R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Yay burcunun başlaması ile fikirler, inançlar hayatımıza daha fazla yenilik ve farkındalık getiriyor. Farklı görüşlerin öne çıkabileceği günlerdeyiz. Sosyal konular da vurgulanmakta. Ay ise bizi duygusal açıdan ilgilendiren hassasiyetleri vurgulamakta. Özgür kalmakla, bağlı olmak arasında ikilemler yaşayabiliriz. Başkalarına bağlı durumlar, ortaklı işler ve kazançlar üzerinde durmak gerek. Bugün kriz çıkaran ya da bazı endişe yaratabilecek koşullar olabilir. Yeni koşullara uyum gerekiyor. Ailevi konular ve duygusal nedenler yüzünden kendimizi harekete geçmek durumunda hissedebiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ

Ailevi ya da eve ait işler ön plana çıkabilir. Gün içinde ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Öğlen saatlerinde ilerlemek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekileceğiniz zamanlar var. İç sesinizi dinleyebilirsiniz.

BOĞA

Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İletişimin yoğun olduğu zamanlar yaşayabilirsiniz. Gün içinde eğitim konularıyla ilgili işlere yönelebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Öğle saatlerinde aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir. İç uyumunuzu koruyun.

İKİZLER

Maddi kaynaklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Gün içinde bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde önünüze çıkan engelleri daha rahat şekilde aşabileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlerde göstermek isteyebilirsiniz. İlerleme sağlayacağınız konulara yönelin.

YENGEÇ

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz dönem içindesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Öğlen saatlerinde ilişkilerinizde daha uyumlu olabilirsiniz. Şanslı olduğunuz bir gündesiniz, iyi değerlendirmeye bakın. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. 

ASLAN

Bilemediğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek olayları yönlendirebilirsiniz. Öğlen saatleri daha sakin geçebilir. Akıcı enerjiler söz konusu. İkili ilişkilerinizde şanslı hissedebilirsiniz. Kulağınıza yeni dedikodular gelebilir.

Haberin Devamı

BAŞAK

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Gün içinde keyif aldığınız insanlarla birlikte olmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebileceksiniz. Öğle saatlerinde kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

TERAZİ

İş hayatınızdaki gelişmelere gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için güzel şanslar elde edebilirsiniz. Toplum önünde olmak için hevesli hissedebilirsiniz. Alacağınız doğru kararlar, sizi hızlı bir şekilde hedefinize taşıyabilir. Çevrenizden gelecek haberlere hazır olmalısınız.

AKREP

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz enerjik bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylardan daha fazlasını öğrenmek için çaba sarf edebilirsiniz. Akademik konular gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Öğle kendinizi ailevi konularla uğraşırken bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY

Endişe duyduğunuz olaylar gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı para konularına karşı dikkatli olmakta fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Öğle saatlerinde iç uyumunuzun daha fazla olduğu zamanlar olacak. Doğru ve dikkatli karar alın. Parasal konularınızla uğraşabilirsiniz.

OĞLAK

İkili ilişkilerinizde dengede olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular hassasiyet içerebilir. Sizi uğraştıran koşulların ortasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Öğlen saatlerinde daha akıcı enerjiler söz konusu. Doğru kararlar, işlerinizi çok rahatlatacak. Ailenizle ilgilenebilirsiniz.

KOVA

İşe ait sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan konular gündeme gelebilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Günlük planınızı yaparsanız, gününüzü daha iyi organize edebilirsiniz. Öğlen saatlerinde ailenizle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İç uyumunuzu koruyun.

BALIK

Uğraştığınız konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi şanslı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Alacağınız doğru kararlar, gün içinde rahat etmenizi sağlayacaktır. Ailevi konularınız gündeme gelebilir.