R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Özellikle sabah saatlerinde daha tartışmacı ve ayrılık getiren koşullar var. Ay, yanan yolda ilerlerken, küçük bir konu bile kolayca kıvılcım alarak büyük bir yangına neden olabilir. İlişkilerde daha dengeli ve sınırlarımızı koruyarak hareket edelim. Böyle zamanlarda kararsız kalmamalıyız. İlişkilerimizi daha iyi yönetebilmek için çaba sarfedebiliriz. Soğukkanlı davranmaya ihtiyacımız var. Enerjimizi boş işlerle geçirmemeliyiz. Fazla hayalci olmak ya da aşırı beklentiler içine girmek yerine daha mantıklı olmaya gayret edelim. Günün geç saatlerinde kafamızdakileri daha iyi toparlayabilir ve organize olabiliriz. Biraz plan yapmak ve gerçekçi davranmak çok iyi gelecek.

Haberin Devamı

KOÇ: Sabah saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. İkili ilişkilerinizde kararsız davranabilirsiniz. Uyum ve denge arayışı içine gireceğiniz zamanlar var. İletişiminizde baskın bir üslup tercih edebilirsiniz, dikkatli olun. Daha keyifli koşullar söz konusu.

BOĞA: Çalışma hayatımızdaki sorumlu olduğumuz konularda sabırlı olmakta fayda var. Kararsızlık işlerinizin aksamasına neden olabilir. Gün içinde sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmeyin. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. 

İKİZLER: Gün içinde keyif aldığınız konularla ilgili yeni şeyler planlayabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek size keyif verecektir. Aşkla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İletişimde olduğunuz kişilere daha sakin yaklaşmanızda fayda var. 

YENGEÇ: Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde açık düşmanlara karşı tedbirli olmanızda fayda var. İletişimde olduğunuz kişilerle aranızda huzursuzluk çıkabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. 

ASLAN: Sorumlu olduğunuz işlerde yoğun bir gündeminiz olabilir. Ani değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Yakın çevrenizle ilgili değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda başkalarından alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. 

BAŞAK: Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Yeni parasal girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Gün içinde alacağınız haberlerden etkilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar yapmak için uygun zamanlardasınız. 

Haberin Devamı

TERAZİ: Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Önem verdiğiniz şeylere daha hassas yaklaşabilirsiniz. Bedeninizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerle ilgili başkalarından alacağınız destekler var. 

AKREP: Sorumlu olduğunuz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Psikolojik olarak içinize yönelmek size iyi gelebilir. Endişe duyduğunuz konularla uğraşmak istemeyebilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi çok daha kararsız hissedebilirsiniz. 

YAY: İş hayatınızda alacağınız desteklerle gününüzü çok daha rahat geçirebilirsiniz. Yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızı sahiplenici davranabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. 

OĞLAK: İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda temel atmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz ön plana çıkabilir. Yaratıcı koşullar söz konusu. Akşam saatlerinde daha keyifli programlar için sevdiklerinizle birlikte olmayı tercih edebilirsiniz. 

Haberin Devamı

KOVA: Gün içinde yeni ufuklara açılmak için heyecan duyabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz.
Uğraştığınız işlerde kendinizi daha iyi ifade edebilmek için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. 

BALIK: Sorumlu olduğunuz işlerde kriz yaratan durumlar oluşabilir. Parasal konularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı para konularıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu.