaçırmadığınıza emin olun. Yeni fikirlere kendinizi açmalı ve bazı konularda değişimin şart olduğunu kabullenmeye çalışmalısınız.

TERAZİ

Haftanın ilk gününde burcunuzun güçlü olduğu iletişim becerisi çok işinize yarayabilir. Çünkü ortaklar konusunun ön plana çıkması büyük bir olasılık. Bu becerinizle size ‘ortak’ olarak gördüğünüz kişilerle aranızdaki meseleleri halledebilirsiniz. Eşiniz ya da sevgilinizle de sorunları masaya yatırabilir, uzlaşmacı kişiliğinizle her şeyi yoluna koyabilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP

Çalışma hayatınız ve buna bağlı konularla ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Burcunuzun mücadeleci yapısı sayesinde çok da zorlanmadan pek çok konuyu bugün halledebilirsiniz. Kişisel sınırlarınızı koruma konusunda da daha kararlı adımlar atabilirsiniz. Bu konu özellikle çalışma arkadaşlarınızla aranızda iş bölümü ve görev tanımı konularında kendini gösterebilir.

YAY

Haftaya cesur ve sabırsız hissederek başlıyorsunuz. Durağan işlerden uzaklaşmak istemeniz ve hareket arayışında olmanız çok muhtemel. Enerjik tavırlarınızla yakın çevrenizi de etkiniz altına alabilirsiniz. Hafta başındaki bu olumlu enerjiniz size bazı fırsatları da beraberinde getirebilir. Gerek iş anlamında gerekse özel hayatınıza da bu hareketliliğin yansımaları olabilir.

OĞLAK

Kendinizi girişken ve mücadeleci hissedeceğiniz bir gündesiniz. Cesur tavırlarınızla tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Gün içinde keyifli kaçamaklar yapmak isteğiniz artabilir. Ancak iş hayatına da oldukça odaklısınız. Mesleki konularda sorumluluklar özellikle vurgulanıyor. Hatta eve daha fazla iş götürmek ve evde de meşgul olmak gerekebilir. Sakin olmaya ve akışta kalmaya çalışın.

KOVA

Haftaya umut dolu bir başlangıç yapıyorsunuz. Büyük bir heyecan ve enerjiyle amaçlarınıza yönelmek isteyebilirsiniz. Burcunuzun sosyal konulara olan ilgisi bugün daha çok ön plana çıkabilir. Kendinizi bir partiye ya da derneğe üye olurken bulabilirsiniz. Yakınlarla ilgili gelişmeler, ani ziyaretler ve konuşmalar olabilir. Hızla vereceğiniz kararları gözden geçirmeyi unutmamalısınız.

BALIK

Parasal konularda hızlı kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Maddi durumunuzla ilgili aceleci bir tutum sergileyebilirsiniz. Bu yüzden her zamanki kurallarınızın dışına çıkabilir, daha önce almadığınız riskleri alabilirsiniz. Sabırlı davranmak ya da beklemek yerine atılım yapmaya, hızla çözüm bulmaya eğilim gösterebilirsiniz. Kararlarınızın akılcı olup olmadığını tartmanızda fayda var.