R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay bugün Terazi burcunda, Merkür ve Venüs arasında ilerliyor. Bu temayı iyi değerlendirmek elimizde. Ortaklı işlerde, görüşmelerde ve genel olarak iletişim kanallarında daha pozitif bir hava var. Sanatsal uğraşlar ve PR çalışmaları açısından da verimli bir gündeyiz. Hava elementindeki vurgu olaylara daha akılcı yaklaşabileceğimizi anlatıyor. Genel olarak ilişkilerimizi daha iyi yönetebileceğimiz bir gündeyiz. Ancak duygusal alanda farklı tutumlar ve istekler gündeme gelebilir. Bu nedenle samimiyet gerektiren konularda daha özenli ve yakın olmaya çalışmalıyız. Kimi zaman aşırı duygusal beklentiler kararsızlık yaşanmasına ve yanlış değerlendirmelere yol açabilir.

Haberin Devamı

KOÇ: Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda istediğiniz ilerleme olmayabilir. Tepkilerinizi kontrol etmenizde fayda var. Tartışmalara açık bir gündesiniz. 

BOĞA: Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. İşleriniz istediğiniz hızda akmayabilir. Akışta kalın. Sağlığınızla ilgili sıkıntılar var ise, ihmal etmeyin. İşte beraber olduğunuz kişilerle çatışmalar olabilir. Sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

İKİZLER: İşlere yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz zamanlar var. Toparlamanız gereken işlere yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. İletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. 

YENGEÇ: Ev hayatınızla ilgili konulara yöneleceğiniz bir gündesiniz. Ev işlerinizi toparlamak için uygun zamanlar var. Ailevi konularınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bitmemiş olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Güven eksikliği hissedebilirsiniz. Tartışmalara dikkat edin. Kabuğunuza çekilebilirsiniz. 

ASLAN: Bugün gündelik işlerinizi tamamlamak için uygun bir gün olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda işlerinizin ilerlemesi pekte rahat olmayabilir. İletişimden kaynaklı problemler çıkabilir. Yakın çevrenizle ilgili değişikliklerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Ticari konularla ilgili girişimlerde dikkatli olmanızda fayda var. Günü sakin geçirin.

Haberin Devamı

BAŞAK: Parasal konularınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bütçeleme yapmak isteyeceğiniz zamanlar var. Yenilenme içinde olabilirsiniz. Önemli kakarlar almamaya özen gösterin. Aksaklıklar olabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.

TERAZİ: Kişisel önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Sağlığınızı kontrol ettirmek doğru bir karar olabilir. Hassasiyetinizin olduğu olaylar ön plana çıkabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gün olmayabilir. İşlerinizde eksik olan kısımları toparlamak için uygun zamandasınız. Çatışmalar olabilir. 

AKREP: Kayıplar yaşayabilirsiniz. Gizli kalan konularla yüzleşmeniz gereken zamanlar olabilir. Endişe duyduğunuz olaylar yüzünden kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. Üzerinde uğraştığınız konularda aksilikler çıkabilir. Gündelik işlere yönelmenizde fayda var. Akışta kalmaya çalışın.

Haberin Devamı

YAY: Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda aksamalar olabilir. İlerleme çokta kolay olmayabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. İş hayatınızda size destek olan kişilerden yardım alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir. 

OĞLAK: Hedeflerinize ulaşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz. Yine de işler istediğiniz gibi akmayabilir. Evrak işlerinizi bitirmeniz için uygun zamanlar içindesiniz. Üstlerinizle iletişiminize dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı parayla ilgili ani kararlar almamaya özen gösterin. Acele etmeyin. 

KOVA: Yeni şeyler öğrenmek için hevesli bir gündesiniz. Başlangıçlar için uygun bir gün olmayabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Tartışmalara açık zamanlar var. Öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Düşüncelerinizi paylaşmak için acele etmeyin. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. 

BALIK: Endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. İlişkilerinizi iyi yönetmeye çalışmak isteyebilirsiniz. Gergin tutumlardan çatışmalar meydana gelebilir. Maddi alanda ani kararlar almamaya özen gösterin. Parasal konularda yenilenmeye giderken, yeni fikirlerin peşine kapılmamaya çalışın.