R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugünlerde karşı karşıya duran Güneş ve Satürn kendimize güven duymakta test edilebileceğimizi anlatıyor. Kişisel alanda gücümüz sınanabilir. Şansımızı aşırı zorlamamalıyız. Özellikle iş hayatında ve otorite figürleri ile ilgili konularda işler pek beklendiği gibi gitmeyebilir. Öğle sonrasında hareket, görüşmeler ve iletişim açısından daha canlı olabiliriz. Ancak saat 15.00-16.00 civarında zihinsel gerginlikler, huzursuzluklar yüzünden yanlış kararlar içinde olabiliriz. Bu saatlerde daha dingin ya da en azından dengeli kalmaya özen gösterelim. Ortak bir konu üzerinde düşünmek ve esneklik göstermek iyi olacak. Duygularımızı samimi şekilde göstermek zor olabilir.

Haberin Devamı

KOÇ:  Çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Fikirlerde abartı söz konusu olabilir. Sabah aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Gün ortasında iletişim yoğunluğunuz artabilir. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa içinde olabilirsiniz.

BOĞA: Maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda yeteneklerinizi kullanmak size fayda getirecektir. Sabah şanssızlıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde hareketli zamanlar sizi bekliyor. Zihinsel yoğunluğunuz sizi yorabilir. İşlerinizi akşama bırakmamaya çalışın.

İKİZLER: Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde engellendiğinizi düşündüğünüz zamanlar olabilir. Öğleye doğru koşullar hareketlenecektir. İletişiminiz abartılı olabilir. Dengede kalmaya çalışın.

YENGEÇ: Bilemediğiniz konularla ilgili kayıp yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız içsel süreçler, ruhsal gelişiminizi destekleyebilir. Sabah saatlerinde aksilikler olabilir. Gün içinde eğitimler organize edebilirsiniz. İş hayatınızda yapacağınız konuşmalar olabilir. İşlerinizi gün içinde bitirmeye çalışmalısınız. 

ASLAN: Gelecek beklentilerinizle ilgili kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirmek size iyi gelecektir. Abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İşten gelen destekler var. Akşam duygusal karmaşa olabilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: İş hayatınızda gelişmeler söz konusu olabilir. Toplum önünde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Davranışlarınızda abartıdan kaçınmalısınız. Yoğunluğunuz içinde annenizle ilgili konuları kaçırabilirsiniz. Sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Duygusal karmaşa içinde olabilirsiniz.

TERAZİ: Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yolculuklar planlayabilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizde olayları abartabilirsiniz. Hareketli yoğun bir gündeminiz olabilir. Akşam saatlerinde işleriniz istediği gibi ilerlemeyebilir. Kafa karışıklığından kaynaklı hatalara dikkat etmelisiniz.

AKREP: Sabah bazı şansızlıklar, kontrolsüzlükler yaşayabilirsiniz. Kriz yaratan koşullardan uzak durmanızda fayda var. Endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Parasal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal açıdan bağlayıcı konular söz konusu. 

Haberin Devamı

YAY: Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Denge arayışı içinde olabilirsiniz. Yenilik arayacağınız zamanlar olabilir. Zevklere düşkünlük söz konusu. Sabah engellerle karşılaştığınızı düşünebilirsiniz. İlerleyen saatlerde yoğun bir tempo içine gireceksiniz. Eğitime zaman ayırabilirsiniz.

OĞLAK: Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte sorumluluklarınızı yerine getirebilmek için günü planlayabilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Zihinsel yoğunluğun fazla olduğu zamanlar söz konusu. 

KOVA: Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Daha rahat risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gündeminizi aşk hayatınız meşgul edebilir. Sabah engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Yoğun ve hareketli bir gündem sizi bekliyor.

BALIK: Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah küçük aksilikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu saatler geçirebilirsiniz. Güven aradığınız yerlere doğru çekilebilirsiniz. İç sesinizi dinlemeniz gerekebilir. Akşam yıpranmış hissedebilirsiniz.